Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Carrefour Folder 25.10.2021

Hier is pagina 26 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 26

"+ Fame ER Wild zoal de chefs het æ ls klaarmaken ma NE 25% BTE) Kroketjes F van fazant met [Chef aan huis. Was en tus issen 2000 en 2010 2 foie gras ue chef-kok van de Ë ar Belgische Ambassade in Gstuks = WE Washington. zei Voorbereiding 10 min IF 0 Rusten 1uur $ Bereiding 10 min Maldelijk-€€ Le Ke 150 gfazantflet 2eieren Se Atlhoning à 4 snede rauwe foie gras bloem Cat: paneermeel of panko zout, peper En w 2 (DHak de fazantfilet in de kom van 14 de mixer fin met hetwit van 1 ei en de = # honing. Kruid met zout en peper. Snij 4 de snede foie gras in 6 blokjes van = se ongeveer 2 om. Rol er de fazantvulling « omheen en rol tot kleine balletjes. Leg de ze 1 uur in de koelkast. a a Zi @) verit de frituurpan op 1BO°C. Klop Ee hettweede ei los in een schaaltje. Rol a de fazantballetjes eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door het À paneermeel RUE de. @) Leg de kroketjes in de frtuurpan en = bak ze mooi goudbruin & NEEM VOORSPRONG | De kroketjes kan je vooraf bereiden en invriezen. N PER PORTIE 106KCAL 536 EEN 5126 KOOLHYDRATEN ® 16 GSUIKERS VUT SCORE 03 6VEZELS 8166 ETTEN sent 26 Carrefour Food Magazine | november 2021

Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 26