Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ka
ad
>”...
hf
K
u
Jl
>
"4
4
+ à
Lis
4
a
Dr helde
ner
Ek
%
Groene shakshuka
4
a
met prei, spinazie
45
I
enei
M
u
ij
DE
ve
4 personen - Voorbereiding 10 min
Bereiding 25 min - Makkelijk - €
4
54
IN HET WINKELWAGENTJE
42 kg preil 900 g verse spinazie | 20 g room
ik
15% VG! 4 eieren
Er
a
Me
#
\
7
IN DE VOORRAADKAST
+
pi
ff
2 uien, fingesnipperd 2 teentjes knoflook,
a
fijngesnipperd |4 el olijfolie | 2 el gedroogde
q
po.
Provençaalse kruiden| brood | zout, peper
(2
(@ verwarm de oven voor op 180”
rar)
Spoel de prei en snij hem in korte
De
stukken. Verhit een beetje olijfolie in
Le
een pan en fruit de ui en de knoflook
Voeg de prei en de spinazie toe en laat
sudderen. Kruid met zout, peper en de
ke
Provengaalse kruiden en voeg vervol-
gens de room toe. Meng voorzichtig.
@) verdeel deze bereiding over vier
roene shakshuka met
ovenschaaltjes. Druk een kutje in elke
Jr
San
prei, spinazie en ei
schaal en breek daar telkens een ei in.
Bak in de oven tot de eiwitten gestold
Dez
zijn, maar de dooiers nog vloeibaar zijn
@) Haal de ovenschalen uit de oven,
breng nog op smaak met zout en
peper en serveer meteen, met dikke
sneden brood.
+Shakshuka kun je
maken met bijna
v
alle groenten:
varieer volgens de
seizoenen en ei;
voorkeuren
E
ii
Australië, De Bortoli
The Astronomer
Shiraz,
=
PER PORTIE 507 KCALI 19 G VETTEN
516 KOOLKIDRATEN 306 SUKERS | GVEZELS
WE
ed
206 EMITE
ONS VAKWASCHAP DRINK JE MET VERSTAND,
Carrefour Food Magazine | november 2020 21