Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

"+

Fame

ER

Wild zoal

de chefs het

æ

ls

klaarmaken

ma

NE

25%

BTE)

Kroketjes

F

van fazant met

[Chef aan huis. Was

en

tus

issen 2000 en 2010

2

foie gras

ue

chef-kok van de

Ë

ar Belgische Ambassade in

Gstuks

=

WE Washington.

zei

Voorbereiding 10 min

IF 0

Rusten 1uur

$

Bereiding 10 min

Maldelijk-€€

Le

Ke

150 gfazantflet

2eieren

Se

Atlhoning

à

4 snede rauwe foie gras

bloem

Cat:

paneermeel of panko

zout, peper

En

w

2

(DHak de fazantfilet in de kom van

14

de mixer fin met hetwit van 1 ei en de

=

#

honing. Kruid met zout en peper. Snij

4

de snede foie gras in 6 blokjes van

=

se

ongeveer 2 om. Rol er de fazantvulling

«

omheen en rol tot kleine balletjes. Leg

de

ze 1 uur in de koelkast.

a

a

Zi

@) verit de frituurpan op 1BO°C. Klop

Ee

hettweede ei los in een schaaltje. Rol

a

de fazantballetjes eerst door de bloem,

dan door het ei en tot slot door het

À

paneermeel

RUE de.

@) Leg de kroketjes in de frtuurpan en

=

bak ze mooi goudbruin

&

NEEM VOORSPRONG

|

De kroketjes kan je vooraf

bereiden en invriezen.

N

PER PORTIE

106KCAL

536 EEN

5126 KOOLHYDRATEN

®

16 GSUIKERS

VUT SCORE

03 6VEZELS

8166 ETTEN

sent

26 Carrefour Food Magazine | november 2021