Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Céd
ric
Fe Beten
“foodact
acter
wil graag mensen samenbre graag mensen samenbrengen rond
producten van heel hoge kwaliteit
Le
a
Mr
Fre
WIE Is cERIC?
W
CA
Cédric Poncelet is sinds mei
el
sl
è
2021 voorzitter van
In
The Mastercooks of Belgium:
Hij is afkomstig uit Luik
ol
maar verle!
or zijn hart aan
ed
Knoxke-Heist-
Daar woont, hi)
heeft hi zijn
tegenwoordig en
eigen resta
rants
a:
Mastercooks & Carrefour:
samenwerking op topniveau
Al 40 jaar verenigen The Mastercooks of Belgium de grootste chefs
van ons land. En sinds 2014 testen ze ook, exclusief voor Carrefour,
producten van het eigen merk en mogen producten die aan hun
hoge kwaliteitseisen voldoen hun logo dragen
1980. In dat jaar richtte de
Vlaanderen als in Brussel en
en van Belgische producten.
beroemde chef Pierre Romeyer,
Wallonië. Ze zijn nu de grootste
STRENGE SELECTIE
samen met zijn collega's Pierre
gastronomische verenigingin
Wynants en Jacques Deluc, een
België. “De organisatie verenigt de
Deel mogen uitmaken van die club,
vakvereniging op voor Belgische
beste chefs van het land en is het
is niet zomaar een kwestie vaneen
chefs. De Meesterkoks van België,
uithangbord vande Belgische
Michelinster hebben, legt de
tegenwoordig The Mastercooks of
gastronomie, zowel hier als in het
voorzitter uit. “Vooraleer een chef
Belgium, had toen zo’n 12 leden. De
buitenland”, zegt Cédric Poncelet,
toegelaten wordt tot de vereniging,
die nu al een aantal maanden
elite van de Belgische gastronomie.
bekijken wij nauwkeurig zijn
40 jaar later zijn ze met bijna 180 en
voorzitter is. “Al deze chefs dragen
professionele parcours, we gaan na.
wonen de leden zowel in
de topkwaliteit uit van onze keukens
of hij erkend wordt door zijn
24 Carrefour Food Magazine | november 2021