Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gevulde varkens-rollade met rode kool

4 personen - Voorbereiding 15 min

© maak eerst de vulling. Verwarm de

® srij net gebraad horizontaal

Bereiding 1u 55 - Makkelijk -€

oven voor op 200°C. Verdeel de

voldoende open om hettekunnen

COST TUTO

CNET EEE CT eN

400 9 butternutpompoen, in blokjes |

knoflook en de citroen over een

CET CE CIS

Arode ui

COCA an Re

stukken |1 teentje knoflook,

keukentouw. Leg het vervolgens in een

fingesnipperd |A citroen, in de lengte

en strooi er zout, peper, komin en

stoofpan met 2 el olifolie en een

doorgesneden I6 el olijfolie 111 komijnpoe-

paprikapoeder over. Rooster 25 min in

klontje boter en bak rondom bruin op

der 11 ti mil paprikapoeder 4 gedroogde

de oven, tot de groenten mals zin. Haal

een matig vuur. Zet het daarna,

30 min in de oven. Kook int

LAMPE LEE EIER ren

ze uit de oven en voeg de gedroogde

fingehakt 1600 9 varkensgebraad |

pruimen en de kastanjes toe. Meng,

krieltjes 5 min in water en gi

COPIE ee sed

kruid met zout en peper en zet opzij

Haal de rollade uit de pan zodra

DEC

hou warm. Bak de uitgel

VOOR DE GEKARAMELLISEERDE KOOL

@ verlaag de oventemperatuur naar

CNET

ANS CT SUN)

400 g rode kool | 4 el ofjfolie | 2 el

150°C. Snij de rode koolinplakken van

matig vu

et tot slot de plakken rc

balsamicoazijn 11 el agavesiroop | verse

cm en verdeel die over een bakplaat.

DEE

BNers eren

kruiden (tijm, rozemarijn, salie, oregano...)

Besprenkel met de balsamicoazijn, 2 el

de rol

op een serveerschaal,

l'espelettepeper| zut, versgemalen peper

olifolie en agavesiroop. Strooi er de

bestrooi met wat verse oregano en

TEE LCR EEE)

peper over en meng. Dek de plaat af

serveer met de krieltjes en

gekaramelliseerde rode koı

CRC ET 0 CE

=

u

*Y

pe

À

G

Id

arl

EE

P met b

tt

nut

ni

Le

21


re

is

Bee

N

<=

>

=

el

4

2.

Fr

5

et

A

>

a

=

Se

Rode kool

|

A

à

zw

er

Met zijn glanzende bladeren,

le

Lu

sx

le

vendige kleurenen

FA

#1 À

F

bead

uitgesproken nerven is een

8

a

En:

doorgesneden rodekooleen

x

=

w

ar kunstwerk. Bovendien

wie

A

ish

+

DB

rijkaan

amines (A en

C), vezels, calcium en ijzer.

a =

Om Zn schitterende rode

kleur te behouden, voeg je

eenscheutje azijnof

citroensap toe aan het

0 rr

BT

kookwater.

rss

ET

DI SR TI a:

italié, Veneto (

ET

TETE

N me

Inn