Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.

Hier is pagina 56 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 56
WEEKMENU + LE ES =) a dl en Viscurry met wintergroenten 4 personen @) schil de aardappelen, aardperen @) snij de zalm in kleine blokjes en leg Voorbereiding 10 min en butternut en snij ze alledrie in kleine ze bij de curry zodra de groenten bijna Bereiding 20 min - blokjes. gaar zijn. Laat de zalm een paar minuten Makkelijk - © pocheren in de curry en serveer in bows. @) verhit een beetje dlifdlie op een laag 500 g aardappelen | 400 g aard- vuur in een stoofpot (cocotte). Voeg de peren | 400 g butternut curmypasta toe en laat kort bakken. Voeg 14 el currypasta | 200 g groene de aardperen, buttemut, aardappelen en Ei kool, in reepjes | 800 ml kool toe en laat alles bakken. Giet er na 476 VETEN a kokosmelk | 600 g zalm een paar minuten de kokosmelk bij en laat D® 49 GKOOLHYORATEN Ee 53 TESUKERS. er à even sudderen. Kruid naar smaak met zout 99 overs na INJEVOORRAADKAST en peper. ‘B 356 EMT u olijfolie | zout, peper LEKKER OOSTERS Werk met Chinese kool en 4, serveer met Te naanbrood. 30 } minuten — se Er JN zl en pa à zu D al > FN 56 carrefour Food Magazine | november 2021
Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 56