Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hazenpaté met fazant

Voor 1terrine

Voorbereiding 25 min

Rusten 2 u- Bereiding 90 min

Makkelijk -€ €

| À

3 hazenbouten | 3fazantenbouten |4 takjes tjm

1150 g spekblokjes 2 sjalotten, fijngesnipperd

Melrasel-hanout |6 blaadjes salie | 100 ml droge

witte wijn | 50 ml cognac | 320 g pancetta in plak

=

ke

es 95 g ongezouten pistaches | zout, peper

4

Hazenpate

met fazant

(1) Been de bouten van de haas en fazant

ng

uit en snij het vlees in blokjes van 1 cm.

i

Strooi er de tijm over. Doe de helft van de

ie

blokjes wild, de spekblokjes, de sjalotten, de

%

ras-el-hanout, de salie en zout in de komvan

de blender en hak alles fijn. Doe het gehakte

A


en niet-gehakte viees samen in een kom en

voeg de wijn en de cognac toe. Meng, dek



À

de kom af en laat 2 u rusten in de koelkast.

ik

ir

ar

F

d

5

+

=

ie

Verwarm de oven voor op 140°C.

Bekleed de bodem en wanden van een terri-

es

AE. 2

ken

nevorm met % van de pancetta, dakpansge-

Pe

ll

wijs en zo dat de pancetta rondom over de

>

Bi

=

randen hangt. Schep de pistaches door het

en

vleesmengsel en vul er de terrine mee. Duw

daarbij alles goed aan. Ploi de over-

[|

hangende pancetta over de paté en bedek

Er

met de resterende sneetjes pancetta.

|

Zet de terrine in een grote schaal die

je voor 2/3 vult met kokend water. Zet zo in

de oven en bak 1u 30 min. Laat de paté 2u

Pr

afkoelen voor gebruik.

4

à

Et

DE

PN

hi

pen ponnë Bah. 2acveren

Ter variatie K

1466 KOOLHND

ND SUUKERS

à

PRINT,

ngen PET

N

À

126 vers A

TIER

#4

sen

AUS

alnoten.o

ri

Pr

rot ge

EN

Ba Era

haz

noten.

nac kun)

CRT

DTA

N

e co

GS

gebrui

EN

Je Kan deze pa

| dagen op

jrs

De Smaak

KA

I hid

À

A. voorhand maken:

1

4

wir

wordt alleen maar beterf

13

H



A

Li

u

16

My

A

Ar ters

Fe

2

Bewaar hem goed afgedekt |,

NG

in de Koelkast,

re,

Y

gr

4

NE

Î

so

2

42 Carrefour Food Magazine | november 2020

HS MAMAN CHA DK JE WET VERSTAND,