Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GROENTEN VAN BIJ ONS
iin soep, grains, Puree 4
VK
Quiche met Den
VS
Bu
nutpompoenen
Pa
ss
in
an
Fous
ricotta
x
Kal
het
Bi
8 personen - Voorbereiding 15 min
ES
Bereiding 40 mi
- Makkelijk - €
Ka
ru
“a:
#
4
ir
1elolijfolie | 3 rode uien, in ringen |
a
EN
2 teentjes knofiook, fingehakt| 800 g
EA
R
butternut, in bloljes|2 takjes salie |
4
auk NS
À
1 portie kruimeldeeg | 1el paneermeel |
Ke
TE
D:
$
4
4 eieren | 250 gricottal 125 g verse
geïtenkaas, in rondjes | 50 g hele
ia
B
gepelde hazelnoten | zout, peper
ak
À
b
© Verwarm de oven voor op
Ri‘
4
5
EE EEE CO)
7,
met bakpapier. Giet de olifolie
Lane
LS
in een pan, zet op het vuur en
de
u
y
CCM ENS
AA
6
a
LOUE CNE CL
:
X
de gesnipperde blaadjes van
takje salie toe en laat 15 min
bakken. Rol het kruimeldeeg
ei:
ee
Se
open en bekleed er de taartvorm
ni
HF
=
Quiche met butternut
mee. Prik de bodem hier en daar
pompoen en ricotta
Sela tete
\
rd
:
he
2.4
f
paneermeel over. Klop in een
mengkom de eieren los met de
é
*
Ee,
ricotta en kruïd met zout en peper.
er
® verdeel de helft van het pompoen-
à;
LR
w |
mengsel over de deegbodem en leg
W
daarop de helft van de geitenkaas en
van de hazelnoten. Voeg de andere
SS °
DSL SET RU een
hazelnoten toe.
IN
© Siet het ei- en ricottamengsel
a;
gelijkmatig over de quiche. Strooi er de.
B
rest van de salieblaadjes over. Bak
40 min in de oven en serveer.
BESTE VRIENDJES VAN er
De
de, nootachtige smaak oppeppen?
Durt deze eens:
GO:EB
"3
CET
nn
Eh
na
Mas
au
DRT A LOUE
n een Halloween-taart
TEL
irren
2. GEMBER, om €en
delicate velouté pit te geven.
CURE
3. KURKUMA, de ETC I
een onverget
€ puree.
Tan LUN
5. KASTANJES, ideaal in ge
NEN ASAD
ONS VAKANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND
Carrefour Food Magazine | november 2020 11