Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Er ı kids

ze

Voor een echt smuldessert:

serveer met een bolletje

?

vanille-ijs. of speculaasijs!

ne

+

PE

Ad

ae

Veoh

7

„©

Speculaascake

Fa

zel

8

en

Voorbereiding 20 min

Bereiding 50 min - Makkelijk - €

ee

200 gboter

2

is

4 eieren

200 g suiker

200 g zelfrijzende bloem

&

speculaaskruiden

er

3 elspeculaaspasta

VOOR DE AFWERKING

+

a

150 g roomkaas

100 g bloemsuiker

gm

een paar speculaasjes

ee

2

Verwarm de oven voor op

180°C. Laat de boter zachtjes

‘smelten in een keine kookpan. Klop.

x

in een mengkom de eieren op met

et

de suiker en giet er de gesmolten

=

boter bij. Voeg vervolgens de bloem

‘en de speculaaskruiden toe. Meng

4

grue

krachtig tot een glad deeg.

ü

Ce

%

x

Beboter een rechthoekige bak-

*

B

vorm en bestuif met bloem. Schep

er de hefft van het deeg in. Schep

>

N

de speculaaspasta onder de rest

van het deeg en meng kort. Schep

JN

dit deeg met een lepel in toefjes op

À

$

het eerste deeg en meng toteen

Km

11

gemarmerd effect. Bak 50 min in

En)

de oven, tot de cake gaar is. Laat.

4

à

volledig afkoelen.

Nr.

a

®) Bereid nu de afwerking: klop in

een kommetje de roomkaas op met

Id

de bloemsuiker. Nappeer hiermee

de cake en werk af met enkele

verbrokkelde speculaasjes.

: 0

Fat

\

px

rs

Carrefoui Food

m

ne

mr

=.

"

Due

u

res

RE

hors

es

af

Ee