Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.

Hier is pagina 58 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 58
Betaalbare recepten == _ Gerechten zonder chichi maar boordevol smaak en vooral tegen lage prijsjes. Wedden dat je hele gezin ervan smult? 4 Beperkt budget 7 Bio D ns u LA mi G X ie -# De EE me Te Kel) ze h a h #, À. => fa 4,29 ze e 7 A ES Fe k ee 2 Gratin van kabeljauw en groenten met puree EL 4 personen (D) verwarm de oven voor op roerend 2 min bakken en giet Voorbereiding 15 min 220°C. Verwarm de visfond in er dan geleidelijk, nog steeds al DAS li ä Ì l Bereiding 30 min roerend, de visfond en de melk E Makkelijk - € een pannetje. Snij de kabeljauw bij. Laat inkoken tot een romige Fe in stukken en pocheer ze 2 à 3 min in de visfond. Schep ze saus. Kruid met zout, peper en 3409 prei | 440 g champignons nootmuskaat en schep er de 1460 mi visfond | 600 g kabel uit het pannetje (opgelet: de vis groenten in jauwfilets | 50 g fijngesneden moet niet volledig gaar zijn) uien 100 geraspte kaas | @) schik de stukken vis in een @) Laat een klontje boter ovenschaal en nappeer met 800 g kant-en-klare aardap- smelten in een braadpan en \ pelpuree de saus. Bestrooi met geraspte ®O® fruit de ui. Voeg de prei en de kaas en laat 10 min gratineren IE k I IN JEVOORRAADKAST champignons toe en bak ze in de oven. Maak de puree ST2KCAL 10 min mee. Laat in een ander volgens de aanwijzingen op de VETTE = t boter | 20 gbloem 9 a SKG KO 0 Ë ï 400 ml melk | nootmuskaat | pannetje 30 g boter smelten verpakking en serveer bij de 16 VEZELS zouten peper en voeg de bloem toe. Laat al gratin A2G EITTEN Carrefour Food Magazine | november 2021
Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 58