Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2.

THE MASTERCOOKS OF BELGIUM | bij Carr

Ur

selected by

CARREFOUR-

en

«

EXCLUSIVITEIT!

a

Ditlabel wordt

1

toegekend aan

í

=d

Carrefour-producten

Fia

die werden getest en

u

goedgekeurd door

Q

U =

The Mastercooks of

Belgium. Deze exclusieve

samenwerking met

Carrefour is een garantie

van smaak en kwaliteit

\,

voor de producten van

heteigen merk

collega's, of hij werkt met Belgische

om Belgische supermarkt

producten, hoe hij ermee werkt, en

producten van hoge kwaliteit aan te

“Maak wildgerechten

als een Mastercook"

vooral: wij gaan incognito zijn

bieden”,legt Cédric Poncelet uit.

gerechten proeven”

ONTDEK TWEE MENU'S

EEN WIN-WIN-

VAN GROTE CHEFS

KWALITEITSSTEMPEL

SAMENWERKING

Deeerste doelstelling vande

En als de chefs een product

1]

organisatie is de grote chefs van

uittesten, gaat hun oordeel altijd

E

BZ

zij

ons land te verenigen, zodat ze de

gepaard met uitleg of een advies:

4

kanskrijgen van gedachtente

meer of minder specerijen, minder

ie

wisselen, ervaringen uit te wisselen

zout of suiker,schrappen van

De

en van elkaar te leren. Maar ze wil

kleurstoffen, een serveeridee…

21

‘ookhet grote publiek bereiken. En

Opmerkingen waar Carrefour

Hapje

Hoofdgerecht

dat doet ze onder meer met de

rekening mee houdt om producten

Brochette van hert en

Kroketjes van fazant

organisatie van de Veertiendaagse

nog te verbeteren. Het label is

met foie gras

viigen met parel

van de Jongeren (van IS tot 28

trouwens geldig voor 3 jaar: “De

couscous en hummus

november 2021,en van 7 tot 20

kwaliteit moet constant blijven. Dat

>

maart 2022). Mastercooks die dat

criterium passen we in onze

restaurants toe. En we verwachten

Se

willen, stellen dan menu's voor die

betaalbaar zijn voor jongeren onder

‘het ook van producten die ons label

AAS

de 25 jaar. En de vereniging kent

krijgen” preciseert Cédric Poncelet

dus ook haar logo toe aan bepaalde

“Na 3 jaar testen we het product

producten van het merk Carrefour,

opnieuw om ons ervan te

4

endatexclusief.“Voor onsis dat

verzekeren dat het nog steeds

Hapje

Hoofdgerecht

Croque brioche met

Tournedos van hert

natuurlijk een manier om het

voldoet aan onze eisen. Al wat wij

everzwijnen

meteen korst van

publiek met ons kennis te laten.

willen, is dat klanten het in volle

gekonfijte ui

pecannoten en grand

veneursaus

maken,maar het is ookeen manier

vertrouwen kunnen kopen”

Carrefour Food Magazine | november 2021 25