Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WEEKMENU
+
LE
ES
=)
a dl
en
Viscurry met wintergroenten
4 personen
@) schil de aardappelen, aardperen
@) snij de zalm in kleine blokjes en leg
Voorbereiding 10 min
en butternut en snij ze alledrie in kleine
ze bij de curry zodra de groenten bijna
Bereiding 20 min -
blokjes.
gaar zijn. Laat de zalm een paar minuten
Makkelijk - ©
pocheren in de curry en serveer in bows.
@) verhit een beetje dlifdlie op een laag
500 g aardappelen | 400 g aard-
vuur in een stoofpot (cocotte). Voeg de
peren | 400 g butternut
curmypasta toe en laat kort bakken. Voeg
14 el currypasta | 200 g groene
de aardperen, buttemut, aardappelen en
Ei
kool, in reepjes | 800 ml
kool toe en laat alles bakken. Giet er na
476 VETEN
a
kokosmelk | 600 g zalm
een paar minuten de kokosmelk bij en laat
D®
49 GKOOLHYORATEN
Ee
53
TESUKERS.
er
à
even sudderen. Kruid naar smaak met zout
99 overs
na
INJEVOORRAADKAST
en peper.
‘B
356 EMT
u
olijfolie | zout, peper
LEKKER OOSTERS
Werk met
Chinese kool en
4,
serveer met
Te
naanbrood.
30 }
minuten
—
se
Er
JN
zl
en
pa
à
zu
D
al >
FN
56 carrefour Food Magazine | november 2021