Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KWALITEITSKETEN CARREFOUR | bij Carrefour
aak
À
af,
“Re,
at
fe)
AMI
Leven zonder stress is
=
N
beter voor de dieren, en
È
beter voor de smaak van
deze romig
RE
af
e, zachte brie.
x
‚ah
a
M
AR
Goede mel, Pasta dis
stremsel, melkbacterien, en
Wat zout,
Alleen natuarlijke
grediënten voor een
zonderlij e brief
sx
5
sc
Fi
Voor een goede kaas heb je melk van goede kwaliteit
El
SE
ee
nodig. Wij gebruiken onze eigen melk en die van
boerderijen uit de buurt met het label Marguerite
Happy Cow. Dat betekent dat alle boeren een
lastenboek volgen waarin onder meer staat dat de
koeien minstens 180 dagen pe:
rgrazen op de wei,
en dusgraseten. De bedoeling is om zelfredzaam te
worden met het voer, dat wil zeggen dat het voor 100%
#
er
#1
van onzeeigen boederijen komt. Op dit moment is dat
zon70%”
1
A
ALLES VOOR HET DIERENWELZIJN
=
Zowel buiten
s binnen is de dichtheid beperkt.
De bodem is bedekt met een strolaag die geregeld
wordt ververst, en de koeien kunnen tegen een
Me
=
enorme borstel schurken die aan demuur hangt - een
essentieel pleziertje voor herkauwers. “Op de wei
er
hebben we maar vier koeien per hectare staan.
We waken er ook over dat de koeien een leven zonder
stress kunnen leiden. Dat is beter voor de dieren, en
beter voor de smaak van de kaas. Dat alles geeft aan
onze Belgische brie een smeuïge, zeer romige textuur
laan
me
wije
en zachte smaak. Bovendien is het een door en door
natuurlijk product, gemaakt uitsluitend met melk,
pese
Es
ui
plantaardig stremsel, melkbacteriën en een beetje
zout, zonder bewaarstoffen”
we‘
en.
ne
me
US
Ks
ar
br
Bara
„Sn
Carrefour Food Magazine | november 2020 47