Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Er ı kids
ze
Voor een echt smuldessert:
serveer met een bolletje
?
vanille-ijs. of speculaasijs!
ne
+
PE
Ad
ae
Veoh
7
„©
Speculaascake
Fa
zel
8
en
Voorbereiding 20 min
Bereiding 50 min - Makkelijk - €
ee
200 gboter
2
is
4 eieren
200 g suiker
200 g zelfrijzende bloem
&
speculaaskruiden
er
3 elspeculaaspasta
VOOR DE AFWERKING
+
a
150 g roomkaas
100 g bloemsuiker
gm
een paar speculaasjes
ee
2
Verwarm de oven voor op
180°C. Laat de boter zachtjes
‘smelten in een keine kookpan. Klop.
x
in een mengkom de eieren op met
et
de suiker en giet er de gesmolten
=
boter bij. Voeg vervolgens de bloem
‘en de speculaaskruiden toe. Meng
4
grue
krachtig tot een glad deeg.
ü
Ce
%
x
Beboter een rechthoekige bak-
*
B
vorm en bestuif met bloem. Schep
er de hefft van het deeg in. Schep
>
N
de speculaaspasta onder de rest
van het deeg en meng kort. Schep
JN
dit deeg met een lepel in toefjes op
À
$
het eerste deeg en meng toteen
Km
11
gemarmerd effect. Bak 50 min in
En)
de oven, tot de cake gaar is. Laat.
4
à
volledig afkoelen.
Nr.
a
®) Bereid nu de afwerking: klop in
een kommetje de roomkaas op met
Id
de bloemsuiker. Nappeer hiermee
de cake en werk af met enkele
verbrokkelde speculaasjes.
: 0
Fat
\
px
rs
Carrefoui Food
m
ne
mr
=.
"
Due
u
res
RE
hors
es
af
Ee