Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
in
N
t
s:
el de groene
al
re a
ado
ge
u
de vetten |
on:
ine E
Ee
Tortilla's met vis,
+
k
avocado en
| gekaramelliseerde rode ui
en
Van
Le
»
VF
vem oger
eer
we
N
N
er
am
=
Pr
f
ke
à"
(]
)
gn
20
minuten
am
Wi
|
fi
À
4
jk
Tortilla’s met vis, avocado en gekaramelliseerde rode ui
4 personen
@ Verwarm in een pannetje de balsamicoazijn met de honing,
Voorbereiding 10 min
voeg de rode ui toe en laat 10 min karamelliseren.
Bereiding 10 min - Makkelijk -€
@) Mix de yoghurt met de helft van de koriander en het
450 mi bionatuuryoghurt| sap van
limoensap. Kruid met zout en peper.
Abiolimoen | 4 bio witte visfilets
@) rol de visfilets door de bloem en bak ze dan goudbruin in een
(schelvis, kabeljauw.) | 4 tortilla's
1100 g ijsbergsla, fijngesneden | 2 bio-
klontje boter. Vul elke tortilla met een visfilet, ijsbergsla, avocado,
de rest van de koriander, gekaramelliseerde rode ui en pepertje.
avocado's, in plakjes | 2 rode pepertjes,
fingehakt
Besprenkel met de yoghurtsaus en serveer.
IN JE VOORRAADKAST
PER PORTIE
3el biobalsamicoazijn |1el biohoning
755 KOL
Oostenrijk,
12 bio rode uien, in ringen | {bosje
306 WETEN
75 6KOOLANDRATEN.
Niederösterreich
biokoriander, fijngehakt | biobloem
106 ETES
14 GSUNES
Domäne Krems
|bioboter |zout, peper
406 BITTEN
Grüner Veltliner,
Carrefour Food Magazine | november 2020 59