Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PRODUCENT VAN QUINOA
r
=
Ee
Fr:
Br.
sf,
Re
%
ii
ns
EN
Fe
4
Herfstsalade met
quinoa en gegrilde
pompoen
4 personen
en
Voorbereiding 15 min
/
Bereiding 40 min - Makkelijk- €
600 g pompoen
4 elkominpoeder
EK
1el paprikapoeder
olijfofie
100 g gepelde hazelnoten
4 granaatappel
300 g spruiten
100 g quinoa
1zakje gemengde sla
Chicken nuggets met quinoa
VOOR DE VINAIGRETTE
|
4 personen - Voorbereiding 20 min
rn
A eltahin (sesampasta)
Bereiding 25 min - Makkelijk - €
7
2 el esdoomsiroop
zel wijnazijn
The
ri
2kipfilets 150 g bloem | 3 eieren | 400 g gekookte quinoal
zout, peper
plantaardige olie | 1 handvolamandelen 1 bosje lente-ui | bladpeterselie
Verwarm de oven voor op
VOOR DE STOEMP VAN ZOETE AARDAPPELEN
200°C. Schil de pompoen en snij
800 g zoete aardappelen | fel kokosolie |150 ml kokosroom | 1 el
in blokjes. Leg op een bakplaat.
nootmuskaat | zout, peper
Bestrooi met komijn- en paprikapoe:
der, zout en peper. Besprenkel met
@) Maak eerst de stoemp: schil de zoete aardappelen en
olifolie en gril 40 min in de oven.
kook ze beetgaar inlicht gezouten water. Giet ze af en laat ze
wat uitdampen. Plet ze grof en voeg daarbij de kokosolie toe.
@) rooster de hazelnoten in een
pan zonder vetstof en hak ze grof
Voeg daarna de kokosroom toe, meng en kruid met zout en
peper.
Haal de pitten uit de granaatappel
Kook de spruiten in 6 min gaar in
@ Snij de kipfiets in stukken en kruid ze met zout en peper.
gezouten water. Giet ze af en spoel
Giet de bloem in een bord, klop in een ander bord de eieren
ze onder koud water. Kook de
los en schep de gekookte quinoa in een derde bord. Rol de
cont
quinoa volgens de aanwijzingen op
stukken kip eerst door de bloem, vervolgens door het ei en
de verpakking.
tot slot door de quinoa. Zorg ervoor dat de stukken kip een
mooie laag quinoa krijgen. Verhit de olie in een braadpan en
@) verdeel de sla, de groenten,
Ir,
bak de nuggets goudbruin in 4 à 5 min per kant.
PER PORTIE
de hazelnoten, de quinoa en de
200
EEL
granaatappelpitten over de borden.
986 KCAL
@ Snij de lente-uitjes in de lengte in tweeën en bak ze kort
Erg
Meng alle ingrediënten voor de
33 GVETEN
in een andere braadpan in een scheutje olie. Hak de aman-
SUIKERS
CNE]
MESUNERS
186 KOOLHYDRATEN
7
rec
vinaigrette en sprenkel over de
186 VELLS
delen grof. Verdeel de stoemp over bows en serveer met de
EEG
salade,
AG EITTEN
lente-ui, de amandelen, de peterselie en de chicken nuggets.
Carrefour Food Magazine | november 2021 49