Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.

Hier is pagina 29 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 29
Tournedos van hert met een korst van pecannoten en grand veneursaus 4 personen VOORAF > Rusten 1 nacht Laat de gojbessen een nacht ho f Voorbereiding 30 min weken in water. Giet ze af, laat 4 Bereiding 2u 15 ze goed uitlekken en zet ze Makkelijk -€€ opzij 20 g pecannoten (D Maak de kastanjemoussel- 2 gekookte grote rode bieten ne. Pel en snipper de sjalotten. 4 tournedos van hert Fruit ze in wat boter en voeg de 3 boter kastanjes toe. Meng, blus met 2* zout, peper de cognac en laat inkoken tot het mengselvolledig opge- VOOR DE MOUSSELINE 2sjalotten droogd is. Giet er bouilon bi zodat alles net onder staat en 200 g gekookte kastanjes Î scheutje cognac laat 1u sudderen op een laag vuur. Mix deze bereiding en zet ES % groentebouillonblokje opzij boter SN 6 VOOR DE GRAND VENEURSAUS @) Maak de grand veneursaus. Ke” a Schil de wortel en pel de ui 1elgojibessen en de sjalot. Snij ze alledrie a Awortel Aui fin en fruit ze samen met het kruidentuitje in een beetje olie A sjalot be 4kruidentuiltje Voeg de boter en daarna de 3 LA 5 bloem toe en meng. Blus met olijfolie a? A, 30 gboter de wijnazijn, giet er de wijn bij en laat met twee derden 20 gbloem inkoken, Voeg de wildfond toe 50 mlrodewijnazijn en laat 1u sudderen op een, 400 mil rode wijn laag vuur. Breng op smaak 500 mi wildfond u met zout en peper, legerde gaïbessen in en zet opzij 5 a 2 Snij de rode bieten met de fe Pl" mandoline in dunne sneden. Kruid de tournedos met zout el Frédéric TELEN Dia. en peper en bak ze in een za braadpan met boter. Lepel Chef van hotel 4h restaurant Victoria | Er regelmatig boter over het vlees. in Durbuy en samen Bedek de tournedos met de met zijn vrouw en BE gehakte pecannoten en hou 7 drie dochters aan het _ À Le warm. Schik de sneden rode ‚thoofd van het Ardense ı ” % biet op de borden en garneer E hotelcomplex Maison } À PERPORTIE BAZKCA, 46 GVETIEN met toefjes kastanjemousseline. ís (Caers A8 45 GKOOLHORATEN Leg er de tournedos op 16 GSUIKERS a ® NUTR SCORE 16 CVELES en nappeer met de grand 5 ® AN GEIMTTEN veneursaus. a Carrefour Food Magazine | november 2021 29
Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 29