Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
Ef
Tatin met
gekaramelliseerde
se
prei
o=
==
=.
7
7
==
4 personen
Pe
Voorbereiding 10 min
Bereiding 30 min - Makkelijk- €
4
=
#
Æ
Gpreien
FE
a
Arolkant-en-kiaar bladerdeeg
Fe
50 9 geitenkaas (stammetje)
Æ
zel tjmblaadjes
L
Æ
IN JE VOORRAADKAST
in
Ve
‚2
55 g boter
=
3el fine kristalsuiker
Be
>
zout, peper
Le
gs
Verwarm de oven voor op
N
200°C. Maak de prei grondig
>
PE
schoon en snij hem in stukjes van
er
A
\
:
)
15 cm. Laat 25 g boter smelten in
É
tel water, in een ovenvaste pan of
taartvorm. Leg er de stukjes prei in
en laat in 3 à 4 min gaar stoven.
er
Ar
@) Laat intussen de rest van de bo-
Ù
ter in een pannetje smelten met de
À
en
wu
nl
suiker en laat licht karamelliseren.
Giet deze siroop over de prei en
4
zet van het vuur. Zet de stukjes prei
mooi rechtop en dicht tegen elkaar,
7
maar niet te dicht tegen de rand van
de pan of vorm
#
N.
@) Dek de pres af met het blader-
=.
deeg en plooi de deegranden langs
+
de rand van de pan naar binnen. Prik
RS
AD
het deeg in met de punt van een mes
+
en bak 25 minin de oven. Haal de
her
taart uit de oven, laat ze wat afkoelen
en kantel ze dan ondersteboven op
een bord. Verkruimel er de geiten-
N
kaas over, bestrooi met de tijm en
=
serveer met een salade,
FL
I
Br
er
5
pP.
in
PERPORTIE
559 KCAL
zi VETTEN
À
RE
8
636 KOOLHYORATEN
fz
NUTR SCORE
AVGSUIRERS
De
à
evers
4
386 HWITTEN
6O carrefour Food Magazine | november 2021