Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 56


Hier is pagina 56 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Carrefour Folder 25.10.2021

Hier is pagina 56 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 56

WEEKMENU + LE ES =) a dl en Viscurry met wintergroenten 4 personen @) schil de aardappelen, aardperen @) snij de zalm in kleine blokjes en leg Voorbereiding 10 min en butternut en snij ze alledrie in kleine ze bij de curry zodra de groenten bijna Bereiding 20 min - blokjes. gaar zijn. Laat de zalm een paar minuten Makkelijk - © pocheren in de curry en serveer in bows. @) verhit een beetje dlifdlie op een laag 500 g aardappelen | 400 g aard- vuur in een stoofpot (cocotte). Voeg de peren | 400 g butternut curmypasta toe en laat kort bakken. Voeg 14 el currypasta | 200 g groene de aardperen, buttemut, aardappelen en Ei kool, in reepjes | 800 ml kool toe en laat alles bakken. Giet er na 476 VETEN a kokosmelk | 600 g zalm een paar minuten de kokosmelk bij en laat D® 49 GKOOLHYORATEN Ee 53 TESUKERS. er à even sudderen. Kruid naar smaak met zout 99 overs na INJEVOORRAADKAST en peper. ‘B 356 EMT u olijfolie | zout, peper LEKKER OOSTERS Werk met Chinese kool en 4, serveer met Te naanbrood. 30 } minuten — se Er JN zl en pa à zu D al > FN 56 carrefour Food Magazine | november 2021

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 56