Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

in

N

t

s:

el de groene

al

re a

ado

ge

u

de vetten |

on:

ine E

Ee

Tortilla's met vis,

+

k

avocado en

| gekaramelliseerde rode ui

en

Van

Le

»

VF

vem oger

eer

we

N

N

er

am

=

Pr

f

ke

à"

(]

)

gn

20

minuten

am

Wi

|

fi

À

4

jk

Tortilla’s met vis, avocado en gekaramelliseerde rode ui

4 personen

@ Verwarm in een pannetje de balsamicoazijn met de honing,

Voorbereiding 10 min

voeg de rode ui toe en laat 10 min karamelliseren.

Bereiding 10 min - Makkelijk -€

@) Mix de yoghurt met de helft van de koriander en het

450 mi bionatuuryoghurt| sap van

limoensap. Kruid met zout en peper.

Abiolimoen | 4 bio witte visfilets

@) rol de visfilets door de bloem en bak ze dan goudbruin in een

(schelvis, kabeljauw.) | 4 tortilla's

1100 g ijsbergsla, fijngesneden | 2 bio-

klontje boter. Vul elke tortilla met een visfilet, ijsbergsla, avocado,

de rest van de koriander, gekaramelliseerde rode ui en pepertje.

avocado's, in plakjes | 2 rode pepertjes,

fingehakt

Besprenkel met de yoghurtsaus en serveer.

IN JE VOORRAADKAST

PER PORTIE

3el biobalsamicoazijn |1el biohoning

755 KOL

Oostenrijk,

12 bio rode uien, in ringen | {bosje

306 WETEN

75 6KOOLANDRATEN.

Niederösterreich

biokoriander, fijngehakt | biobloem

106 ETES

14 GSUNES

Domäne Krems

|bioboter |zout, peper

406 BITTEN

Grüner Veltliner,

Carrefour Food Magazine | november 2020 59