Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
"+
Fame
ER
Wild zoal
de chefs het
æ
ls
klaarmaken
ma
NE
25%
BTE)
Kroketjes
F
van fazant met
[Chef aan huis. Was
en
tus
issen 2000 en 2010
2
foie gras
ue
chef-kok van de
Ë
ar Belgische Ambassade in
Gstuks
=
WE Washington.
zei
Voorbereiding 10 min
IF 0
Rusten 1uur
$
Bereiding 10 min
Maldelijk-€€
Le
Ke
150 gfazantflet
2eieren
Se
Atlhoning
à
4 snede rauwe foie gras
bloem
Cat:
paneermeel of panko
zout, peper
En
w
2
(DHak de fazantfilet in de kom van
14
de mixer fin met hetwit van 1 ei en de
=
#
honing. Kruid met zout en peper. Snij
4
de snede foie gras in 6 blokjes van
=
se
ongeveer 2 om. Rol er de fazantvulling
«
omheen en rol tot kleine balletjes. Leg
de
ze 1 uur in de koelkast.
a
a
Zi
@) verit de frituurpan op 1BO°C. Klop
Ee
hettweede ei los in een schaaltje. Rol
a
de fazantballetjes eerst door de bloem,
dan door het ei en tot slot door het
À
paneermeel
RUE de.
@) Leg de kroketjes in de frtuurpan en
=
bak ze mooi goudbruin
&
NEEM VOORSPRONG
|
De kroketjes kan je vooraf
bereiden en invriezen.
N
PER PORTIE
106KCAL
536 EEN
5126 KOOLHYDRATEN
®
16 GSUIKERS
VUT SCORE
03 6VEZELS
8166 ETTEN
sent
26 Carrefour Food Magazine | november 2021