Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ira}
Vn
x:
ie
wie
aft
=
à
Ps.
Er
Nr:
EN
||
zer
_
ke
5
#4
>
LES
39
minuten
È
=
Witte pens met aardpeerpuree en
gegrilde pompoen
4 personen
(© Verwarn de oven voor op 180°C. Hak de rozema-
Voorbereiding 5 min
rijn fijn. Schil de aardappelen en aardperen en snij ze in
Bereiding 30 min
even grote stukken. Kook ze samen gaar in een grote
I
Makkelijk - €
kookpan water.
Ei
2takjes rozemarijn |
EE
=
@) Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er
800 g krielaardappelen
de blokjes buttemut over. Besprenkel met een beetje
1350 g aardperen | 400 g
olijfolie en kruid met zout, peper, cayennepeper en de
butternut, voorgesneden |
fijngehakte rozemarijn. Schep alles goed om en rooster
4 witte pensen
15 min in de oven,
IN JEVOORRAADKAST
OO
Bak de witte pensen op een laag vuur in een klontje
PERPORTIE
‘el cayennepeper
boter. Plet de aardappelen en aardperen tot een gladde
149 KCAL
olijfolie | boter |
486 VETEN
puree. Voeg wat boter en warme melk toe en meng. Kruid
56 6 KOOLHYORATEN
melk zout, peper
met zout en peper. Serveer de pensen met de puree en
95Cvaas
556SUKERS
de geroosterde pompoenblokjes.
236 EMITTEN
54 Carrefour Food Magazine | november 2021