Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GROENTEN VAN BIJ ONS
Lasagne met
butternutpompoen
en pesto van
“Gul en
«0
groene kool
af
kool is je topp
4 personen - Voorbereiding 15 min
Bereiding 1 u 45 min - Makkelijk - €
voor de wint
350 g bladeren van groene kool,
CE
fingesneden| 60 mi olifolie | 500 g ricotta
est
1100 g spekblokjes | 1dikke ui, fingehakt
13 teentjes knoflook, fijngesnipperd |
mf
3takjes rozemarijn, fijngehakt |
‘600 g gemengd gehakt | 500 mi passata |
DL
200 g buttemutpompoen, in blokjes |
er nf
180 mi rode wijn | 300 g lasagnevellen |
+Kool bevat
2009 buffelmozzarella, in kleine blokjes |
120 g Parmezaanse kaas, geraspt |
zwavel, vandaar
9 mozzarella, geraspt | zout, peper
de sterke geur
tijdens de
@Maak cerst de pesto. Kook de
groene koo! 12 min in een bodempje
bereiding. Tips
gezouten water. Voeg 2 à 3 el olffolie
voor als je hem
NNS el
Groene kool
kookt in water:
Voeg de ricotta toe, kruid met zout en
Groene kool of savooikool heeft
peper en zet opzi.
voegeen
donkergroene buitenste
scheutje
bladeren en een wat bleker hart.
© verwarm de oven voor op 200°C.
citroensap, een
We noemen hem ook vaa
Bak de spekblokjes, de ui, de knoflook
ER UE Cl
lepeltje bloem,
sluitkool. Ten onrechte, alle
een laurierblad
een scheutje olie. Voeg het gehakt toe
“ronde” kolen zijn sluitkolen, in
si
en bak het 5 min. Schep er de passata
of een walnoot
tegenstelling totbloemkoolen
EAN: esters dated
mét dop toe.
broccoli, die bestaan uit
er de rode win bij. Lat op een laag
vuur 30 min sudderen en schep af en
verschillende roosje:
jn grote
LC
bladeren kunnen perfect
cannelloniof lasagne vervangen,
® schep een dun laagje pesto op de
maar je maakt er ook lichtere
bodem van een ovenschaal. Leg er een
vel lasagne op en schep daarop erst
versies van klassieke vullingen
N
meer
mee. Maak koollichter
een laag vieessaus en dan een laag
Pesto. Bestrooi met blokjes mozzarella.
recepten van het
verteerbaar door wat
Herhaal de laagjes en bestrooi tot slot
seizoen met se
komijnzaadjes aan het kookvocht
met de twee soorten geraspte kaas.
en pomp
toete voegen.
Bak 50 min in de oven en serveer.
Vind inspiratie op
N
%
Carrefoureu
nc ©)
PER PORTE 1276 KCAL 78 € VETEN
M:
M)
COLE ue]
EERE
Carrefour Food Magazine | november 2020 9