Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Carrefour Folder 25.10.2021

Hier is pagina 27 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 27

í à An CAE 4 Patrick Caignau I 7 4 2 7 ‚Chef van restaurant red 7 ‘De tafel van 2’ in Gent. AR } Hij ‘ook coauteur van 7 NN 7 7 het boek ‘De Primeurs’ N dat in 2008 bekroond Er werd tot ‘beste culinaire kookboek ter wereld'} ”” GN ie TE rek Pr 7 bl gi A 7 en IN Pa hd N 8 en ad Krokante toets? Voeg erooster- de pijnboom- VE pitten toe aan — de couscous. LA En : Ca Brochette van hert en vijgen met parelcouscous en hummus TIP 4 personen (D Snij de vijgen en de bacon in tweeën. Verpak elke halve Voorbereiding 35 min vijg in een stuk bacon. Snij het vlees in 12 blokjes en kruid Geen komijn- Bereiding 25 min die met zout en komijnpoeder. Prik afwisselend vijgen en Makkelijk - €€ poeder? Kruid blokjes vlees op brochettestokjes. het vlees met een beetje tijm, 4 verse vijgen | @) Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel hem onder koud water. Snij de cour- venkelzaadjes, 4 sneden gerookte bacon citroenzeste… 1400 g hertenfilet | zout gette, de aubergine, het pepertje, de lente-ui en de knoflook 144 komijnpoeder | 100 g in kleine blokjes. Fruit ze kort aan in de olie. Meng alles met parelcouscous 11 courgette de parelcouscous, de uitgelekte kikkererwten en een beetje 14 aubergine | “alang fijngehakte koriander. Voeg een scheutje olijfolie toe en zet in de koelkast. rood pepertje 1 lente-ui | Ateentje knoflook | olijfolie | ®) verhit boter in een pan tot die volledig vloeibaar is en tel gekookte kikkererwten bak de brochettes in de boter, het vlees moet saignant, PER PORTIE Ikoriander | 4el hummus eo AB KO Iboter blijven. Dresseer de couscous op de borden en leg er een E 19 GVETTEN warme brochette op. Schep de hummus in een spuitzak en 34 GKOOLHYORATEN breng Kleine toefjes aan tussen de couscous. Garneer met 2 5 tess TGVERS enkele blaadjes koriander. B © 31 EIWITTEN Carrefour Food Magazine | november 2021 27

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 27