Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HERFSTGROENTEN

PASTINAAK

Pastinaaksoep met pastinaakchips

ET

© Verwarm de oven voor op

soep. Bekleed een bakplaat met

Voorbereiding

150°C. Bekleed een bakplaat met

EDEL ESS IK TE ene

Deze wortelgroente komt

20 min

uit het Middellandse

bakpapier. Maak de chips: snij

sni ze in hapklare stukjes. Pel de

Zeegebied en wordtal

Bereiding 55 min

de pastinaak met de mandoline

ui en snij hem in vieren. Verdeel

Makkelijk -€

CSL CCC CA

vele eeuwen gegeten. Ze

in heel dunne schifjes (1 &

Is nu aan een opvallende

2 mm). Besprenkel ze met olie

knoflook (ongepeld) over de

Akg pastinaak

bakplaat. Besprenkel met olijfolie,

‘comeback bezig. Pastinaak

2teentjes knoflook

en meng goed. Verdeel ze over

is de grotere neef van

Aui

de bakplaat en bestrooi ze met

kruid met zout en peper en meng

wortelen en bevat veel

de timblaadijes, zout en peper.

goed. Rooster 20 à 30 min in de

159 bieslook

mineralen, vitamines en

21hete groentebouillon

Rooster 15 à 20 min in de oven.

oven, of tot alles goudbruin kleurt.

vezels. Serveren kan

Let er daarbij op dat de chips

CC

® Haal de groenten uit de oven.

zoals wortelen, rauw of

zout, peper

BIA EMS

bereid, maar omdat hij

EE Re eed

Pel de teentjes knoflook. Mix de

VOOR DE

SEE EI Re

nog wat zoeter smaakt,

uit. de oven. Haal op het einde

bieslook en de bouillon tot een

kan je hem ook gebruiken

Ue ad

de bakplaat uit de oven en laat

KT 08

ET

romige soep. Proef en breng

als smaakmaker. Heerlijk

indien nodig op smaak met zout

in een gratin met zoete

Atakjestim

aardappel, in soep, in

CC

@ Verhoog de oventempe-

en peper. Giet de soep in bows

ratuur tot 180°C. Maak nu de

en werk afmet de chips.

puree of -voor de kids - als

zout, peper

frietjes, met esdoomsiroop.

d

Ld

KC

IN DE WINKEL

Kies een vaste,

glanzende pastinaak

zonder viekken of

bederf. Koop ze

DATA

gemiddelde grootte:

grote zijn vaak wat

vezeliger en minder

LEKKERE

Me

COMBINATIES

smakelijk, kleintjes

bewaren niet lang. In

Pastinaak smaakt

een geperforeerde

heerljk met:

eu

US

plastic zak kan je ze

Re TES

B.

is

tot 2 weken bewaren

RL

Em)

run

FETT

UL Ey Eee haven}

BE

Ra

de koelkast.

v_sjalotten

96

Ku Lu

‚arrefour Food Magazine |november I: 4

5