Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.

Hier is pagina 41 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 41
* ALLES IN DE STOOFPOT gr bál Pilav met saffraan, kip en pompoen 4 personen (DO) pel de rode ui en snij hem in Giet er de bouillon bij en breng Voorbereiding 20 min dunne schijfjes. Snij de kersto- aan de kook. Voeg de rijst, de Bereiding 35 min maten in tweeën en de paprika saffraan en zout en peper toe. Zet 4 Makkelijk - € in reepjes. Schil de pompoen en het deksel op de pot en laat 15 min 4 rode ui snij ze in blokjes. Snij de kipfilet ‘sudderen op een laag vuur. Leg 4 in kleine blokjes. Laat een klontje ‘daarna de groenten en de kip ook 12 kerstomaten 1rode paprika boter met 1 el olijfolie smelten in terug in de pot en laat alles nog de stoofpot. Bak de blokjes kip 5 min afgedekt sudderen. Garneer. Pr} 250 g pompoen rondom bruin en kruid met zout en met koriander en serveer flink 2kipfilets 2teentjes knoflook peper. Schep uit de pot en zet opzij warm. 600 mi kippenbouillon 300 g langkorrelrist @) Bak nu de groenten 5 min in, snuifje saffraanpoeder dezelfde pot. Kruid met zout en PER PORTIE peper, schep uit de pot en leg opzij AOL 1bosje koriander AGVETTEN Leg de ui en de geperste knoflook 656 KOOLHYDRATEN in de pot. Voeg indien nodig wat 6,56 SUKERS et Aj GVEZIS 266 Emmen Lu d zout, peper extra boter toe en laat 1min fruiten. 88 VEGGIE VERSIE Ver van’ de vip door À lokjes gegrilde Rn u mn WATER + VETSTOF ä Smeer voor je begint te koken de bodem u Ee van de pot in met wat | vetstof (olie of boter). NY Giet ook wat water bij je bereiding, om er het voortdurende bevochtigen aan. | te moedigen. Me De vetstof zalje à 3 bereiding langzaam karamelliseren, het water houdt ze mals. PR Pe wi EL nn AE Eh ne en Meere! CC 10 27 an er ! TERN
Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 41