Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Carrefour Folder 25.10.2021

Hier is pagina 20 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 20

Broccolicouscous met linzenballetjes en groene currysaus & personen - Voorbereiding 30 min Bereiding 45 min - Makkelijk - € i 1brocooli 11 sjalot | teentje knoflook | Le 4 handvol verse munt | olijfolie | zout, peper VOORDE BALLETJES 4 eil 1sjalot | 400 g linzen (blik) | 4 el paneermeel | 1 4 komijnpoeder |30 g gehakte walnoten VOORDE SAUS 1zoete uil 2 el kerriepoeder | 200 ml appelsap | 200 mi groentebouillon 1400 mi kokosroom @ Maak eerst de balletjes. Klop het ei los in een schaaltje. Pel en snipper de sjalot. Mix de linzen in de keukenrobot met de sjalct, de helft van het ei en het paneermeel tot een gladde massa, Kruid met komijn, zout en peper en voeg de noten toe. Meng en rol met bevochtigde handen balletjes van dit mengsel. Zet de balletjes in de koelkast. Snij de broccoli in roosjes en mix ze I fin. Pel en snipper de sjalot, pers de = knoflook en fruit ze samen glazig in Be I olifolie. Voeg de broccolicouscoustoe Gar en laat 3 min bakken. Kruid met zout en ES DE peper Hak de muntfijn en schep door ET 5 de couscous. LT m @) Maak nu de saus. Pel de ui, snij si hem in tweeën en snipper een helf fin. iN à Fruit glazig in een beetje oljfolie. Voeg het kerriepoeder, zout en peper toe, blus met het appelsap en breng aan de kook. Voeg de groentebouillon toe en laat tot de helft inkoken. Giet er de kokosroom bij roer goed om en laat sudderen, Bak de linzenballetjes goudbruin PER PORTIE in lijfolie. Verdeel de couscous over Ton 19 GVETTEN de borden en schik er de balletjes op. en « Nappeer met de currysaus en decoreer NUTR-SCORE ET 5 met enkele muntblaadjes. a wo 20 carrefour Food Magazine | november 2021

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 20