Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Carrefour Folder 19.10.2020

Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 10

Gevulde varkens-rollade met rode kool 4 personen - Voorbereiding 15 min © maak eerst de vulling. Verwarm de ® srij net gebraad horizontaal Bereiding 1u 55 - Makkelijk -€ oven voor op 200°C. Verdeel de voldoende open om hettekunnen COST TUTO CNET EEE CT eN 400 9 butternutpompoen, in blokjes | knoflook en de citroen over een CET CE CIS Arode ui COCA an Re stukken |1 teentje knoflook, keukentouw. Leg het vervolgens in een fingesnipperd |A citroen, in de lengte en strooi er zout, peper, komin en stoofpan met 2 el olifolie en een doorgesneden I6 el olijfolie 111 komijnpoe- paprikapoeder over. Rooster 25 min in klontje boter en bak rondom bruin op der 11 ti mil paprikapoeder 4 gedroogde de oven, tot de groenten mals zin. Haal een matig vuur. Zet het daarna, 30 min in de oven. Kook int LAMPE LEE EIER ren ze uit de oven en voeg de gedroogde fingehakt 1600 9 varkensgebraad | pruimen en de kastanjes toe. Meng, krieltjes 5 min in water en gi COPIE ee sed kruid met zout en peper en zet opzij Haal de rollade uit de pan zodra DEC hou warm. Bak de uitgel VOOR DE GEKARAMELLISEERDE KOOL @ verlaag de oventemperatuur naar CNET ANS CT SUN) 400 g rode kool | 4 el ofjfolie | 2 el 150°C. Snij de rode koolinplakken van matig vu et tot slot de plakken rc balsamicoazijn 11 el agavesiroop | verse cm en verdeel die over een bakplaat. DEE BNers eren kruiden (tijm, rozemarijn, salie, oregano...) Besprenkel met de balsamicoazijn, 2 el de rol op een serveerschaal, l'espelettepeper| zut, versgemalen peper olifolie en agavesiroop. Strooi er de bestrooi met wat verse oregano en TEE LCR EEE) peper over en meng. Dek de plaat af serveer met de krieltjes en gekaramelliseerde rode koı CRC ET 0 CE = u *Y pe À G Id arl EE P met b tt nut ni Le 21 = el 4 2. Fr 5 et A > a = Se Rode kool | A à zw er Met zijn glanzende bladeren, le Lu sx le vendige kleurenen FA #1 À F bead uitgesproken nerven is een 8 a En: doorgesneden rodekooleen x = w ar kunstwerk. Bovendien wie A ish + DB rijkaan amines (A en C), vezels, calcium en ijzer. a = Om Zn schitterende rode kleur te behouden, voeg je eenscheutje azijnof citroensap toe aan het 0 rr BT kookwater. rss ET DI SR TI a: italié, Veneto ( ET TETE N me Inn

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 10