Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Betaalbare recepten

== _ Gerechten zonder chichi maar boordevol smaak

en vooral tegen lage prijsjes. Wedden dat je hele

gezin ervan smult?

4 Beperkt

budget 7

Bio

D

ns

u

LA

mi

G

X

ie

-#

De

EE

me Te

Kel)

ze

h

a

h

#,

À.

=>

fa

4,29

ze

e

7 A

ES

Fe

k

ee

2

Gratin van kabeljauw en groenten met puree

EL

4 personen

(D) verwarm de oven voor op

roerend 2 min bakken en giet

Voorbereiding 15 min

220°C. Verwarm de visfond in

er dan geleidelijk, nog steeds al

DAS

li

ä

Ì

l

Bereiding 30 min

roerend, de visfond en de melk

E

Makkelijk - €

een pannetje. Snij de kabeljauw

bij. Laat inkoken tot een romige

Fe

in stukken en pocheer ze 2 à

3 min in de visfond. Schep ze

saus. Kruid met zout, peper en

3409 prei | 440 g champignons

nootmuskaat en schep er de

1460 mi visfond | 600 g kabel

uit het pannetje (opgelet: de vis

groenten in

jauwfilets | 50 g fijngesneden

moet niet volledig gaar zijn)

uien 100 geraspte kaas |

@) schik de stukken vis in een

@) Laat een klontje boter

ovenschaal en nappeer met

800 g kant-en-klare aardap-

smelten in een braadpan en

\

pelpuree

de saus. Bestrooi met geraspte

®O®

fruit de ui. Voeg de prei en de

kaas en laat 10 min gratineren

IE k I

IN JEVOORRAADKAST

champignons toe en bak ze

in de oven. Maak de puree

ST2KCAL

10 min mee. Laat in een ander

volgens de aanwijzingen op de

VETTE

=

t

boter | 20 gbloem

9

a

SKG

KO

0

Ë

ï

400 ml melk | nootmuskaat |

pannetje 30 g boter smelten

verpakking en serveer bij de

16 VEZELS

zouten peper

en voeg de bloem toe. Laat al

gratin

A2G EITTEN

Carrefour Food Magazine | november 2021