Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 33


Hier is pagina 33 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Carrefour Folder 25.10.2021

Hier is pagina 33 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 33

ass & EXCLUSIVITEIT | bij Carr Ur ineen aparte MEER DAN 155 GELABELDE PRODUCTEN Elke maand komen 10 Belgische chefs samen, allemaal leden le van de vereniging The Mastercooks of Belgium, om een selectie van Carrefour-producten te testen, evalueren en het label toe te 6 kennen. Vandaag hebben al meer dan 155 producten van het Br merk Carrefour dat label gekregen. A ZZ In 2014 begon een samenwerking “Selected by De Meesterkoks van krijgen, moet het tussen Carrefour en de vereniging België te mogen dragen, moet het Meesterkoks van België, product 7/10 halen. Dat lijkt weinig, tegenwoordig The Mastercooksof maar: “Geloof me, dat wordt niet zo Belgium. Het idee kwam van Luc snel toegekend”, benadrukt Eric merk Carrefour. “Ik ben ver- Bonfond, kwaliteitsdirecteur bij Patigny, Chef-Culinair Adviseur bij Carrefour, en Pierrot Fonteyne, Carrefour België, die de producten antwoordelijk voorde smaak en de chef-kok en medeoprichter van de selecteert die aan de Mastercooks benaming van die producten”, zegt vereniging. Dankzij ditambitieuze worden voorgelegd. “Want het dechef.“Na de fabricage ondergaan gemeenschappelijke project is het label ‘Selected by De Meesterkoks ze diverse blinde smaaktests door label ‘Selected by De Meesterkoks van België’ garandeert dat de consumentenpanels. De criteria? van België ontstaan. Dat zet smaak en de kwaliteit van een Smaak, textuur en presentatie, bepaalde Carrefourproducten inde product worden erkend en vergeleken met gelijkaardige kijker, die getest en goedgekeurd onderschreven door experts” producten van andere merken” Met werden door zon tien leden vande de aankopers, de LEKKERDER, GEZONDER vereniging. verantwoordelijken Behalve een score geven de chefs ‘kwaliteitsproducten' en de diëtisten GARANTIE VAN ook verbetertips. “Veel analyseert Eric Patigny de UITMUNTENDHEID ‘aanpassingen aan onze producten resultaten van de diverse blinde Alzeven jaar lang komen deze gaan terug op de opmerkingen van smaaktests.“Zo kunnen we overleg- ervaren professionals de Mastercooks”,legt Eric Patigny gen hoe we onze producten het best verscheidenekeren per jaar samen uit. “Als we bijvoorbeeld het verbeteren” Want producten ‘om verschillende producten van zoutgehalte willen verlagen, test ik lekkerder en gezonder maken, is het merk Carrefour tetesten en bepaalde specerijen uit om de goed voor iedereen:“Zo proberen evalueren. Op elk van die dagen ‘smaak van een product te we constant het gehalte aan zout, suiker en additieven in al onze waarop labels worden toegekend, versterken. Dat is gezonder én proeven dechefs vijf à zes heel lekker!” producten te verlagen” producten van eenzelfde categorie. In totaal proeven ze zo ongeveer CONSTANTE VERBETERING 10 30 producten, elk in hun eigen Ke Ontdex hier hokje! Nadat ze online een Maar Eric Patigny gaat nog verder: Fe formulier hebben ingevuld, delen Hijstelt zijn onschatbare expertise x GH de volledige H fororeportage zehun mening met elkaar en komt ook ten dienste van de ontwikkeling de discussie op gang. Om het label van alle andere producten van het SCAN ME Carrefour Food Magazine | november 2021 33

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 33