Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

index

+Je vindt ons op

de sociale netwerken

000

Schrijf jeinop onze

newsletter op

Maak tijd voor jezelf,

dan zorgen wij voor

WWW.CARREFOUR.BE

je boodschappen.

VOORGERECHTEN

Deel je heerlijke ideeën

LC

4

6

Croque brioche meteverzwijnen

met de hashtag

Carrefour

ss ©

sous

=

gekonfijte ui

Kroketjes van fazant met foie gras …

#FOODACTER

nn

WWW.CARREFOUR.BE

Pastinaaksoep met pastinaakchips..

‘Witloof veloutémet spekblokjes

BFBE

HOOFDGERECHTEN

Broccolicouscous met linzenballetjesen

8

Voedingsinformatie

groenecurrysaus …

Vragen over de producten van Carrefour?

Brochette van hert en vijgen met

Om je beter te informeren, vind je naast elk,

Heem contactop met de Kantendienstophet gratis

parelcouscous en hummus …

recept de voedingswaarden en verklarende

nummer 0800910 11,

8 NS

Chicken nuggets met quinoa

symbolen.

El uitde ovenmet kruiden,

RE

(CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedruktop

pasta, pancetta en champignons.

papier afkomstig uitduurzaam beheerde bossen.

Gratin van kabeljauw en groenten met

met gluten

Recepten op basis van producten die wel.

puree …

of geen ‘natuurlijke’ gluten bevatten.

Deproducten worgesteklin de advertenties ende

(Controler riettemin deingrediöntenlist

publireportages zin beschikaar zolang het

Herfstsalade metquinoaen gegrilde

zonder gluten

opde verpalding.

pompoen.

assortiment wordt aangeboden.

Kalfsragout met pastinaak en spruiten …

&

Alle prijzen vermeld in it magazine zijn indicatief

Mandarijnensalade met gemarineerde

Recepten op basis van producten die wel.

rode ui, feta, zwarte olijven en amandelen.

7

dierlijke meïk (D)

of geen ‘natuurlijke mek’ bevatten.

(incusief Recupel)en gekig leen in Beliëbij

36

Controleer niettemin de ingrediëntenlist

SERRE)

Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour

Muffins met spekjes en basiicum.…

opde verpalding.

market en express, tot 30 november 2021. Onder

‘Oosterse noedelsmet pikante pindasaus en

dierljke meik

voorbehoud van drukfouten.

champignons.

Pilav met saffraan,kipen pompoen.

Miet voedingsproducten (accesoires, games,

Salade van appel,3 selders en kip.

veggie © Recepten die geen of wel dierlijk les

bevatten, Controleer niettemin de

cultuur, mode) zijn verkijgbaar in de meeste

Salade van linzen metherfstgroentenen

niet veggie @)

Ingrediëntenlijstop de verpakking.

Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt.

walnoten

Salade van geroosterde wintergroenten,

Alle voedingswaren en verzorgingsproducten

grijzegarnalen en spiegeleieren …

NUTRI-SCORE

Een schaal van 5 leuren die voedingsmidde-

EERE

voorgesteld in dit magazine zin verkrijgbaar inde.

Stoofpotje met vis,boerenkoolen rapen

lenldasseer vlgenshun voedingswaarde, van

Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour

‘Tatin met gekaramelliseerde pre

de gezondste in donkergroen (tt producten

market en buurtwinkes press.

CEB

dejebeterbepert gebrukt in rood (B).

‘Tournedos van hertmet een korst

Zolang de voorraad strekt.

van pecannoten engrand veneursaus

88 SEN 8 Bee

Viscurry met wintergroenten …

'Witloofquiche met lamsgehakt, fetaen

pijnboompitten …

L

5

Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français

Witte pens met aardpeerpureeen

Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE

gegrilde pompoen…

£

COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelijke

BIJGERECHTEN

Sodabroodmet rozemarijn,olijvenen

uitgever RPR Brussel 0448.826 918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD

Parmezaanse kaas.

MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet » Mediaregie Carrefour Contact: Vivian

®

Mosselmans 047479.98.99 vivian_ [email protected] » Een realisatie van www.propaganda.be in

PEFC

DESSERTS

‘samenwerking met BeContent.be + Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven =

Projectteam Lila Guctat Redactie Caroline Boer, Hide Debischop, B De Meyer, Chloë Seys Nagelezen

venete

Blondies met zoete aardappel

Destaf van Sinterklaas.

door Isabelle Latour » Lay-out Claudia De Backer, Colette Michel, Ruth Vanhoutte » Werkten mee aan dit

Speculaascake

5

nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Chameux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Diane Hendrika,

Yoghurtpannenkoeken met

Sonja Peeters, Tomas Sisk, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke, Lot Van Riel « Druk Altavia Benelux,

mn

‘dlementinecompot

16

druke Guilaume.

Carrefour Food Magazine | november 2021 71