Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

í

à

An

CAE

4

Patrick Caignau

I

7

4

2

7

‚Chef van restaurant

red

7

‘De tafel van 2’ in Gent.

AR

}

Hij

‘ook coauteur van

7

NN

7

7

het boek ‘De Primeurs’

N

dat in 2008 bekroond

Er

werd tot ‘beste culinaire

kookboek ter wereld'}

””

GN

ie

TE

rek

Pr

7

bl

gi

A

7

en

IN

Pa hd

N

8

en

ad

Krokante

toets?

Voeg erooster-

de pijnboom-

VE

pitten toe aan —

de couscous.

LA

En

:

Ca

Brochette van hert en vijgen met parelcouscous en hummus

TIP

4 personen

(D Snij de vijgen en de bacon in tweeën. Verpak elke halve

Voorbereiding 35 min

vijg in een stuk bacon. Snij het vlees in 12 blokjes en kruid

Geen komijn-

Bereiding 25 min

die met zout en komijnpoeder. Prik afwisselend vijgen en

Makkelijk - €€

poeder? Kruid

blokjes vlees op brochettestokjes.

het vlees met

een beetje tijm,

4 verse vijgen |

@) Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op

de verpakking en spoel hem onder koud water. Snij de cour-

venkelzaadjes,

4 sneden gerookte bacon

citroenzeste…

1400 g hertenfilet | zout

gette, de aubergine, het pepertje, de lente-ui en de knoflook

144 komijnpoeder | 100 g

in kleine blokjes. Fruit ze kort aan in de olie. Meng alles met

parelcouscous 11 courgette

de parelcouscous, de uitgelekte kikkererwten en een beetje

14 aubergine | “alang

fijngehakte koriander. Voeg een scheutje olijfolie toe en zet

in de koelkast.

rood pepertje 1 lente-ui |

Ateentje knoflook | olijfolie |

®) verhit boter in een pan tot die volledig vloeibaar is en

tel gekookte kikkererwten

bak de brochettes in de boter, het vlees moet saignant,

PER PORTIE

Ikoriander | 4el hummus

eo

AB KO

Iboter

blijven. Dresseer de couscous op de borden en leg er een

E

19 GVETTEN

warme brochette op. Schep de hummus in een spuitzak en

34 GKOOLHYORATEN

breng Kleine toefjes aan tussen de couscous. Garneer met

2

5

tess

TGVERS

enkele blaadjes koriander.

B ©

31 EIWITTEN

Carrefour Food Magazine | november 2021 27