Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

*

ALLES IN DE STOOFPOT

gr

bál

Pilav met saffraan, kip en pompoen

4 personen

(DO) pel de rode ui en snij hem in

Giet er de bouillon bij en breng

Voorbereiding 20 min

dunne schijfjes. Snij de kersto-

aan de kook. Voeg de rijst, de

Bereiding 35 min

maten in tweeën en de paprika

saffraan en zout en peper toe. Zet

4

Makkelijk - €

in reepjes. Schil de pompoen en

het deksel op de pot en laat 15 min

4 rode ui

snij ze in blokjes. Snij de kipfilet

‘sudderen op een laag vuur. Leg

4

in kleine blokjes. Laat een klontje

‘daarna de groenten en de kip ook

12 kerstomaten

1rode paprika

boter met 1 el olijfolie smelten in

terug in de pot en laat alles nog

de stoofpot. Bak de blokjes kip

5 min afgedekt sudderen. Garneer.

Pr}

250 g pompoen

rondom bruin en kruid met zout en

met koriander en serveer flink

2kipfilets

2teentjes knoflook

peper. Schep uit de pot en zet opzij

warm.

600 mi kippenbouillon

300 g langkorrelrist

@) Bak nu de groenten 5 min in,

snuifje saffraanpoeder

dezelfde pot. Kruid met zout en

PER PORTIE

peper, schep uit de pot en leg opzij

AOL

1bosje koriander

AGVETTEN

Leg de ui en de geperste knoflook

656 KOOLHYDRATEN

in de pot. Voeg indien nodig wat

6,56 SUKERS

et

Aj GVEZIS

266 Emmen

Lu d

zout, peper

extra boter toe en laat 1min fruiten.

88

VEGGIE

VERSIE

Ver van’

de vip

door

À

lokjes

gegrilde Rn

u

mn

WATER +

VETSTOF

ä

Smeer voor je begint

te koken de bodem

u

Ee

van de pot in met wat

|

vetstof (olie of boter).

NY

Giet ook wat water

bij je bereiding, om

er

het voortdurende

bevochtigen aan.

|

te moedigen.

Me

De vetstof zalje

à

3

bereiding langzaam

karamelliseren, het

water houdt ze mals.

PR

Pe

wi

EL

nn

AE

Eh

ne

en

Meere!

CC

10

27

an

er !

TERN