Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WEEKMENU | gezond en lekker
Het is al klaar!
L
Je gezin tijdens de week in 35 min aan tafel, onmogelijk?
Niet met onze heerlijke expresrecepten! 3, 2, 1: koken maar!
ie
> > |
a
#4
era
ee +
..
minuten
D
€
Ÿ
&
ne
es
Witloofvelouté met spekblokjes
Es
el
a
EE
EA
ie
ie,
A
& personen
10 min
@) was hetwitioof en snij het in ringen.
@) Laat 25 min koken op een matig vuur.
ES
FE
5
Schil de aardappelen en snij ze in kleine
Verwijder daama de kruidentuitjes en mix
Bereiding 25 min - Makkelijk -€
bloes. Pel en snipper de knoflook en de
de soep. Zeef ze eventueel ook nog door
one
uien, Laat een klontje boter smelten in een
een puntzeef. Bak de spekreepjes in een
1kg witloof | 2 aardappelen |2 teentjes.
kookpan en bak de uien, de aardappelen
braadpan zonder vetstof.
knoflook | 2 uien |2 kruidentuiltjes |
en het witloof. Voeg na een paar minuten 11
20 g gerookte spekreepjes |400 mi room
@) Giet de room bij de velouté, meng,
SDS
water, de kruidentuitjes, de knoflook en de
bestrooi met de spekblokjes en fijngehakte
PER PORTIE
IN JE VOORRAADKAST
kruidnagels toe.
34GVETIEN
2kruidnagels| peterselie | boter
peterselie en serveer.
14 GKOOLHYDRATEN
lzout, peper
99 GSUKERS
BOVELIS
96 GEIWITEN
En
Ben
|
s
Ee
Br
ek En
> 155
zl
Carrefour Food Magazine | november 2021
53