Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Betaalbare recepten
== _ Gerechten zonder chichi maar boordevol smaak
en vooral tegen lage prijsjes. Wedden dat je hele
gezin ervan smult?
4 Beperkt
budget 7
Bio
D
ns
u
LA
mi
G
X
ie
-#
De
EE
me Te
Kel)
ze
h
a
h
#,
À.
=>
fa
4,29
ze
e
7 A
ES
Fe
k
ee
2
Gratin van kabeljauw en groenten met puree
EL
4 personen
(D) verwarm de oven voor op
roerend 2 min bakken en giet
Voorbereiding 15 min
220°C. Verwarm de visfond in
er dan geleidelijk, nog steeds al
DAS
li
ä
Ì
l
Bereiding 30 min
roerend, de visfond en de melk
E
Makkelijk - €
een pannetje. Snij de kabeljauw
bij. Laat inkoken tot een romige
Fe
in stukken en pocheer ze 2 à
3 min in de visfond. Schep ze
saus. Kruid met zout, peper en
3409 prei | 440 g champignons
nootmuskaat en schep er de
1460 mi visfond | 600 g kabel
uit het pannetje (opgelet: de vis
groenten in
jauwfilets | 50 g fijngesneden
moet niet volledig gaar zijn)
uien 100 geraspte kaas |
@) schik de stukken vis in een
@) Laat een klontje boter
ovenschaal en nappeer met
800 g kant-en-klare aardap-
smelten in een braadpan en
\
pelpuree
de saus. Bestrooi met geraspte
®O®
fruit de ui. Voeg de prei en de
kaas en laat 10 min gratineren
IE k I
IN JEVOORRAADKAST
champignons toe en bak ze
in de oven. Maak de puree
ST2KCAL
10 min mee. Laat in een ander
volgens de aanwijzingen op de
VETTE
=
t
boter | 20 gbloem
9
a
SKG
KO
0
Ë
ï
400 ml melk | nootmuskaat |
pannetje 30 g boter smelten
verpakking en serveer bij de
16 VEZELS
zouten peper
en voeg de bloem toe. Laat al
gratin
A2G EITTEN
Carrefour Food Magazine | november 2021