Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.

Hier is pagina 49 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 49
PRODUCENT VAN QUINOA r = Ee Fr: Br. sf, Re % ii ns EN Fe 4 Herfstsalade met quinoa en gegrilde pompoen 4 personen en Voorbereiding 15 min / Bereiding 40 min - Makkelijk- € 600 g pompoen 4 elkominpoeder EK 1el paprikapoeder olijfofie 100 g gepelde hazelnoten 4 granaatappel 300 g spruiten 100 g quinoa 1zakje gemengde sla Chicken nuggets met quinoa VOOR DE VINAIGRETTE | 4 personen - Voorbereiding 20 min rn A eltahin (sesampasta) Bereiding 25 min - Makkelijk - € 7 2 el esdoomsiroop zel wijnazijn The ri 2kipfilets 150 g bloem | 3 eieren | 400 g gekookte quinoal zout, peper plantaardige olie | 1 handvolamandelen 1 bosje lente-ui | bladpeterselie Verwarm de oven voor op VOOR DE STOEMP VAN ZOETE AARDAPPELEN 200°C. Schil de pompoen en snij 800 g zoete aardappelen | fel kokosolie |150 ml kokosroom | 1 el in blokjes. Leg op een bakplaat. nootmuskaat | zout, peper Bestrooi met komijn- en paprikapoe: der, zout en peper. Besprenkel met @) Maak eerst de stoemp: schil de zoete aardappelen en olifolie en gril 40 min in de oven. kook ze beetgaar inlicht gezouten water. Giet ze af en laat ze wat uitdampen. Plet ze grof en voeg daarbij de kokosolie toe. @) rooster de hazelnoten in een pan zonder vetstof en hak ze grof Voeg daarna de kokosroom toe, meng en kruid met zout en peper. Haal de pitten uit de granaatappel Kook de spruiten in 6 min gaar in @ Snij de kipfiets in stukken en kruid ze met zout en peper. gezouten water. Giet ze af en spoel Giet de bloem in een bord, klop in een ander bord de eieren ze onder koud water. Kook de los en schep de gekookte quinoa in een derde bord. Rol de cont quinoa volgens de aanwijzingen op stukken kip eerst door de bloem, vervolgens door het ei en de verpakking. tot slot door de quinoa. Zorg ervoor dat de stukken kip een mooie laag quinoa krijgen. Verhit de olie in een braadpan en @) verdeel de sla, de groenten, Ir, bak de nuggets goudbruin in 4 à 5 min per kant. PER PORTIE de hazelnoten, de quinoa en de 200 EEL granaatappelpitten over de borden. 986 KCAL @ Snij de lente-uitjes in de lengte in tweeën en bak ze kort Erg Meng alle ingrediënten voor de 33 GVETEN in een andere braadpan in een scheutje olie. Hak de aman- SUIKERS CNE] MESUNERS 186 KOOLHYDRATEN 7 rec vinaigrette en sprenkel over de 186 VELLS delen grof. Verdeel de stoemp over bows en serveer met de EEG salade, AG EITTEN lente-ui, de amandelen, de peterselie en de chicken nuggets. Carrefour Food Magazine | november 2021 49
Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 49