Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2.
THE MASTERCOOKS OF BELGIUM | bij Carr
Ur
selected by
CARREFOUR-
en
«
EXCLUSIVITEIT!
a
Ditlabel wordt
1
toegekend aan
í
=d
Carrefour-producten
Fia
die werden getest en
u
goedgekeurd door
Q
U =
The Mastercooks of
Belgium. Deze exclusieve
samenwerking met
Carrefour is een garantie
van smaak en kwaliteit
\,
voor de producten van
heteigen merk
collega's, of hij werkt met Belgische
om Belgische supermarkt
producten, hoe hij ermee werkt, en
producten van hoge kwaliteit aan te
“Maak wildgerechten
als een Mastercook"
vooral: wij gaan incognito zijn
bieden”,legt Cédric Poncelet uit.
gerechten proeven”
ONTDEK TWEE MENU'S
EEN WIN-WIN-
VAN GROTE CHEFS
KWALITEITSSTEMPEL
SAMENWERKING
Deeerste doelstelling vande
En als de chefs een product
1]
organisatie is de grote chefs van
uittesten, gaat hun oordeel altijd
E
BZ
zij
ons land te verenigen, zodat ze de
gepaard met uitleg of een advies:
4
kanskrijgen van gedachtente
meer of minder specerijen, minder
ie
wisselen, ervaringen uit te wisselen
zout of suiker,schrappen van
De
en van elkaar te leren. Maar ze wil
kleurstoffen, een serveeridee…
21
‘ookhet grote publiek bereiken. En
Opmerkingen waar Carrefour
Hapje
Hoofdgerecht
dat doet ze onder meer met de
rekening mee houdt om producten
Brochette van hert en
Kroketjes van fazant
organisatie van de Veertiendaagse
nog te verbeteren. Het label is
met foie gras
viigen met parel
van de Jongeren (van IS tot 28
trouwens geldig voor 3 jaar: “De
couscous en hummus
november 2021,en van 7 tot 20
kwaliteit moet constant blijven. Dat
>
maart 2022). Mastercooks die dat
criterium passen we in onze
restaurants toe. En we verwachten
Se
willen, stellen dan menu's voor die
betaalbaar zijn voor jongeren onder
‘het ook van producten die ons label
AAS
de 25 jaar. En de vereniging kent
krijgen” preciseert Cédric Poncelet
dus ook haar logo toe aan bepaalde
“Na 3 jaar testen we het product
producten van het merk Carrefour,
opnieuw om ons ervan te
4
endatexclusief.“Voor onsis dat
verzekeren dat het nog steeds
Hapje
Hoofdgerecht
Croque brioche met
Tournedos van hert
natuurlijk een manier om het
voldoet aan onze eisen. Al wat wij
everzwijnen
meteen korst van
publiek met ons kennis te laten.
willen, is dat klanten het in volle
gekonfijte ui
pecannoten en grand
veneursaus
maken,maar het is ookeen manier
vertrouwen kunnen kopen”
Carrefour Food Magazine | november 2021 25