Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GROENTEN VAN BIJ ONS

iin soep, grains, Puree 4

VK

Quiche met Den

VS

Bu

nutpompoenen

Pa

ss

in

an

Fous

ricotta

x

Kal

het

Bi

8 personen - Voorbereiding 15 min

ES

Bereiding 40 mi

- Makkelijk - €

Ka

ru

“a:

#

4

ir

1elolijfolie | 3 rode uien, in ringen |

a

EN

2 teentjes knofiook, fingehakt| 800 g

EA

R

butternut, in bloljes|2 takjes salie |

4

auk NS

À

1 portie kruimeldeeg | 1el paneermeel |

Ke

TE

D:

$

4

4 eieren | 250 gricottal 125 g verse

geïtenkaas, in rondjes | 50 g hele

ia

B

gepelde hazelnoten | zout, peper

ak

À

b

© Verwarm de oven voor op

Ri‘

4

5

EE EEE CO)

7,

met bakpapier. Giet de olifolie

Lane

LS

in een pan, zet op het vuur en

de

u

y

CCM ENS

AA

6

a

LOUE CNE CL

:

X

de gesnipperde blaadjes van

takje salie toe en laat 15 min

bakken. Rol het kruimeldeeg

ei:

ee

Se

open en bekleed er de taartvorm

ni

HF

=

Quiche met butternut

mee. Prik de bodem hier en daar

pompoen en ricotta

Sela tete

\

rd

:

he

2.4

f

paneermeel over. Klop in een

mengkom de eieren los met de

é

*

Ee,

ricotta en kruïd met zout en peper.

er

® verdeel de helft van het pompoen-

à;

LR

w |

mengsel over de deegbodem en leg

W

daarop de helft van de geitenkaas en

van de hazelnoten. Voeg de andere

SS °

DSL SET RU een

hazelnoten toe.

IN

© Siet het ei- en ricottamengsel

a;

gelijkmatig over de quiche. Strooi er de.

B

rest van de salieblaadjes over. Bak

40 min in de oven en serveer.

BESTE VRIENDJES VAN er

De

de, nootachtige smaak oppeppen?

Durt deze eens:

GO:EB

"3

CET

nn

Eh

na

Mas

au

DRT A LOUE

n een Halloween-taart

TEL

irren

2. GEMBER, om €en

delicate velouté pit te geven.

CURE

3. KURKUMA, de ETC I

een onverget

€ puree.

Tan LUN

5. KASTANJES, ideaal in ge

NEN ASAD

ONS VAKANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND

Carrefour Food Magazine | november 2020 11