Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 34


Hier is pagina 34 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Carrefour Folder 19.10.2020

Hier is pagina 34 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 34

ME 11 | (| Il | / ZALMGRATIN MET SPINAZIE N Uses zalmgralin mat syinseis is zahl I makkeljk te maken | Vach N asl am sin nduimen bi at ik: kan dit eBleue hu Le at sl LOD Up Kris lekker smaken agt hal ak nag aans hal maai en SA Ÿ: \ $ We. [| INGREDIËNTEN | 6 PERSONEN D ul ” N re @ 3% qui ea Blaas Hi Eran Eken | En es qe spins en cu m Squier ei muskasl Vache Bleue Æ Le ia In naal ee u De = ry ne er BEREIDING 2 def == ns, | m AR Laatde spinazieslinken inde boter. Voeg zout en pepertoe. ai zend Leg despinazie vervolgens in een ovenschaal Kruid met nootmuskaat. à! 2 4 | LE Schilde aardappeen, snize in schijfjes en laat 285 minuten kt kokenin gezouten water. ei) Be Il | 5 © 1:9dezaimop despnazie. 4 | 4 je = l Laat de aardappelen uitlekken en leg ze dakpansgewijs op VA VA U = hr het de zalm, | | ML, \| af j | | 14 4 4 11 ai 5 ook PRESS. MARA ® voeo hier en daar een beetje zure room toe. Kruid met peper. HI J |! a a itt Bestrooi het geheel met de Vache Bleue MixGratin5 kazen | Bi) A LL site RTE | AA Ik se SER ARA Rene en zet gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven | | i I} de ati SR N op 80°C. | DEE ss TS Sara ERST einen, = Se ilk Bea: HANQUE BELGE PROBEER he > www.vachebleue.com BELGISCH MERK (Le 5 | Cf] QE LNE HI RIGATONI MET GEPLETTE TOMATEN LE GRUYÈRE" EEND EN PALMKOOL, CRUMBLE VAN H Tr à De echte smaak sinds 1115, OREGANO EN LE GRUYÈRE AOP fd & I Se nn 7 À Crumble van Le Gruyère AOP en oregano: Crumt & Gu AO or oreg, me g "8 à o EL DES 5 + 100 g Le Gruyèr au A or broockn ohfol oreg; a F 759b odkr kr poeder kom. Bi p smaak met out en 7 v SER, "3a ie He > + Eee Rn Dr ol zin 5 RK er I «1 knof oeder asta wijzi ger p pakk ds rm onder ssen de jt npe p A ; "2209 ni mi uur. Bak botte minuut, en “te ext fes = N . t, grof gehakt ht word Voeg et knoflook, toma de imkool ke Je à 8, tte kro to p smaak met zout peper. to ke, ks gehakt rstomaat) bru n. Plet £ AS «500 g kersta aat hij T Ag ei har in dumne r je tomate: a vork Le ' 5 £ ge “ jd ' zout, os rm dk oor tot 200 c. € 4 RS an En Afwerking: tom palmkoolme “ .b esicumblaadies ed. V pasta op n bakpi tm anti- A kla mb par a. Lai RE ae rrinuten gratineren tot t een max gouden korst ontst EE Werka pasi mb aadies LS WWww.gruyere.com ' € “ EL ®

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 34