Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.

Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 11
GROENTEN VAN BIJ ONS iin soep, grains, Puree 4 VK Quiche met Den VS Bu nutpompoenen Pa ss in an Fous ricotta x Kal het Bi 8 personen - Voorbereiding 15 min ES Bereiding 40 mi - Makkelijk - € Ka ru “a: # 4 ir 1elolijfolie | 3 rode uien, in ringen | a EN 2 teentjes knofiook, fingehakt| 800 g EA R butternut, in bloljes|2 takjes salie | 4 auk NS À 1 portie kruimeldeeg | 1el paneermeel | Ke TE D: $ 4 4 eieren | 250 gricottal 125 g verse geïtenkaas, in rondjes | 50 g hele ia B gepelde hazelnoten | zout, peper ak À b © Verwarm de oven voor op Ri‘ 4 5 EE EEE CO) 7, met bakpapier. Giet de olifolie Lane LS in een pan, zet op het vuur en de u y CCM ENS AA 6 a LOUE CNE CL : X de gesnipperde blaadjes van takje salie toe en laat 15 min bakken. Rol het kruimeldeeg ei: ee Se open en bekleed er de taartvorm ni HF = Quiche met butternut mee. Prik de bodem hier en daar pompoen en ricotta Sela tete \ rd : he 2.4 f paneermeel over. Klop in een mengkom de eieren los met de é * Ee, ricotta en kruïd met zout en peper. er ® verdeel de helft van het pompoen- à; LR w | mengsel over de deegbodem en leg W daarop de helft van de geitenkaas en van de hazelnoten. Voeg de andere SS ° DSL SET RU een hazelnoten toe. IN © Siet het ei- en ricottamengsel a; gelijkmatig over de quiche. Strooi er de. B rest van de salieblaadjes over. Bak 40 min in de oven en serveer. BESTE VRIENDJES VAN er De de, nootachtige smaak oppeppen? Durt deze eens: GO:EB "3 CET nn Eh na Mas au DRT A LOUE n een Halloween-taart TEL irren 2. GEMBER, om €en delicate velouté pit te geven. CURE 3. KURKUMA, de ETC I een onverget € puree. Tan LUN 5. KASTANJES, ideaal in ge NEN ASAD ONS VAKANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND Carrefour Food Magazine | november 2020 11
Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 11