Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
es,
Hoe ontdek
je verborgen
suikers?
er etiketten lezen
=
ed
‘en vermijd alles wat
2
eindigt op -ose, want
à
dat zijn allemaal suikers:
glucose, saccharose,
Salade van
dextrose, raffinose,
geroosterde
Le
fructose, maltose,
lactose. Weet ook
wintergroenten,
dat hoe eerder een
.
jze garnalen en
ingrediënt vermeld
wordt in de opsomming,
spiegeleieren
hoe meer een product
4 personen - Voorbereiding 15 min
ervan bevat.
Bereiding 25 min - Makkelijk -€
=
3 kleine rode bieten
F
2 pastinaken
A
4 wortelen
4/3 van een witte kool
D
4 bol knoflook
Aeieren
ls
+
200 g grijze gamalen
1bogjetjm
DEN
Z
x
Se
#
olijfofie
zout, peper
u’
gr
EX |
I
Verwarm de oven voor op 200°C.
4
Schil de bieten en sni ze in stukken.
2
Schil de pastinaken en wortelen en snij
IN
ze in lange repen. Snij de witte kool in
kes
sneden. Snij de bol knoflook horizontaal
=
in tweeën.
ams.
#
=
@) gekeed een bakplaat met bakpa-
Ei
pier en schik er alle groenten en de
knoflook op. Besprenkel met olijfolie en
kruid met zout en peper. Rooster 20 min
in de oven. Bak intussen spiegeleieren
in wat boter.
m 4
KR
=
ym
£.
@) verdeel de geroosterde groenten
over een groot bord. Gameer met de
ve
garnalen, bestrooi met tijm en serveer
: TER
5) —
met de spiegeleieren.
af
es
es
pers
>
#
AEG
Et
PER PORTIE
ige
rue
:
46240
19 GVETTEN
È
5
40 GKOOLHYORATEN
SCANME
Ideeën voor
5
ZBESUNERS
ASUS
suikerarme recepten
AGENTEN
22 Carrefour Food Magazine | november 2021