Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GROENTEN VAN BIJ ONS

Lasagne met

butternutpompoen

en pesto van

“Gul en

«0

groene kool

af

kool is je topp

4 personen - Voorbereiding 15 min

Bereiding 1 u 45 min - Makkelijk - €

voor de wint

350 g bladeren van groene kool,

CE

fingesneden| 60 mi olifolie | 500 g ricotta

est

1100 g spekblokjes | 1dikke ui, fingehakt

13 teentjes knoflook, fijngesnipperd |

mf

3takjes rozemarijn, fijngehakt |

‘600 g gemengd gehakt | 500 mi passata |

DL

200 g buttemutpompoen, in blokjes |

er nf

180 mi rode wijn | 300 g lasagnevellen |

+Kool bevat

2009 buffelmozzarella, in kleine blokjes |

120 g Parmezaanse kaas, geraspt |

zwavel, vandaar

9 mozzarella, geraspt | zout, peper

de sterke geur

tijdens de

@Maak cerst de pesto. Kook de

groene koo! 12 min in een bodempje

bereiding. Tips

gezouten water. Voeg 2 à 3 el olffolie

voor als je hem

NNS el

Groene kool

kookt in water:

Voeg de ricotta toe, kruid met zout en

Groene kool of savooikool heeft

peper en zet opzi.

voegeen

donkergroene buitenste

scheutje

bladeren en een wat bleker hart.

© verwarm de oven voor op 200°C.

citroensap, een

We noemen hem ook vaa

Bak de spekblokjes, de ui, de knoflook

ER UE Cl

lepeltje bloem,

sluitkool. Ten onrechte, alle

een laurierblad

een scheutje olie. Voeg het gehakt toe

“ronde” kolen zijn sluitkolen, in

si

en bak het 5 min. Schep er de passata

of een walnoot

tegenstelling totbloemkoolen

EAN: esters dated

mét dop toe.

broccoli, die bestaan uit

er de rode win bij. Lat op een laag

vuur 30 min sudderen en schep af en

verschillende roosje:

jn grote

LC

bladeren kunnen perfect

cannelloniof lasagne vervangen,

® schep een dun laagje pesto op de

maar je maakt er ook lichtere

bodem van een ovenschaal. Leg er een

vel lasagne op en schep daarop erst

versies van klassieke vullingen

N

meer

mee. Maak koollichter

een laag vieessaus en dan een laag

Pesto. Bestrooi met blokjes mozzarella.

recepten van het

verteerbaar door wat

Herhaal de laagjes en bestrooi tot slot

seizoen met se

komijnzaadjes aan het kookvocht

met de twee soorten geraspte kaas.

en pomp

toete voegen.

Bak 50 min in de oven en serveer.

Vind inspiratie op

N

%

Carrefoureu

nc ©)

PER PORTE 1276 KCAL 78 € VETEN

M:

M)

COLE ue]

EERE

Carrefour Food Magazine | november 2020 9