Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ger
et
B
>
Kom maar binnen,
4
rklaas!
P Sinte
Het is beslist: dit jaar verwelkomen
we de Sint met zelfgemaakt lekkers
in ons schoentje.
… En we maken
De staf van
wat meer, om zelf van te smullen!
Sinterklaas
BE
8 personen
we
Voorbereiding 15 min
Rusten 1u 30 min
Bereiding 12 min - Makkelijk -€
150 gboter
150 gfijne kristalsuiker
Aei
300g zeifrijzende bloem
VOOR HET GLAZUUR
Aei
200 g bloemsuiker
snoepjes naar keuze
B
u
Laat de boter rustig smelten
in een kleine kookpan. Klop de ge-
smolten boter daarna met de suiker.
op tot een glad mengsel. Roer er het
eien de bloem door en kneed tot
een mooi deeg. Verpak het in een
vochtige handdoek en laat 30 min
rusten in de koelkast.
\
4
Verwarm de oven voor op
180°C. Bekleed een bakplaat met
bakpapier Rol het deeg uit op je
met bloem bestoven werkvlak en
snij er zoveel mogelijk staf-vormen.
Sa
uit (deine en grotere). Leg ze op de
bakplaat en bak 12 min in de oven
tot ze mooi bruin gebakken zijn. Haal.
uit de oven en laat afkoelen.
103
@) Maak het glazuur: splits het ei
zorgvuldig en klop het eiwit met de
en porn
Pe
FPLEZANT!
&
bloemsuiker stij. Versier de koekjes
rien
Decoreer de
met glazuur en duw er wat snoepjes.
TO TU LA)
Even
staven met vers“
HET
2
of gesmelten
in. Laat 1 u opstijven voor je (of de
Sint) ervan snoept.
St Bwin
chocolade
5O carrefour Food Magazine | november 2021