Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

es,

Hoe ontdek

je verborgen

suikers?

er etiketten lezen

=

ed

‘en vermijd alles wat

2

eindigt op -ose, want

à

dat zijn allemaal suikers:

glucose, saccharose,

Salade van

dextrose, raffinose,

geroosterde

Le

fructose, maltose,

lactose. Weet ook

wintergroenten,

dat hoe eerder een

.

jze garnalen en

ingrediënt vermeld

wordt in de opsomming,

spiegeleieren

hoe meer een product

4 personen - Voorbereiding 15 min

ervan bevat.

Bereiding 25 min - Makkelijk -€

=

3 kleine rode bieten

F

2 pastinaken

A

4 wortelen

4/3 van een witte kool

D

4 bol knoflook

Aeieren

ls

+

200 g grijze gamalen

1bogjetjm

DEN

Z

x

Se

#

olijfofie

zout, peper

u’

gr

EX |

I

Verwarm de oven voor op 200°C.

4

Schil de bieten en sni ze in stukken.

2

Schil de pastinaken en wortelen en snij

IN

ze in lange repen. Snij de witte kool in

kes

sneden. Snij de bol knoflook horizontaal

=

in tweeën.

ams.

#

=

@) gekeed een bakplaat met bakpa-

Ei

pier en schik er alle groenten en de

knoflook op. Besprenkel met olijfolie en

kruid met zout en peper. Rooster 20 min

in de oven. Bak intussen spiegeleieren

in wat boter.

m 4

KR

=

ym

£.

@) verdeel de geroosterde groenten

over een groot bord. Gameer met de

ve

garnalen, bestrooi met tijm en serveer

: TER

5) —

met de spiegeleieren.

af

es

es

pers

>

#

AEG

Et

PER PORTIE

ige

rue

:

46240

19 GVETTEN

È

5

40 GKOOLHYORATEN

SCANME

Ideeën voor

5

ZBESUNERS

ASUS

suikerarme recepten

AGENTEN

22 Carrefour Food Magazine | november 2021