Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEKMENU

+

LE

ES

=)

a dl

en

Viscurry met wintergroenten

4 personen

@) schil de aardappelen, aardperen

@) snij de zalm in kleine blokjes en leg

Voorbereiding 10 min

en butternut en snij ze alledrie in kleine

ze bij de curry zodra de groenten bijna

Bereiding 20 min -

blokjes.

gaar zijn. Laat de zalm een paar minuten

Makkelijk - ©

pocheren in de curry en serveer in bows.

@) verhit een beetje dlifdlie op een laag

500 g aardappelen | 400 g aard-

vuur in een stoofpot (cocotte). Voeg de

peren | 400 g butternut

curmypasta toe en laat kort bakken. Voeg

14 el currypasta | 200 g groene

de aardperen, buttemut, aardappelen en

Ei

kool, in reepjes | 800 ml

kool toe en laat alles bakken. Giet er na

476 VETEN

a

kokosmelk | 600 g zalm

een paar minuten de kokosmelk bij en laat



49 GKOOLHYORATEN

Ee

53

TESUKERS.

er

à

even sudderen. Kruid naar smaak met zout

99 overs

na

INJEVOORRAADKAST

en peper.

‘B

356 EMT

u

olijfolie | zout, peper

LEKKER OOSTERS

Werk met

Chinese kool en

4,

serveer met

Te

naanbrood.

30 }

minuten



se

Er

JN

zl

en

pa

à

zu

D

al >

FN

56 carrefour Food Magazine | november 2021