Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.

Hier is pagina 42 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 42
Hazenpaté met fazant Voor 1terrine Voorbereiding 25 min Rusten 2 u- Bereiding 90 min Makkelijk -€ € | À 3 hazenbouten | 3fazantenbouten |4 takjes tjm 1150 g spekblokjes 2 sjalotten, fijngesnipperd Melrasel-hanout |6 blaadjes salie | 100 ml droge witte wijn | 50 ml cognac | 320 g pancetta in plak = ke es 95 g ongezouten pistaches | zout, peper 4 Hazenpate met fazant (1) Been de bouten van de haas en fazant ng uit en snij het vlees in blokjes van 1 cm. i Strooi er de tijm over. Doe de helft van de ie blokjes wild, de spekblokjes, de sjalotten, de % ras-el-hanout, de salie en zout in de komvan de blender en hak alles fijn. Doe het gehakte A Bi = randen hangt. Schep de pistaches door het en vleesmengsel en vul er de terrine mee. Duw daarbij alles goed aan. Ploi de over- [| hangende pancetta over de paté en bedek Er met de resterende sneetjes pancetta. | Zet de terrine in een grote schaal die je voor 2/3 vult met kokend water. Zet zo in de oven en bak 1u 30 min. Laat de paté 2u Pr afkoelen voor gebruik. 4 à Et DE PN hi pen ponnë Bah. 2acveren Ter variatie K 1466 KOOLHND ND SUUKERS à PRINT, ngen PET N À 126 vers A TIER #4 sen AUS alnoten.o ri Pr rot ge EN Ba Era haz noten. nac kun) CRT DTA N e co GS gebrui EN Je Kan deze pa | dagen op jrs De Smaak KA I hid À A. voorhand maken: 1 4 wir wordt alleen maar beterf 13 H cé A Li u 16 My A Ar ters Fe 2 Bewaar hem goed afgedekt |, NG in de Koelkast, re, Y gr 4 NE Î so 2 42 Carrefour Food Magazine | november 2020 HS MAMAN CHA DK JE WET VERSTAND,
Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 42