Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 51


Hier is pagina 51 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Carrefour Folder 25.10.2021

Hier is pagina 51 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 51

Er ı kids ze Voor een echt smuldessert: serveer met een bolletje ? vanille-ijs. of speculaasijs! ne + PE Ad ae Veoh 7 „© Speculaascake Fa zel 8 en Voorbereiding 20 min Bereiding 50 min - Makkelijk - € ee 200 gboter 2 is 4 eieren 200 g suiker 200 g zelfrijzende bloem & speculaaskruiden er 3 elspeculaaspasta VOOR DE AFWERKING + a 150 g roomkaas 100 g bloemsuiker gm een paar speculaasjes ee 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de boter zachtjes ‘smelten in een keine kookpan. Klop. x in een mengkom de eieren op met et de suiker en giet er de gesmolten = boter bij. Voeg vervolgens de bloem ‘en de speculaaskruiden toe. Meng 4 grue krachtig tot een glad deeg. ü Ce % x Beboter een rechthoekige bak- * B vorm en bestuif met bloem. Schep er de hefft van het deeg in. Schep > N de speculaaspasta onder de rest van het deeg en meng kort. Schep JN dit deeg met een lepel in toefjes op À $ het eerste deeg en meng toteen Km 11 gemarmerd effect. Bak 50 min in En) de oven, tot de cake gaar is. Laat. 4 à volledig afkoelen. Nr. a ®) Bereid nu de afwerking: klop in een kommetje de roomkaas op met Id de bloemsuiker. Nappeer hiermee de cake en werk af met enkele verbrokkelde speculaasjes. : 0 Fat \ px rs Carrefoui Food m ne mr =. " Due u res RE hors es af Ee

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 51