Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.

Hier is pagina 53 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 53
WEEKMENU | gezond en lekker Het is al klaar! L Je gezin tijdens de week in 35 min aan tafel, onmogelijk? Niet met onze heerlijke expresrecepten! 3, 2, 1: koken maar! ie > > | a #4 era ee + .. minuten D € Ÿ & ne es Witloofvelouté met spekblokjes Es el a EE EA ie ie, A & personen 10 min @) was hetwitioof en snij het in ringen. @) Laat 25 min koken op een matig vuur. ES FE 5 Schil de aardappelen en snij ze in kleine Verwijder daama de kruidentuitjes en mix Bereiding 25 min - Makkelijk -€ bloes. Pel en snipper de knoflook en de de soep. Zeef ze eventueel ook nog door one uien, Laat een klontje boter smelten in een een puntzeef. Bak de spekreepjes in een 1kg witloof | 2 aardappelen |2 teentjes. kookpan en bak de uien, de aardappelen braadpan zonder vetstof. knoflook | 2 uien |2 kruidentuiltjes | en het witloof. Voeg na een paar minuten 11 20 g gerookte spekreepjes |400 mi room @) Giet de room bij de velouté, meng, SDS water, de kruidentuitjes, de knoflook en de bestrooi met de spekblokjes en fijngehakte PER PORTIE IN JE VOORRAADKAST kruidnagels toe. 34GVETIEN 2kruidnagels| peterselie | boter peterselie en serveer. 14 GKOOLHYDRATEN lzout, peper 99 GSUKERS BOVELIS 96 GEIWITEN En Ben | s Ee Br ek En > 155 zl Carrefour Food Magazine | november 2021 53
Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 53