Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

CLEMENTINES EN MANDARIJNEN

De perfecte salade LS Ou

igelunch, ofals

eend of kipfilet.

Mandarijnensalade

met gemarineerde

rode ui, feta, zwarte

pn

olijven en

tn

amandelen

La

u

4 personen - Voorbereiding 15 min

nr

Bereiding 40 min - Rusten 45 min

a

ed

pe,

£#

4 rode ui | 50 g amandelen|

EN

‘4 mandarijnen |10 zwarte oliven | 50 ml

Le

wittewijnazijn | 1 1 suiker| 100 g feta

nn 8

1400 g gemengde sla

„Sas

VOOR DE VINAIGRETTE

48

etz

ja

sap van 2 mandarjjnen | 1 el venkeizaadjes

1

75 m olijfolie | 1 mosterd |zout, peper

Te

(© Maak eerst de vinaigrette: laat de

E

x

Fe

helft van het mandariinensap in een

kleine kookpan met de venkelzaadjes

an

CLONE EE A TETE

à

RT entente

ee ade

homogene saus. Kruid met zout en

Peper,

Ze

ORCI elke aa

De ect fee:

Schil de mandarijnen en verdeel ze in

parties. Snij de olljven in kleine blokjes.

IN DEKEUKEN

haat Se ER rd

Deze kleine citrus-

ERNA ete EEE

wruchten zijn zoveel

opgelost is. Giet over de rondjes rode

Baeke aen

Ui en laat minstens 15 min marineren.

ee AET

Schep de ui uit de marinade. Rooster

broôddoos: Je maakt

de amandelen in een pan zonder

ERTL

Vetstof. Verbrokkel de feta.

chutney, fruitsalade,

smoothies, zoete

‘© Meng de slamet de partjes man-

darin, de olijven, de feta, de gemari

gratins, souffles.

mee. Ze verzachten

DCE EUR Eu CC Cd

de smaak van witloof

Ees EN eene CU)

>

en wild en zijn een

en serveer.

echte oppepper voor

PER PORTIE

schaaldieren.

421 KCAL

EAT

86 SUKERS

KEN

u

Br

L

OR

88 GEIWTTEN

Me

n?

eitrusyru

Carrefour Food Magazine | november 2021 47