Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 71


Hier is pagina 71 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Carrefour Folder 25.10.2021

Hier is pagina 71 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 71

index +Je vindt ons op de sociale netwerken 000 Schrijf jeinop onze newsletter op Maak tijd voor jezelf, dan zorgen wij voor WWW.CARREFOUR.BE je boodschappen. VOORGERECHTEN Deel je heerlijke ideeën LC 4 6 Croque brioche meteverzwijnen met de hashtag Carrefour ss © sous = gekonfijte ui Kroketjes van fazant met foie gras … #FOODACTER nn WWW.CARREFOUR.BE Pastinaaksoep met pastinaakchips.. ‘Witloof veloutémet spekblokjes BFBE HOOFDGERECHTEN Broccolicouscous met linzenballetjesen 8 Voedingsinformatie groenecurrysaus … Vragen over de producten van Carrefour? Brochette van hert en vijgen met Om je beter te informeren, vind je naast elk, Heem contactop met de Kantendienstophet gratis parelcouscous en hummus … recept de voedingswaarden en verklarende nummer 0800910 11, 8 NS Chicken nuggets met quinoa symbolen. El uitde ovenmet kruiden, RE (CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedruktop pasta, pancetta en champignons. papier afkomstig uitduurzaam beheerde bossen. Gratin van kabeljauw en groenten met met gluten Recepten op basis van producten die wel. puree … of geen ‘natuurlijke’ gluten bevatten. Deproducten worgesteklin de advertenties ende (Controler riettemin deingrediöntenlist publireportages zin beschikaar zolang het Herfstsalade metquinoaen gegrilde zonder gluten opde verpalding. pompoen. assortiment wordt aangeboden. Kalfsragout met pastinaak en spruiten … & Alle prijzen vermeld in it magazine zijn indicatief Mandarijnensalade met gemarineerde Recepten op basis van producten die wel. rode ui, feta, zwarte olijven en amandelen. 7 dierlijke meïk (D) of geen ‘natuurlijke mek’ bevatten. (incusief Recupel)en gekig leen in Beliëbij 36 Controleer niettemin de ingrediëntenlist SERRE) Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour Muffins met spekjes en basiicum.… opde verpalding. market en express, tot 30 november 2021. Onder ‘Oosterse noedelsmet pikante pindasaus en dierljke meik voorbehoud van drukfouten. champignons. Pilav met saffraan,kipen pompoen. Miet voedingsproducten (accesoires, games, Salade van appel,3 selders en kip. veggie © Recepten die geen of wel dierlijk les bevatten, Controleer niettemin de cultuur, mode) zijn verkijgbaar in de meeste Salade van linzen metherfstgroentenen niet veggie @) Ingrediëntenlijstop de verpakking. Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt. walnoten Salade van geroosterde wintergroenten, Alle voedingswaren en verzorgingsproducten grijzegarnalen en spiegeleieren … NUTRI-SCORE Een schaal van 5 leuren die voedingsmidde- EERE voorgesteld in dit magazine zin verkrijgbaar inde. Stoofpotje met vis,boerenkoolen rapen lenldasseer vlgenshun voedingswaarde, van Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour ‘Tatin met gekaramelliseerde pre de gezondste in donkergroen (tt producten market en buurtwinkes press. CEB dejebeterbepert gebrukt in rood (B). ‘Tournedos van hertmet een korst Zolang de voorraad strekt. van pecannoten engrand veneursaus 88 SEN 8 Bee Viscurry met wintergroenten … 'Witloofquiche met lamsgehakt, fetaen pijnboompitten … L 5 Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français Witte pens met aardpeerpureeen Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE gegrilde pompoen… £ COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelijke BIJGERECHTEN Sodabroodmet rozemarijn,olijvenen uitgever RPR Brussel 0448.826 918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD Parmezaanse kaas. MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet » Mediaregie Carrefour Contact: Vivian ® Mosselmans 047479.98.99 vivian_ [email protected] » Een realisatie van www.propaganda.be in PEFC DESSERTS ‘samenwerking met BeContent.be + Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven = Projectteam Lila Guctat Redactie Caroline Boer, Hide Debischop, B De Meyer, Chloë Seys Nagelezen venete Blondies met zoete aardappel Destaf van Sinterklaas. door Isabelle Latour » Lay-out Claudia De Backer, Colette Michel, Ruth Vanhoutte » Werkten mee aan dit Speculaascake 5 nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Chameux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Diane Hendrika, Yoghurtpannenkoeken met Sonja Peeters, Tomas Sisk, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke, Lot Van Riel « Druk Altavia Benelux, mn ‘dlementinecompot 16 druke Guilaume. Carrefour Food Magazine | november 2021 71

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 71