Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ir

vi

ni

NU

aan

Ä

ld

B

pe

Es

LE

LA

AU

BEE

(F1

NIET OPENEN

II

Als je om de vijf

minuten het deksel



opheft, laat je stoom

ak)

N

en vocht ontsnappen,

Stoofpotje

waardoor het gerecht

kan uitdrogen en alles

met vis, boere

minder mals kan zijn.

Pois

CEE

Las

Voorbereiding 15 min

)

a

y

ac

Bereiding 25 min

UOTE

hi

a

N

di

2preien

|

|

2dikke rapen

1 stengel citroengras

Pi

ie,

LT CUT

3 cmverse gember

EN

LOTS

dp

2 elkerigpoeder

je

Pl

smelk

Eu

Ee

nd

ilon

cl

hr

co0gw

01

Em

4

Kk

DE

Air

il

ER.

ee

Ik

Rn TEN

prei in rondjes. Schil de rapen en

A

|

ki

snij ze in sneden. Snij het citroemd

‘|

qi

ë

1

DEU Nt

N,

dunne reepjes. Rasp de gember.

2]

@. verni cen beetje olie in een

LA

è

ofpot en fruit de ui mel

4

A

“Knoflook glazig. Voeg de b: 5

ES

\

ES

kool, de gember en het citroengras

£

9

\

COST EAU

a

4, ® voeg de prei en de rapen toe

=

hi



en laat een paar minuten meebak-

ak

ken. Kruid met kerriepoeder, zout

DATE

Fi

basma

st

Bi

)

de

Raad

sd

|

MECS CEE TC

GUESS

8

u

Ace Ne en ee derland

!

naanbrood.

UE

CIS

Mer TE

|

en:

ddere

u

laag vuur aan de kook Laat 10 min |

k

Eee

PER PORTIE

COLLE

sudderen, Snij de vis in blokje:

Ar

n.

en legze in de stoofpot. Laat

hr

[N

Yu

|

5 min meekoken. Garneer m

|

a

‘A

Ê

basiicumblaadjesen server.) |

d

‘A

À

ur

ji

N AN

[pp

|;

À

Dr

.

|

|

Cat 8 hi iii id Û ii

N

|

+

HE

[EU

LL

(M

f

(AT

à.

A

ar

td,

ad!