Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
*
ALLES IN DE STOOFPOT
gr
bál
Pilav met saffraan, kip en pompoen
4 personen
(DO) pel de rode ui en snij hem in
Giet er de bouillon bij en breng
Voorbereiding 20 min
dunne schijfjes. Snij de kersto-
aan de kook. Voeg de rijst, de
Bereiding 35 min
maten in tweeën en de paprika
saffraan en zout en peper toe. Zet
4
Makkelijk - €
in reepjes. Schil de pompoen en
het deksel op de pot en laat 15 min
4 rode ui
snij ze in blokjes. Snij de kipfilet
‘sudderen op een laag vuur. Leg
4
in kleine blokjes. Laat een klontje
‘daarna de groenten en de kip ook
12 kerstomaten
1rode paprika
boter met 1 el olijfolie smelten in
terug in de pot en laat alles nog
de stoofpot. Bak de blokjes kip
5 min afgedekt sudderen. Garneer.
Pr}
250 g pompoen
rondom bruin en kruid met zout en
met koriander en serveer flink
2kipfilets
2teentjes knoflook
peper. Schep uit de pot en zet opzij
warm.
600 mi kippenbouillon
300 g langkorrelrist
@) Bak nu de groenten 5 min in,
snuifje saffraanpoeder
dezelfde pot. Kruid met zout en
PER PORTIE
peper, schep uit de pot en leg opzij
AOL
1bosje koriander
AGVETTEN
Leg de ui en de geperste knoflook
656 KOOLHYDRATEN
in de pot. Voeg indien nodig wat
6,56 SUKERS
et
Aj GVEZIS
266 Emmen
Lu d
zout, peper
extra boter toe en laat 1min fruiten.
88
VEGGIE
VERSIE
Ver van’
de vip
door
À
lokjes
gegrilde Rn
u
mn
WATER +
VETSTOF
ä
Smeer voor je begint
te koken de bodem
u
Ee
van de pot in met wat
|
vetstof (olie of boter).
NY
Giet ook wat water
bij je bereiding, om
er
het voortdurende
bevochtigen aan.
|
te moedigen.
Me
De vetstof zalje
à
3
bereiding langzaam
karamelliseren, het
water houdt ze mals.
PR
Pe
wi
EL
nn
AE
Eh
ne
en
Meere!
CC
10
27
an
er !
TERN