Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
í
à
An
CAE
4
Patrick Caignau
I
7
4
2
7
‚Chef van restaurant
red
7
‘De tafel van 2’ in Gent.
AR
}
Hij
‘ook coauteur van
7
NN
7
7
het boek ‘De Primeurs’
N
dat in 2008 bekroond
Er
werd tot ‘beste culinaire
kookboek ter wereld'}
””
GN
ie
TE
rek
Pr
7
bl
gi
A
7
en
IN
Pa hd
N
8
en
ad
Krokante
toets?
Voeg erooster-
de pijnboom-
VE
pitten toe aan —
de couscous.
LA
En
:
Ca
Brochette van hert en vijgen met parelcouscous en hummus
TIP
4 personen
(D Snij de vijgen en de bacon in tweeën. Verpak elke halve
Voorbereiding 35 min
vijg in een stuk bacon. Snij het vlees in 12 blokjes en kruid
Geen komijn-
Bereiding 25 min
die met zout en komijnpoeder. Prik afwisselend vijgen en
Makkelijk - €€
poeder? Kruid
blokjes vlees op brochettestokjes.
het vlees met
een beetje tijm,
4 verse vijgen |
@) Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op
de verpakking en spoel hem onder koud water. Snij de cour-
venkelzaadjes,
4 sneden gerookte bacon
citroenzeste…
1400 g hertenfilet | zout
gette, de aubergine, het pepertje, de lente-ui en de knoflook
144 komijnpoeder | 100 g
in kleine blokjes. Fruit ze kort aan in de olie. Meng alles met
parelcouscous 11 courgette
de parelcouscous, de uitgelekte kikkererwten en een beetje
14 aubergine | “alang
fijngehakte koriander. Voeg een scheutje olijfolie toe en zet
in de koelkast.
rood pepertje 1 lente-ui |
Ateentje knoflook | olijfolie |
®) verhit boter in een pan tot die volledig vloeibaar is en
tel gekookte kikkererwten
bak de brochettes in de boter, het vlees moet saignant,
PER PORTIE
Ikoriander | 4el hummus
eo
AB KO
Iboter
blijven. Dresseer de couscous op de borden en leg er een
E
19 GVETTEN
warme brochette op. Schep de hummus in een spuitzak en
34 GKOOLHYORATEN
breng Kleine toefjes aan tussen de couscous. Garneer met
2
5
tess
TGVERS
enkele blaadjes koriander.
B ©
31 EIWITTEN
Carrefour Food Magazine | november 2021 27