Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KWALITEITSKETEN CARREFOUR | bij Carrefour

aak

À

af,

“Re,

at

fe)

AMI

Leven zonder stress is

=

N

beter voor de dieren, en

È

beter voor de smaak van

deze romig

RE

af

e, zachte brie.

x

‚ah

a

M

AR

Goede mel, Pasta dis

stremsel, melkbacterien, en

Wat zout,

Alleen natuarlijke

grediënten voor een

zonderlij e brief

sx

5

sc

Fi

Voor een goede kaas heb je melk van goede kwaliteit

El

SE

ee

nodig. Wij gebruiken onze eigen melk en die van

boerderijen uit de buurt met het label Marguerite

Happy Cow. Dat betekent dat alle boeren een

lastenboek volgen waarin onder meer staat dat de

koeien minstens 180 dagen pe:

rgrazen op de wei,

en dusgraseten. De bedoeling is om zelfredzaam te

worden met het voer, dat wil zeggen dat het voor 100%

#

er

#1

van onzeeigen boederijen komt. Op dit moment is dat

zon70%”

1

A

ALLES VOOR HET DIERENWELZIJN

=

Zowel buiten

s binnen is de dichtheid beperkt.

De bodem is bedekt met een strolaag die geregeld

wordt ververst, en de koeien kunnen tegen een

Me

=

enorme borstel schurken die aan demuur hangt - een

essentieel pleziertje voor herkauwers. “Op de wei

er

hebben we maar vier koeien per hectare staan.

We waken er ook over dat de koeien een leven zonder

stress kunnen leiden. Dat is beter voor de dieren, en

beter voor de smaak van de kaas. Dat alles geeft aan

onze Belgische brie een smeuïge, zeer romige textuur

laan

me

wije

en zachte smaak. Bovendien is het een door en door

natuurlijk product, gemaakt uitsluitend met melk,

pese

Es

ui

plantaardig stremsel, melkbacteriën en een beetje

zout, zonder bewaarstoffen”

we‘

en.

ne

me

US

Ks

ar

br

Bara

„Sn

Carrefour Food Magazine | november 2020 47