Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ger

et

B

>

Kom maar binnen,

4

rklaas!

P Sinte

Het is beslist: dit jaar verwelkomen

we de Sint met zelfgemaakt lekkers

in ons schoentje.

… En we maken

De staf van

wat meer, om zelf van te smullen!

Sinterklaas

BE

8 personen

we

Voorbereiding 15 min

Rusten 1u 30 min

Bereiding 12 min - Makkelijk -€

150 gboter

150 gfijne kristalsuiker

Aei

300g zeifrijzende bloem

VOOR HET GLAZUUR

Aei

200 g bloemsuiker

snoepjes naar keuze

B

u

Laat de boter rustig smelten

in een kleine kookpan. Klop de ge-

smolten boter daarna met de suiker.

op tot een glad mengsel. Roer er het

eien de bloem door en kneed tot

een mooi deeg. Verpak het in een

vochtige handdoek en laat 30 min

rusten in de koelkast.

\

4

Verwarm de oven voor op

180°C. Bekleed een bakplaat met

bakpapier Rol het deeg uit op je

met bloem bestoven werkvlak en

snij er zoveel mogelijk staf-vormen.

Sa

uit (deine en grotere). Leg ze op de

bakplaat en bak 12 min in de oven

tot ze mooi bruin gebakken zijn. Haal.

uit de oven en laat afkoelen.

103

@) Maak het glazuur: splits het ei

zorgvuldig en klop het eiwit met de

en porn

Pe

FPLEZANT!

&

bloemsuiker stij. Versier de koekjes

rien

Decoreer de

met glazuur en duw er wat snoepjes.

TO TU LA)

Even

staven met vers“

HET

2

of gesmelten

in. Laat 1 u opstijven voor je (of de

Sint) ervan snoept.

St Bwin

chocolade

5O carrefour Food Magazine | november 2021