Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEKMENU | gezond en lekker

Het is al klaar!

L

Je gezin tijdens de week in 35 min aan tafel, onmogelijk?

Niet met onze heerlijke expresrecepten! 3, 2, 1: koken maar!

ie

> > |

a

#4

era

ee +

..

minuten

D



Ÿ

&

ne

es

Witloofvelouté met spekblokjes

Es

el

a

EE

EA

ie

ie,

A

& personen

10 min

@) was hetwitioof en snij het in ringen.

@) Laat 25 min koken op een matig vuur.

ES

FE

5

Schil de aardappelen en snij ze in kleine

Verwijder daama de kruidentuitjes en mix

Bereiding 25 min - Makkelijk -€

bloes. Pel en snipper de knoflook en de

de soep. Zeef ze eventueel ook nog door

one

uien, Laat een klontje boter smelten in een

een puntzeef. Bak de spekreepjes in een

1kg witloof | 2 aardappelen |2 teentjes.

kookpan en bak de uien, de aardappelen

braadpan zonder vetstof.

knoflook | 2 uien |2 kruidentuiltjes |

en het witloof. Voeg na een paar minuten 11

20 g gerookte spekreepjes |400 mi room

@) Giet de room bij de velouté, meng,

SDS

water, de kruidentuitjes, de knoflook en de

bestrooi met de spekblokjes en fijngehakte

PER PORTIE

IN JE VOORRAADKAST

kruidnagels toe.

34GVETIEN

2kruidnagels| peterselie | boter

peterselie en serveer.

14 GKOOLHYDRATEN

lzout, peper

99 GSUKERS

BOVELIS

96 GEIWITEN

En

Ben

|

s

Ee

Br

ek En

> 155

zl

Carrefour Food Magazine | november 2021

53