Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DE ENIGE
%
NU D0K
EGHTE
LAGTOSEVRI]
li
lj
(Cécémel
een
Cecémel
Bonn
NUTR-ScoRE
OOK LACTOSE-INTOLERANTE LEKKERBEKKEN KUNNEN VOORTAAN
MEE GENIETEN VAN DE UNIEKE, HERKENBARE GÉGÉMEL-SMAAK.
varstrasndoarpna Varie ie -Venacaon 7 - 8880 ar
NO-BAKE SPECULAAS CHEESECAKE
20
Een heerlijk zachte, romige en smaakvolle,
maar vooral indrukwekkende taart van
70 LEKKER IS WELZIJN
N
foodblogger Kokerellen! Ontdek ons recept
id
voor deze no-bake speculaas cheesecake met
lactosevrije mascarpone en volle room van Dilea.
y]
{ll
6
Smakelijk!
Hi
en
ch
Ontdek het recept op www.dilea.be
à,
ETES
=
#foodblogger
.
EE TROIE TEE ET
+"
INGREDIËNTEN (10 personen)
BEREIDING
gren
250 g Dilea® lactosevrije mascarpone
Maal de speculaas fijn. Smelt de boter en voeg toe aan de speculaas. Blend het geheel. Verdeelde
ji
u
150 gspeculaas
speculaaskruimels over debodem van de springvorm en druk goed aan. Zet in dekoelkast.
150 g speculaaspasta
Klop de Dilea® lactosevrije volle room stijf. Mix de Dilea® lactosevrije mascarpone samen met de
Rose. 1a
20cl Dilea® lactosevrije volle room
speculaaspasta en gezeefde bloemsuiker in een kom.
70g boter
Meng er voorzichtig de room onder met een spatel en schep de vulling op de speculaasbodem.
50g bloemsuiker
Plaats de taart tenslotte min. 4 uur in de koelkast.
Werkaf met topping naar keuze. Ontdek de tip van Kokerellen op wwwdilea.be
Nan eeN