Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PRODUCENT VAN QUINOA

r

=

Ee

Fr:

Br.

sf,

Re

%

ii

ns

EN

Fe

4

Herfstsalade met

quinoa en gegrilde

pompoen

4 personen

en

Voorbereiding 15 min

/

Bereiding 40 min - Makkelijk- €

600 g pompoen

4 elkominpoeder

EK

1el paprikapoeder

olijfofie

100 g gepelde hazelnoten

4 granaatappel

300 g spruiten

100 g quinoa

1zakje gemengde sla

Chicken nuggets met quinoa

VOOR DE VINAIGRETTE

|

4 personen - Voorbereiding 20 min

rn

A eltahin (sesampasta)

Bereiding 25 min - Makkelijk - €

7

2 el esdoomsiroop

zel wijnazijn

The

ri

2kipfilets 150 g bloem | 3 eieren | 400 g gekookte quinoal

zout, peper

plantaardige olie | 1 handvolamandelen 1 bosje lente-ui | bladpeterselie

Verwarm de oven voor op

VOOR DE STOEMP VAN ZOETE AARDAPPELEN

200°C. Schil de pompoen en snij

800 g zoete aardappelen | fel kokosolie |150 ml kokosroom | 1 el

in blokjes. Leg op een bakplaat.

nootmuskaat | zout, peper

Bestrooi met komijn- en paprikapoe:

der, zout en peper. Besprenkel met

@) Maak eerst de stoemp: schil de zoete aardappelen en

olifolie en gril 40 min in de oven.

kook ze beetgaar inlicht gezouten water. Giet ze af en laat ze

wat uitdampen. Plet ze grof en voeg daarbij de kokosolie toe.

@) rooster de hazelnoten in een

pan zonder vetstof en hak ze grof

Voeg daarna de kokosroom toe, meng en kruid met zout en

peper.

Haal de pitten uit de granaatappel

Kook de spruiten in 6 min gaar in

@ Snij de kipfiets in stukken en kruid ze met zout en peper.

gezouten water. Giet ze af en spoel

Giet de bloem in een bord, klop in een ander bord de eieren

ze onder koud water. Kook de

los en schep de gekookte quinoa in een derde bord. Rol de

cont

quinoa volgens de aanwijzingen op

stukken kip eerst door de bloem, vervolgens door het ei en

de verpakking.

tot slot door de quinoa. Zorg ervoor dat de stukken kip een

mooie laag quinoa krijgen. Verhit de olie in een braadpan en

@) verdeel de sla, de groenten,

Ir,

bak de nuggets goudbruin in 4 à 5 min per kant.

PER PORTIE

de hazelnoten, de quinoa en de

200

EEL

granaatappelpitten over de borden.

986 KCAL

@ Snij de lente-uitjes in de lengte in tweeën en bak ze kort

Erg

Meng alle ingrediënten voor de

33 GVETEN

in een andere braadpan in een scheutje olie. Hak de aman-

SUIKERS

CNE]

MESUNERS

186 KOOLHYDRATEN

7

rec

vinaigrette en sprenkel over de

186 VELLS

delen grof. Verdeel de stoemp over bows en serveer met de

EEG

salade,

AG EITTEN

lente-ui, de amandelen, de peterselie en de chicken nuggets.

Carrefour Food Magazine | november 2021 49