Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ira}

Vn

x:

ie

wie

aft

=

à

Ps.

Er

Nr:

EN

||

zer

_

ke

5

#4

>

LES

39

minuten

È

=

Witte pens met aardpeerpuree en

gegrilde pompoen

4 personen

(© Verwarn de oven voor op 180°C. Hak de rozema-

Voorbereiding 5 min

rijn fijn. Schil de aardappelen en aardperen en snij ze in

Bereiding 30 min

even grote stukken. Kook ze samen gaar in een grote

I

Makkelijk - €

kookpan water.

Ei

2takjes rozemarijn |

EE

=

@) Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er

800 g krielaardappelen

de blokjes buttemut over. Besprenkel met een beetje

1350 g aardperen | 400 g

olijfolie en kruid met zout, peper, cayennepeper en de

butternut, voorgesneden |

fijngehakte rozemarijn. Schep alles goed om en rooster

4 witte pensen

15 min in de oven,

IN JEVOORRAADKAST

OO

Bak de witte pensen op een laag vuur in een klontje

PERPORTIE

‘el cayennepeper

boter. Plet de aardappelen en aardperen tot een gladde

149 KCAL

olijfolie | boter |

486 VETEN

puree. Voeg wat boter en warme melk toe en meng. Kruid

56 6 KOOLHYORATEN

melk zout, peper

met zout en peper. Serveer de pensen met de puree en

95Cvaas

556SUKERS

de geroosterde pompoenblokjes.

236 EMITTEN

54 Carrefour Food Magazine | november 2021