Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

Ef

Tatin met

gekaramelliseerde

se

prei

o=

==

=.

7

7

==

4 personen

Pe

Voorbereiding 10 min

Bereiding 30 min - Makkelijk- €

4

=

#

Æ

Gpreien

FE

a

Arolkant-en-kiaar bladerdeeg

Fe

50 9 geitenkaas (stammetje)

Æ

zel tjmblaadjes

L

Æ

IN JE VOORRAADKAST

in

Ve

‚2

55 g boter

=

3el fine kristalsuiker

Be

>

zout, peper

Le

gs

Verwarm de oven voor op

N

200°C. Maak de prei grondig

>

PE

schoon en snij hem in stukjes van

er

A

\

:

)

15 cm. Laat 25 g boter smelten in

É

tel water, in een ovenvaste pan of

taartvorm. Leg er de stukjes prei in

en laat in 3 à 4 min gaar stoven.

er

Ar

@) Laat intussen de rest van de bo-

Ù

ter in een pannetje smelten met de

À

en

wu

nl

suiker en laat licht karamelliseren.

Giet deze siroop over de prei en

4

zet van het vuur. Zet de stukjes prei

mooi rechtop en dicht tegen elkaar,

7

maar niet te dicht tegen de rand van

de pan of vorm

#

N.

@) Dek de pres af met het blader-

=.

deeg en plooi de deegranden langs

+

de rand van de pan naar binnen. Prik

RS

AD

het deeg in met de punt van een mes

+

en bak 25 minin de oven. Haal de

her

taart uit de oven, laat ze wat afkoelen

en kantel ze dan ondersteboven op

een bord. Verkruimel er de geiten-

N

kaas over, bestrooi met de tijm en

=

serveer met een salade,

FL

I

Br

er

5

pP.

in

PERPORTIE

559 KCAL

zi VETTEN

À

RE

8

636 KOOLHYORATEN

fz

NUTR SCORE

AVGSUIRERS

De

à

evers

4

386 HWITTEN

6O carrefour Food Magazine | november 2021