Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.

Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 59
in N t s: el de groene al re a ado ge u de vetten | on: ine E Ee Tortilla's met vis, + k avocado en | gekaramelliseerde rode ui en Van Le » VF vem oger eer we N N er am = Pr f ke à" (] ) gn 20 minuten am Wi | fi À 4 jk Tortilla’s met vis, avocado en gekaramelliseerde rode ui 4 personen @ Verwarm in een pannetje de balsamicoazijn met de honing, Voorbereiding 10 min voeg de rode ui toe en laat 10 min karamelliseren. Bereiding 10 min - Makkelijk -€ @) Mix de yoghurt met de helft van de koriander en het 450 mi bionatuuryoghurt| sap van limoensap. Kruid met zout en peper. Abiolimoen | 4 bio witte visfilets @) rol de visfilets door de bloem en bak ze dan goudbruin in een (schelvis, kabeljauw.) | 4 tortilla's 1100 g ijsbergsla, fijngesneden | 2 bio- klontje boter. Vul elke tortilla met een visfilet, ijsbergsla, avocado, de rest van de koriander, gekaramelliseerde rode ui en pepertje. avocado's, in plakjes | 2 rode pepertjes, fingehakt Besprenkel met de yoghurtsaus en serveer. IN JE VOORRAADKAST PER PORTIE 3el biobalsamicoazijn |1el biohoning 755 KOL Oostenrijk, 12 bio rode uien, in ringen | {bosje 306 WETEN 75 6KOOLANDRATEN. Niederösterreich biokoriander, fijngehakt | biobloem 106 ETES 14 GSUNES Domäne Krems |bioboter |zout, peper 406 BITTEN Grüner Veltliner, Carrefour Food Magazine | november 2020 59
Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 59