Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Broccolicouscous

met linzenballetjes

en groene currysaus

& personen - Voorbereiding 30 min

Bereiding 45 min - Makkelijk - €

i

1brocooli 11 sjalot | teentje knoflook |

Le

4 handvol verse munt | olijfolie | zout, peper

VOORDE BALLETJES

4 eil 1sjalot | 400 g linzen (blik) |

4 el paneermeel | 1 4 komijnpoeder |30 g

gehakte walnoten

VOORDE SAUS

1zoete uil 2 el kerriepoeder |

200 ml appelsap | 200 mi groentebouillon

1400 mi kokosroom

@ Maak eerst de balletjes. Klop het ei

los in een schaaltje. Pel en snipper de

sjalot. Mix de linzen in de keukenrobot

met de sjalct, de helft van het ei en het

paneermeel tot een gladde massa,

Kruid met komijn, zout en peper en

voeg de noten toe. Meng en rol met

bevochtigde handen balletjes van dit

mengsel. Zet de balletjes in de koelkast.

Snij de broccoli in roosjes en mix ze

I

fin. Pel en snipper de sjalot, pers de

=

knoflook en fruit ze samen glazig in

Be

I

olifolie. Voeg de broccolicouscoustoe

Gar

en laat 3 min bakken. Kruid met zout en

ES

DE

peper Hak de muntfijn en schep door

ET

5

de couscous.

LT

m

@) Maak nu de saus. Pel de ui, snij

si

hem in tweeën en snipper een helf fin.

iN

à

Fruit glazig in een beetje oljfolie. Voeg

het kerriepoeder, zout en peper toe,

blus met het appelsap en breng aan

de kook. Voeg de groentebouillon toe

en laat tot de helft inkoken. Giet er de

kokosroom bij roer goed om en laat

sudderen,

Bak de linzenballetjes goudbruin

PER PORTIE

in lijfolie. Verdeel de couscous over

Ton

19 GVETTEN

de borden en schik er de balletjes op.

en

«

Nappeer met de currysaus en decoreer

NUTR-SCORE

ET

5

met enkele muntblaadjes.

a

wo

20 carrefour Food Magazine | november 2021