Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Broccolicouscous
met linzenballetjes
en groene currysaus
& personen - Voorbereiding 30 min
Bereiding 45 min - Makkelijk - €
i
1brocooli 11 sjalot | teentje knoflook |
Le
4 handvol verse munt | olijfolie | zout, peper
VOORDE BALLETJES
4 eil 1sjalot | 400 g linzen (blik) |
4 el paneermeel | 1 4 komijnpoeder |30 g
gehakte walnoten
VOORDE SAUS
1zoete uil 2 el kerriepoeder |
200 ml appelsap | 200 mi groentebouillon
1400 mi kokosroom
@ Maak eerst de balletjes. Klop het ei
los in een schaaltje. Pel en snipper de
sjalot. Mix de linzen in de keukenrobot
met de sjalct, de helft van het ei en het
paneermeel tot een gladde massa,
Kruid met komijn, zout en peper en
voeg de noten toe. Meng en rol met
bevochtigde handen balletjes van dit
mengsel. Zet de balletjes in de koelkast.
Snij de broccoli in roosjes en mix ze
I
fin. Pel en snipper de sjalot, pers de
=
knoflook en fruit ze samen glazig in
Be
I
olifolie. Voeg de broccolicouscoustoe
Gar
en laat 3 min bakken. Kruid met zout en
ES
DE
peper Hak de muntfijn en schep door
ET
5
de couscous.
LT
m
@) Maak nu de saus. Pel de ui, snij
si
hem in tweeën en snipper een helf fin.
iN
à
Fruit glazig in een beetje oljfolie. Voeg
het kerriepoeder, zout en peper toe,
blus met het appelsap en breng aan
de kook. Voeg de groentebouillon toe
en laat tot de helft inkoken. Giet er de
kokosroom bij roer goed om en laat
sudderen,
Bak de linzenballetjes goudbruin
PER PORTIE
in lijfolie. Verdeel de couscous over
Ton
19 GVETTEN
de borden en schik er de balletjes op.
en
«
Nappeer met de currysaus en decoreer
NUTR-SCORE
ET
5
met enkele muntblaadjes.
a
wo
20 carrefour Food Magazine | november 2021