Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
index
+Je vindt ons op
de sociale netwerken
000
Schrijf jeinop onze
newsletter op
Maak tijd voor jezelf,
dan zorgen wij voor
WWW.CARREFOUR.BE
je boodschappen.
VOORGERECHTEN
Deel je heerlijke ideeën
LC
4
6
Croque brioche meteverzwijnen
met de hashtag
Carrefour
ss ©
sous
=
gekonfijte ui
Kroketjes van fazant met foie gras …
#FOODACTER
nn
WWW.CARREFOUR.BE
Pastinaaksoep met pastinaakchips..
‘Witloof veloutémet spekblokjes
BFBE
HOOFDGERECHTEN
Broccolicouscous met linzenballetjesen
8
Voedingsinformatie
groenecurrysaus …
Vragen over de producten van Carrefour?
Brochette van hert en vijgen met
Om je beter te informeren, vind je naast elk,
Heem contactop met de Kantendienstophet gratis
parelcouscous en hummus …
recept de voedingswaarden en verklarende
nummer 0800910 11,
8 NS
Chicken nuggets met quinoa
symbolen.
El uitde ovenmet kruiden,
RE
(CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedruktop
pasta, pancetta en champignons.
papier afkomstig uitduurzaam beheerde bossen.
Gratin van kabeljauw en groenten met
met gluten
Recepten op basis van producten die wel.
puree …
of geen ‘natuurlijke’ gluten bevatten.
Deproducten worgesteklin de advertenties ende
(Controler riettemin deingrediöntenlist
publireportages zin beschikaar zolang het
Herfstsalade metquinoaen gegrilde
zonder gluten
opde verpalding.
pompoen.
assortiment wordt aangeboden.
Kalfsragout met pastinaak en spruiten …
&
Alle prijzen vermeld in it magazine zijn indicatief
Mandarijnensalade met gemarineerde
Recepten op basis van producten die wel.
rode ui, feta, zwarte olijven en amandelen.
7
dierlijke meïk (D)
of geen ‘natuurlijke mek’ bevatten.
(incusief Recupel)en gekig leen in Beliëbij
36
Controleer niettemin de ingrediëntenlist
SERRE)
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour
Muffins met spekjes en basiicum.…
opde verpalding.
market en express, tot 30 november 2021. Onder
‘Oosterse noedelsmet pikante pindasaus en
dierljke meik
voorbehoud van drukfouten.
champignons.
Pilav met saffraan,kipen pompoen.
Miet voedingsproducten (accesoires, games,
Salade van appel,3 selders en kip.
veggie © Recepten die geen of wel dierlijk les
bevatten, Controleer niettemin de
cultuur, mode) zijn verkijgbaar in de meeste
Salade van linzen metherfstgroentenen
niet veggie @)
Ingrediëntenlijstop de verpakking.
Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt.
walnoten
Salade van geroosterde wintergroenten,
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
grijzegarnalen en spiegeleieren …
NUTRI-SCORE
Een schaal van 5 leuren die voedingsmidde-
EERE
voorgesteld in dit magazine zin verkrijgbaar inde.
Stoofpotje met vis,boerenkoolen rapen
lenldasseer vlgenshun voedingswaarde, van
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour
‘Tatin met gekaramelliseerde pre
de gezondste in donkergroen (tt producten
market en buurtwinkes press.
CEB
dejebeterbepert gebrukt in rood (B).
‘Tournedos van hertmet een korst
Zolang de voorraad strekt.
van pecannoten engrand veneursaus
88 SEN 8 Bee
Viscurry met wintergroenten …
'Witloofquiche met lamsgehakt, fetaen
pijnboompitten …
L
5
Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français
Witte pens met aardpeerpureeen
Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE
gegrilde pompoen…
£
COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelijke
BIJGERECHTEN
Sodabroodmet rozemarijn,olijvenen
uitgever RPR Brussel 0448.826 918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD
Parmezaanse kaas.
MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet » Mediaregie Carrefour Contact: Vivian
®
Mosselmans 047479.98.99 vivian_ [email protected] » Een realisatie van www.propaganda.be in
PEFC
DESSERTS
‘samenwerking met BeContent.be + Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven =
Projectteam Lila Guctat Redactie Caroline Boer, Hide Debischop, B De Meyer, Chloë Seys Nagelezen
venete
Blondies met zoete aardappel
Destaf van Sinterklaas.
door Isabelle Latour » Lay-out Claudia De Backer, Colette Michel, Ruth Vanhoutte » Werkten mee aan dit
Speculaascake
5
nummer Alexandre Bibaut, Bramski, Eric Chameux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Diane Hendrika,
Yoghurtpannenkoeken met
Sonja Peeters, Tomas Sisk, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroucke, Lot Van Riel « Druk Altavia Benelux,
mn
‘dlementinecompot
16
druke Guilaume.
Carrefour Food Magazine | november 2021 71