Carrefour - Folder van 25.10.2021 tot 29.11.2021 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 71 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 25.10.2021 tot 29.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Sodabrood met rozemarijn, olijven en Parmezaanse kaas

4 personen

(Ü) Verwarm de oven voor op 220°C. Zet zodra hij opgewarmd

Rusten 30 min

iseen gietijzeren stoofpot 30 minuten in de oven.

WASDA?

Voorbereiding 15 min

Sodabrood, ook

Bereiding 30 min

(@) snij de olijven in plakjes. Meng ze met de bloem, het zout,

wel brood met

Makkelijk -€

het bicarbonaat, de rozemarijn en de Parmezaanse kaas. Voeg

sodabicarbonaat

de karnemelk toe en meng tot een homogeen deeg. Voeg nog

genoemd, is brood

40 gzwarte ontpitte olijven

wat meer bloem toe mocht het deeg nog te plakkerig zijn.

waarin de gist

250 gbloem

(@) Vorm het deeg tot een rond brood. Bekleed de stoofpot met

vervangen is door

Sgzout

sodabicarbonaat.

Al sodabicarbonaat

bakpapier (opgelet, ze is heet!) en leg er het brood in. Zet het

In combinatie met

1el gedroogde rozemarijn

deksel op de poten zet ongeveer 20 min in de oven. Verwijder

dan het deksel en zet nog 10 min terug in de oven, tot het brood

gefermenteerde

50 g Parmezaanse kaas

melk doet die het.

200 mil karnemelk

goed bruin gebakken is. Haal het uit de oven en laat volledig

afkoelen voor je het aansnijdt.

deeg rijzeng

:

#

.

<

pt

Ci

#

«>

SN

Fe

v/e

a

®

Fame

Pr

me

RE

Ce

en

a

316 KC

uen

u

et

=

=

196 VEEN

Ex

=

à

Le

-

46 GKDOLHYDRATEN

ex

a

3

33CSUNERS

a2 EwzEs.

13 GEIMITEEN

à

x

En aA

=

jd

en

u

ee

me

en

De a

Carrefour Food Magazinen

ovembgr 2021.

ai

kt

a

ce