Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Sodabrood met rozemarijn, olijven en Parmezaanse kaas
4 personen
(Ü) Verwarm de oven voor op 220°C. Zet zodra hij opgewarmd
Rusten 30 min
iseen gietijzeren stoofpot 30 minuten in de oven.
WASDA?
Voorbereiding 15 min
Sodabrood, ook
Bereiding 30 min
(@) snij de olijven in plakjes. Meng ze met de bloem, het zout,
wel brood met
Makkelijk -€
het bicarbonaat, de rozemarijn en de Parmezaanse kaas. Voeg
sodabicarbonaat
de karnemelk toe en meng tot een homogeen deeg. Voeg nog
genoemd, is brood
40 gzwarte ontpitte olijven
wat meer bloem toe mocht het deeg nog te plakkerig zijn.
waarin de gist
250 gbloem
(@) Vorm het deeg tot een rond brood. Bekleed de stoofpot met
vervangen is door
Sgzout
sodabicarbonaat.
Al sodabicarbonaat
bakpapier (opgelet, ze is heet!) en leg er het brood in. Zet het
In combinatie met
1el gedroogde rozemarijn
deksel op de poten zet ongeveer 20 min in de oven. Verwijder
dan het deksel en zet nog 10 min terug in de oven, tot het brood
gefermenteerde
50 g Parmezaanse kaas
melk doet die het.
200 mil karnemelk
goed bruin gebakken is. Haal het uit de oven en laat volledig
afkoelen voor je het aansnijdt.
deeg rijzeng
:
#
.
<
pt
Ci
#
«>
SN
Fe
v/e
a
®
Fame
Pr
me
RE
Ce
en
a
316 KC
uen
u
et
=
=
196 VEEN
Ex
=
à
Le
-
46 GKDOLHYDRATEN
ex
a
3
33CSUNERS
a2 EwzEs.
13 GEIMITEEN
à
x
En aA
=
jd
en
u
ee
me
en
De a
Carrefour Food Magazinen
ovembgr 2021.
ai
kt
a
ce