Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ME
11
|
(|
Il
|
/
ZALMGRATIN MET SPINAZIE
N
Uses zalmgralin mat syinseis is zahl I
makkeljk te maken
|
Vach
N
asl
am sin
nduimen bi at
ik:
kan dit
eBleue
hu
Le
at
sl
LOD
Up
Kris
lekker smaken agt hal ak nag aans hal
maai
en
SA
Ÿ:
\
$
We.
[|
INGREDIËNTEN | 6 PERSONEN
D
ul
”
N
re
@ 3% qui
ea
Blaas Hi Eran Eken
|
En
es
qe
spins
en
cu
m
Squier
ei
muskasl
Vache Bleue Æ
Le
ia
In
naal
ee
u
De
=
ry
ne
er
BEREIDING
2
def
==
ns,
| m
AR
Laatde spinazieslinken inde boter. Voeg zout en pepertoe.
ai
zend
Leg despinazie vervolgens in een ovenschaal Kruid met
nootmuskaat.
à!
2
4
|
LE
Schilde aardappeen, snize in schijfjes en laat 285 minuten
kt
kokenin gezouten water.
ei)
Be
Il
|
5 © 1:9dezaimop despnazie.
4
|
4
je
=
l
Laat de aardappelen uitlekken en leg ze dakpansgewijs op
VA
VA
U
=
hr
het
de zalm,
|
|
ML,
\|
af
j
|
|
14
4
4
11
ai
5
ook
PRESS.
MARA
® voeo hier en daar een beetje zure room toe. Kruid met peper.
HI
J |!
a
a
itt
Bestrooi het geheel met de Vache Bleue MixGratin5 kazen
|
Bi)
A
LL
site
RTE
|
AA
Ik
se
SER
ARA Rene
en zet gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven
|
|
i
I}
de
ati
SR
N
op 80°C.
|
DEE
ss
TS
Sara
ERST
einen,
=
Se
ilk
Bea:
HANQUE BELGE
PROBEER
he
> www.vachebleue.com
BELGISCH MERK
(Le
5
| Cf] QE
LNE HI
RIGATONI MET GEPLETTE TOMATEN
LE GRUYÈRE"
EEND
EN PALMKOOL, CRUMBLE VAN
H
Tr
à
De echte smaak sinds 1115,
OREGANO EN LE GRUYÈRE AOP
fd
&
I
Se
nn
7
À
Crumble van Le Gruyère AOP en oregano:
Crumt
&
Gu
AO
or
oreg,
me
g
"8
à
o
EL DES
5
+ 100 g Le Gruyèr
au
A
or
broockn
ohfol
oreg;
a
F
759b
odkr
kr
poeder
kom. Bi
p smaak met
out en
7
v
SER,
"3a
ie
He
>
+
Eee Rn
Dr
ol
zin
5
RK
er
I
«1 knof
oeder
asta
wijzi
ger
p
pakk
ds
rm onder
ssen de
jt
npe
p
A
;
"2209
ni
mi
uur. Bak
botte
minuut,
en
“te
ext
fes
=
N
.
t, grof gehakt
ht word
Voeg
et knoflook,
toma
de
imkool
ke
Je
à
8,
tte
kro
to
p smaak met zout
peper.
to
ke,
ks
gehakt
rstomaat)
bru
n. Plet
£ AS
«500 g kersta
aat
hij
T
Ag
ei har
in dumne r
je tomate:
a
vork
Le
'
5
£
ge
“
jd
'
zout,
os
rm dk
oor tot 200
c. €
4
RS
an
En
Afwerking:
tom
palmkoolme
“
.b
esicumblaadies
ed. V
pasta op
n bakpi
tm
anti-
A
kla
mb
par
a. Lai
RE
ae
rrinuten gratineren tot
t een max
gouden korst ontst
EE
Werka
pasi
mb
aadies
LS
WWww.gruyere.com
'
€
“
EL
®