Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ME

11

|

(|

Il

|

/

ZALMGRATIN MET SPINAZIE

N

Uses zalmgralin mat syinseis is zahl I

makkeljk te maken

|

Vach

N

asl

am sin

nduimen bi at

ik:

kan dit

eBleue

hu

Le

at

sl

LOD

Up

Kris

lekker smaken agt hal ak nag aans hal

maai

en

SA

Ÿ:

\

$

We.

[|

INGREDIËNTEN | 6 PERSONEN

D

ul



N

re

@ 3% qui

ea

Blaas Hi Eran Eken

|

En

es

qe

spins

en

cu

m

Squier

ei

muskasl

Vache Bleue Æ

Le

ia

In

naal

ee

u

De

=

ry

ne

er

BEREIDING

2

def

==

ns,

| m

AR

Laatde spinazieslinken inde boter. Voeg zout en pepertoe.

ai

zend

Leg despinazie vervolgens in een ovenschaal Kruid met

nootmuskaat.

à!

2

4

|

LE

Schilde aardappeen, snize in schijfjes en laat 285 minuten

kt

kokenin gezouten water.

ei)

Be

Il

|

5 © 1:9dezaimop despnazie.

4

|

4

je

=

l

Laat de aardappelen uitlekken en leg ze dakpansgewijs op

VA

VA

U

=

hr

het

de zalm,

|

|

ML,

\|

af

j

|

|

14

4

4

11

ai

5

ook

PRESS.

MARA

® voeo hier en daar een beetje zure room toe. Kruid met peper.

HI

J |!

a

a

itt

Bestrooi het geheel met de Vache Bleue MixGratin5 kazen

|

Bi)

A

LL

site

RTE

|

AA

Ik

se

SER

ARA Rene

en zet gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven

|

|

i

I}

de

ati

SR

N

op 80°C.

|

DEE

ss

TS

Sara

ERST

einen,

=

Se

ilk

Bea:

HANQUE BELGE

PROBEER

he

> www.vachebleue.com

BELGISCH MERK

(Le

5

| Cf] QE

LNE HI

RIGATONI MET GEPLETTE TOMATEN

LE GRUYÈRE"

EEND

EN PALMKOOL, CRUMBLE VAN

H

Tr

à

De echte smaak sinds 1115,

OREGANO EN LE GRUYÈRE AOP

fd

&

I

Se

nn

7

À

Crumble van Le Gruyère AOP en oregano:

Crumt

&

Gu

AO

or

oreg,

me

g

"8

à

o

EL DES

5

+ 100 g Le Gruyèr

au

A

or

broockn

ohfol

oreg;

a

F

759b

odkr

kr

poeder

kom. Bi

p smaak met

out en

7

v

SER,

"3a

ie

He

>

+

Eee Rn

Dr

ol

zin

5

RK

er

I

«1 knof

oeder

asta

wijzi

ger

p

pakk

ds

rm onder

ssen de

jt

npe

p

A

;

"2209

ni

mi

uur. Bak

botte

minuut,

en

“te

ext

fes

=

N

.

t, grof gehakt

ht word

Voeg

et knoflook,

toma

de

imkool

ke

Je

à

8,

tte

kro

to

p smaak met zout

peper.

to

ke,

ks

gehakt

rstomaat)

bru

n. Plet

£ AS

«500 g kersta

aat

hij

T

Ag

ei har

in dumne r

je tomate:

a

vork

Le

'

5

£

ge



jd

'

zout,

os

rm dk

oor tot 200

c. €

4

RS

an

En

Afwerking:

tom

palmkoolme



.b

esicumblaadies

ed. V

pasta op

n bakpi

tm

anti-

A

kla

mb

par

a. Lai

RE

ae

rrinuten gratineren tot

t een max

gouden korst ontst

EE

Werka

pasi

mb

aadies

LS

WWww.gruyere.com

'





EL

®