Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tournedos van hert met een korst
van pecannoten en grand veneursaus
4 personen
VOORAF
>
Rusten 1 nacht
Laat de gojbessen een nacht
ho
f
Voorbereiding 30 min
weken in water. Giet ze af, laat
4
Bereiding 2u 15
ze goed uitlekken en zet ze
Makkelijk -€€
opzij
20 g pecannoten
(D Maak de kastanjemoussel-
2 gekookte grote rode bieten
ne. Pel en snipper de sjalotten.
4 tournedos van hert
Fruit ze in wat boter en voeg de
3
boter
kastanjes toe. Meng, blus met
2*
zout, peper
de cognac en laat inkoken tot
het mengselvolledig opge-
VOOR DE MOUSSELINE
2sjalotten
droogd is. Giet er bouilon bi
zodat alles net onder staat en
200 g gekookte kastanjes
Î
scheutje cognac
laat 1u sudderen op een laag
vuur. Mix deze bereiding en zet
ES
% groentebouillonblokje
opzij
boter
SN
6
VOOR DE GRAND VENEURSAUS
@) Maak de grand veneursaus.
Ke”
a
Schil de wortel en pel de ui
1elgojibessen
en de sjalot. Snij ze alledrie
a
Awortel
Aui
fin en fruit ze samen met het
kruidentuitje in een beetje olie
A sjalot
be
4kruidentuiltje
Voeg de boter en daarna de
3
LA
5
bloem toe en meng. Blus met
olijfolie
a?
A,
30 gboter
de wijnazijn, giet er de wijn
bij en laat met twee derden
20 gbloem
inkoken, Voeg de wildfond toe
50 mlrodewijnazijn
en laat 1u sudderen op een,
400 mil rode wijn
laag vuur. Breng op smaak
500 mi wildfond
u
met zout en peper, legerde
gaïbessen in en zet opzij
5
a
2
Snij de rode bieten met de
fe
Pl"
mandoline in dunne sneden.
Kruid de tournedos met zout
el
Frédéric TELEN
Dia.
en peper en bak ze in een
za
braadpan met boter. Lepel
Chef van hotel 4h
restaurant Victoria |
Er
regelmatig boter over het vlees.
in Durbuy en samen
Bedek de tournedos met de
met zijn vrouw en BE
gehakte pecannoten en hou
7
drie dochters aan het _
À
Le
warm. Schik de sneden rode
‚thoofd van het Ardense ı ”
%
biet op de borden en garneer
E
hotelcomplex Maison }
À
PERPORTIE
BAZKCA,
46 GVETIEN
met toefjes kastanjemousseline.
ís
(Caers
A8
45 GKOOLHORATEN
Leg er de tournedos op
16 GSUIKERS
a
®
NUTR SCORE
16 CVELES
en nappeer met de grand
5
®
AN GEIMTTEN
veneursaus.
a
Carrefour Food Magazine | november 2021 29