Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gevulde varkens-rollade met rode kool
4 personen - Voorbereiding 15 min
© maak eerst de vulling. Verwarm de
® srij net gebraad horizontaal
Bereiding 1u 55 - Makkelijk -€
oven voor op 200°C. Verdeel de
voldoende open om hettekunnen
COST TUTO
CNET EEE CT eN
400 9 butternutpompoen, in blokjes |
knoflook en de citroen over een
CET CE CIS
Arode ui
COCA an Re
stukken |1 teentje knoflook,
keukentouw. Leg het vervolgens in een
fingesnipperd |A citroen, in de lengte
en strooi er zout, peper, komin en
stoofpan met 2 el olifolie en een
doorgesneden I6 el olijfolie 111 komijnpoe-
paprikapoeder over. Rooster 25 min in
klontje boter en bak rondom bruin op
der 11 ti mil paprikapoeder 4 gedroogde
de oven, tot de groenten mals zin. Haal
een matig vuur. Zet het daarna,
30 min in de oven. Kook int
LAMPE LEE EIER ren
ze uit de oven en voeg de gedroogde
fingehakt 1600 9 varkensgebraad |
pruimen en de kastanjes toe. Meng,
krieltjes 5 min in water en gi
COPIE ee sed
kruid met zout en peper en zet opzij
Haal de rollade uit de pan zodra
DEC
hou warm. Bak de uitgel
VOOR DE GEKARAMELLISEERDE KOOL
@ verlaag de oventemperatuur naar
CNET
ANS CT SUN)
400 g rode kool | 4 el ofjfolie | 2 el
150°C. Snij de rode koolinplakken van
matig vu
et tot slot de plakken rc
balsamicoazijn 11 el agavesiroop | verse
cm en verdeel die over een bakplaat.
DEE
BNers eren
kruiden (tijm, rozemarijn, salie, oregano...)
Besprenkel met de balsamicoazijn, 2 el
de rol
op een serveerschaal,
l'espelettepeper| zut, versgemalen peper
olifolie en agavesiroop. Strooi er de
bestrooi met wat verse oregano en
TEE LCR EEE)
peper over en meng. Dek de plaat af
serveer met de krieltjes en
gekaramelliseerde rode koı
CRC ET 0 CE
=
u
*Y
pe
À
G
Id
arl
EE
P met b
tt
nut
ni
Le
21
re
is
Bee
N
<=
>
=
el
4
2.
Fr
5
et
A
>
a
=
Se
Rode kool
|
A
à
zw
er
Met zijn glanzende bladeren,
le
Lu
sx
le
vendige kleurenen
FA
#1 À
F
bead
uitgesproken nerven is een
8
a
En:
doorgesneden rodekooleen
x
=
w
ar kunstwerk. Bovendien
wie
A
ish
+
DB
rijkaan
amines (A en
C), vezels, calcium en ijzer.
a =
Om Zn schitterende rode
kleur te behouden, voeg je
eenscheutje azijnof
citroensap toe aan het
0 rr
BT
kookwater.
rss
ET
DI SR TI a:
italié, Veneto (
ET
TETE
N me
Inn