Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HERFSTGROENTEN
PASTINAAK
Pastinaaksoep met pastinaakchips
ET
© Verwarm de oven voor op
soep. Bekleed een bakplaat met
Voorbereiding
150°C. Bekleed een bakplaat met
EDEL ESS IK TE ene
Deze wortelgroente komt
20 min
uit het Middellandse
bakpapier. Maak de chips: snij
sni ze in hapklare stukjes. Pel de
Zeegebied en wordtal
Bereiding 55 min
de pastinaak met de mandoline
ui en snij hem in vieren. Verdeel
Makkelijk -€
CSL CCC CA
vele eeuwen gegeten. Ze
in heel dunne schifjes (1 &
Is nu aan een opvallende
2 mm). Besprenkel ze met olie
knoflook (ongepeld) over de
Akg pastinaak
bakplaat. Besprenkel met olijfolie,
‘comeback bezig. Pastinaak
2teentjes knoflook
en meng goed. Verdeel ze over
is de grotere neef van
Aui
de bakplaat en bestrooi ze met
kruid met zout en peper en meng
wortelen en bevat veel
de timblaadijes, zout en peper.
goed. Rooster 20 à 30 min in de
159 bieslook
mineralen, vitamines en
21hete groentebouillon
Rooster 15 à 20 min in de oven.
oven, of tot alles goudbruin kleurt.
vezels. Serveren kan
Let er daarbij op dat de chips
CC
® Haal de groenten uit de oven.
zoals wortelen, rauw of
zout, peper
BIA EMS
bereid, maar omdat hij
EE Re eed
Pel de teentjes knoflook. Mix de
VOOR DE
SEE EI Re
nog wat zoeter smaakt,
uit. de oven. Haal op het einde
bieslook en de bouillon tot een
kan je hem ook gebruiken
Ue ad
de bakplaat uit de oven en laat
KT 08
ET
romige soep. Proef en breng
als smaakmaker. Heerlijk
indien nodig op smaak met zout
in een gratin met zoete
Atakjestim
aardappel, in soep, in
CC
@ Verhoog de oventempe-
en peper. Giet de soep in bows
ratuur tot 180°C. Maak nu de
en werk afmet de chips.
puree of -voor de kids - als
zout, peper
frietjes, met esdoomsiroop.
d
Ld
KC
IN DE WINKEL
Kies een vaste,
glanzende pastinaak
zonder viekken of
bederf. Koop ze
DATA
gemiddelde grootte:
grote zijn vaak wat
vezeliger en minder
LEKKERE
Me
COMBINATIES
smakelijk, kleintjes
bewaren niet lang. In
Pastinaak smaakt
een geperforeerde
heerljk met:
eu
US
plastic zak kan je ze
Re TES
B.
is
tot 2 weken bewaren
RL
Em)
run
FETT
UL Ey Eee haven}
BE
Ra
de koelkast.
v_sjalotten
96
Ku Lu
‚arrefour Food Magazine |november I: 4
5