Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DE ENIGE

%

NU D0K

EGHTE

LAGTOSEVRI]

li

lj

(Cécémel

een

Cecémel

Bonn

NUTR-ScoRE

OOK LACTOSE-INTOLERANTE LEKKERBEKKEN KUNNEN VOORTAAN

MEE GENIETEN VAN DE UNIEKE, HERKENBARE GÉGÉMEL-SMAAK.

varstrasndoarpna Varie ie -Venacaon 7 - 8880 ar

NO-BAKE SPECULAAS CHEESECAKE

20

Een heerlijk zachte, romige en smaakvolle,

maar vooral indrukwekkende taart van

70 LEKKER IS WELZIJN

N

foodblogger Kokerellen! Ontdek ons recept

id

voor deze no-bake speculaas cheesecake met

lactosevrije mascarpone en volle room van Dilea.

y]

{ll

6

Smakelijk!

Hi

en

ch

Ontdek het recept op www.dilea.be

à,

ETES

=

#foodblogger

.

EE TROIE TEE ET

+"

INGREDIËNTEN (10 personen)

BEREIDING

gren

250 g Dilea® lactosevrije mascarpone

Maal de speculaas fijn. Smelt de boter en voeg toe aan de speculaas. Blend het geheel. Verdeelde

ji

u

150 gspeculaas

speculaaskruimels over debodem van de springvorm en druk goed aan. Zet in dekoelkast.

150 g speculaaspasta

Klop de Dilea® lactosevrije volle room stijf. Mix de Dilea® lactosevrije mascarpone samen met de

Rose. 1a

20cl Dilea® lactosevrije volle room

speculaaspasta en gezeefde bloemsuiker in een kom.

70g boter

Meng er voorzichtig de room onder met een spatel en schep de vulling op de speculaasbodem.

50g bloemsuiker

Plaats de taart tenslotte min. 4 uur in de koelkast.

Werkaf met topping naar keuze. Ontdek de tip van Kokerellen op wwwdilea.be

Nan eeN