Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
erf
3
ut
El
=
EN
ke
ER
WEEKMENU
-
Zi
es
L
ES
ig
I
SR ief
Er
Fr;
as
+
ri
Pr
MPa et,
at
Bet
AP
#
Ee
En
ds
cs
He
)
Salade van linzen
z
met herfstgroenten
À
en walnoten
2,1
3
CO
ke
4 personen
Hui:
Fan.
re
Voorbereiding 45 min
Bereiding 25 min - Makkelijk -€
ar
ê
Les
400 g pompoen 4 wortelen
we
1250 g linzen (plik) | 200 g
spinazie | een paar takjes dragon!
à
de pitten van 1 granaatappel | 100 g
E
ere
walnoten
Pr
INJE VOORRAADKAST
*
-
\
olijfolie | 2el esdoomsiroop! zout, peper
ar
1
D verwarm de oven voor op 200°C.
a
Pr
pe
Schil de pompoen en de wortelen
ml),
en snij ze in schijven. Bekleed een
ee
à
RR,
bakplaat met bakpapier en schik er de
an
Ser,
\
FT
=
+
pompoen en wortelen op. Besprenkel
2
met 1 el olijfolie, kruid met zout en peper
as
en sprenkel er de esdoomsiroop over.
Ë À
en
Rooster 20 min in de oven,
&
@) spoel de linzen en laat ze uitlekken
ar
Warm ze in een kookpan op een laag
nd. 4
É
À
“
vuur op en schep ze regelmatig om.
Kruid met zout en peper en hou warm.
er
ES
@) verhit 1e olijfolie in een braadpan
Fa
en bak de spinazie al roerend. Schik in
N
een bowi de linzen, de pompoen, de
Ees
+
wortelen en de spinazie naast elkaar.
Werk af met blaadjes dragon,
ke
TIP
granaatappelpiten en walnoten,
Voeg een beetje
PE TT TC AU)
hazelnootolie tee
ESS
PER PORTE
ci
2
ee
386 KCAL
aan
e linzen.
Ee
|
26 VETTEN
zor!
EEE
1256 CKOOLWORATEN
ca
166 SUKERS
2
A
16 vaas
126 EMITEN
Ze
"is
4
A
4 |
Be
Carrefour Food Magazine | november 2021
59