Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

erf

3

ut

El

=

EN

ke

ER

WEEKMENU

-

Zi

es

L

ES

ig

I

SR ief

Er

Fr;

as

+

ri

Pr

MPa et,

at

Bet

AP

#

Ee

En

ds

cs

He

)

Salade van linzen

z

met herfstgroenten

À

en walnoten

2,1

3

CO

ke

4 personen

Hui:

Fan.

re

Voorbereiding 45 min

Bereiding 25 min - Makkelijk -€

ar

ê

Les

400 g pompoen 4 wortelen

we

1250 g linzen (plik) | 200 g

spinazie | een paar takjes dragon!

à

de pitten van 1 granaatappel | 100 g

E

ere

walnoten

Pr

INJE VOORRAADKAST

*

-

\

olijfolie | 2el esdoomsiroop! zout, peper

ar

1

D verwarm de oven voor op 200°C.

a

Pr

pe

Schil de pompoen en de wortelen

ml),

en snij ze in schijven. Bekleed een

ee

à

RR,

bakplaat met bakpapier en schik er de

an

Ser,

\

FT

=

+

pompoen en wortelen op. Besprenkel

2

met 1 el olijfolie, kruid met zout en peper

as

en sprenkel er de esdoomsiroop over.

Ë À

en

Rooster 20 min in de oven,

&

@) spoel de linzen en laat ze uitlekken

ar

Warm ze in een kookpan op een laag

nd. 4

É

À



vuur op en schep ze regelmatig om.

Kruid met zout en peper en hou warm.

er

ES

@) verhit 1e olijfolie in een braadpan

Fa

en bak de spinazie al roerend. Schik in

N

een bowi de linzen, de pompoen, de

Ees

+

wortelen en de spinazie naast elkaar.

Werk af met blaadjes dragon,

ke

TIP

granaatappelpiten en walnoten,

Voeg een beetje

PE TT TC AU)

hazelnootolie tee

ESS

PER PORTE

ci

2

ee

386 KCAL

aan

e linzen.

Ee

|

26 VETTEN

zor!

EEE

1256 CKOOLWORATEN

ca

166 SUKERS

2

A

16 vaas

126 EMITEN

Ze

"is

4

A

4 |

Be

Carrefour Food Magazine | november 2021

59