Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Carrefour Folder 19.10.2020

Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 9

GROENTEN VAN BIJ ONS Lasagne met butternutpompoen en pesto van “Gul en «0 groene kool af kool is je topp 4 personen - Voorbereiding 15 min Bereiding 1 u 45 min - Makkelijk - € voor de wint 350 g bladeren van groene kool, CE fingesneden| 60 mi olifolie | 500 g ricotta est 1100 g spekblokjes | 1dikke ui, fingehakt 13 teentjes knoflook, fijngesnipperd | mf 3takjes rozemarijn, fijngehakt | ‘600 g gemengd gehakt | 500 mi passata | DL 200 g buttemutpompoen, in blokjes | er nf 180 mi rode wijn | 300 g lasagnevellen | +Kool bevat 2009 buffelmozzarella, in kleine blokjes | 120 g Parmezaanse kaas, geraspt | zwavel, vandaar 9 mozzarella, geraspt | zout, peper de sterke geur tijdens de @Maak cerst de pesto. Kook de groene koo! 12 min in een bodempje bereiding. Tips gezouten water. Voeg 2 à 3 el olffolie voor als je hem NNS el Groene kool kookt in water: Voeg de ricotta toe, kruid met zout en Groene kool of savooikool heeft peper en zet opzi. voegeen donkergroene buitenste scheutje bladeren en een wat bleker hart. © verwarm de oven voor op 200°C. citroensap, een We noemen hem ook vaa Bak de spekblokjes, de ui, de knoflook ER UE Cl lepeltje bloem, sluitkool. Ten onrechte, alle een laurierblad een scheutje olie. Voeg het gehakt toe “ronde” kolen zijn sluitkolen, in si en bak het 5 min. Schep er de passata of een walnoot tegenstelling totbloemkoolen EAN: esters dated mét dop toe. broccoli, die bestaan uit er de rode win bij. Lat op een laag vuur 30 min sudderen en schep af en verschillende roosje: jn grote LC bladeren kunnen perfect cannelloniof lasagne vervangen, ® schep een dun laagje pesto op de maar je maakt er ook lichtere bodem van een ovenschaal. Leg er een vel lasagne op en schep daarop erst versies van klassieke vullingen N meer mee. Maak koollichter een laag vieessaus en dan een laag Pesto. Bestrooi met blokjes mozzarella. recepten van het verteerbaar door wat Herhaal de laagjes en bestrooi tot slot seizoen met se komijnzaadjes aan het kookvocht met de twee soorten geraspte kaas. en pomp toete voegen. Bak 50 min in de oven en serveer. Vind inspiratie op N % Carrefoureu nc ©) PER PORTE 1276 KCAL 78 € VETEN M: M) COLE ue] EERE Carrefour Food Magazine | november 2020 9

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 9