Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Hazenpaté met fazant
Voor 1terrine
Voorbereiding 25 min
Rusten 2 u- Bereiding 90 min
Makkelijk -€ €
| À
3 hazenbouten | 3fazantenbouten |4 takjes tjm
1150 g spekblokjes 2 sjalotten, fijngesnipperd
Melrasel-hanout |6 blaadjes salie | 100 ml droge
witte wijn | 50 ml cognac | 320 g pancetta in plak
=
ke
es 95 g ongezouten pistaches | zout, peper
4
Hazenpate
met fazant
(1) Been de bouten van de haas en fazant
ng
uit en snij het vlees in blokjes van 1 cm.
i
Strooi er de tijm over. Doe de helft van de
ie
blokjes wild, de spekblokjes, de sjalotten, de
%
ras-el-hanout, de salie en zout in de komvan
de blender en hak alles fijn. Doe het gehakte
A
en niet-gehakte viees samen in een kom en
voeg de wijn en de cognac toe. Meng, dek
€
À
de kom af en laat 2 u rusten in de koelkast.
ik
ir
ar
F
d
5
+
=
ie
Verwarm de oven voor op 140°C.
Bekleed de bodem en wanden van een terri-
es
AE. 2
ken
nevorm met % van de pancetta, dakpansge-
Pe
ll
wijs en zo dat de pancetta rondom over de
>
Bi
=
randen hangt. Schep de pistaches door het
en
vleesmengsel en vul er de terrine mee. Duw
daarbij alles goed aan. Ploi de over-
[|
hangende pancetta over de paté en bedek
Er
met de resterende sneetjes pancetta.
|
Zet de terrine in een grote schaal die
je voor 2/3 vult met kokend water. Zet zo in
de oven en bak 1u 30 min. Laat de paté 2u
Pr
afkoelen voor gebruik.
4
à
Et
DE
PN
hi
pen ponnë Bah. 2acveren
Ter variatie K
1466 KOOLHND
ND SUUKERS
à
PRINT,
ngen PET
N
À
126 vers A
TIER
#4
sen
AUS
alnoten.o
ri
Pr
rot ge
EN
Ba Era
haz
noten.
nac kun)
CRT
DTA
N
e co
GS
gebrui
EN
Je Kan deze pa
| dagen op
jrs
De Smaak
KA
I hid
À
A. voorhand maken:
1
4
wir
wordt alleen maar beterf
13
H
cé
A
Li
u
16
My
A
Ar ters
Fe
2
Bewaar hem goed afgedekt |,
NG
in de Koelkast,
re,
Y
gr
4
NE
Î
so
2
42 Carrefour Food Magazine | november 2020
HS MAMAN CHA DK JE WET VERSTAND,