Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tournedos van hert met een korst

van pecannoten en grand veneursaus

4 personen

VOORAF

>

Rusten 1 nacht

Laat de gojbessen een nacht

ho

f

Voorbereiding 30 min

weken in water. Giet ze af, laat

4

Bereiding 2u 15

ze goed uitlekken en zet ze

Makkelijk -€€

opzij

20 g pecannoten

(D Maak de kastanjemoussel-

2 gekookte grote rode bieten

ne. Pel en snipper de sjalotten.

4 tournedos van hert

Fruit ze in wat boter en voeg de

3

boter

kastanjes toe. Meng, blus met

2*

zout, peper

de cognac en laat inkoken tot

het mengselvolledig opge-

VOOR DE MOUSSELINE

2sjalotten

droogd is. Giet er bouilon bi

zodat alles net onder staat en

200 g gekookte kastanjes

Î

scheutje cognac

laat 1u sudderen op een laag

vuur. Mix deze bereiding en zet

ES

% groentebouillonblokje

opzij

boter

SN

6

VOOR DE GRAND VENEURSAUS

@) Maak de grand veneursaus.

Ke”

a

Schil de wortel en pel de ui

1elgojibessen

en de sjalot. Snij ze alledrie

a

Awortel

Aui

fin en fruit ze samen met het

kruidentuitje in een beetje olie

A sjalot

be

4kruidentuiltje

Voeg de boter en daarna de

3

LA

5

bloem toe en meng. Blus met

olijfolie

a?

A,

30 gboter

de wijnazijn, giet er de wijn

bij en laat met twee derden

20 gbloem

inkoken, Voeg de wildfond toe

50 mlrodewijnazijn

en laat 1u sudderen op een,

400 mil rode wijn

laag vuur. Breng op smaak

500 mi wildfond

u

met zout en peper, legerde

gaïbessen in en zet opzij

5

a

2

Snij de rode bieten met de

fe

Pl"

mandoline in dunne sneden.

Kruid de tournedos met zout

el

Frédéric TELEN

Dia.

en peper en bak ze in een

za

braadpan met boter. Lepel

Chef van hotel 4h

restaurant Victoria |

Er

regelmatig boter over het vlees.

in Durbuy en samen

Bedek de tournedos met de

met zijn vrouw en BE

gehakte pecannoten en hou

7

drie dochters aan het _

À

Le

warm. Schik de sneden rode

‚thoofd van het Ardense ı ”

%

biet op de borden en garneer

E

hotelcomplex Maison }

À

PERPORTIE

BAZKCA,

46 GVETIEN

met toefjes kastanjemousseline.

ís

(Caers

A8

45 GKOOLHORATEN

Leg er de tournedos op

16 GSUIKERS

a

®

NUTR SCORE

16 CVELES

en nappeer met de grand

5

®

AN GEIMTTEN

veneursaus.

a

Carrefour Food Magazine | november 2021 29