Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carnitamet pulled pork

6 personen - Voorbereiding 15 min

Haal het vlees dan uit de oven en laat

Bereiding 3 u 20 - Makkelijk - €

het afkoelen. Trek het met behulp van

twee vorken in kleine stukjes uit elkaar.

de

2 dl ofjfolie | 600 g varkensschouder | 111

Ontdek

komijn | 1tl venkelzaadjes | tl cayenne-

(@)Meng de mayonaise met de

peper | 14 gerookt paprikapoeder

yoghurt, de sriracha-saus en het

een grote

limoensap. Snij de avocado’s in

12 el sterke mosterd | 3 el mayonaise | 3 el

klassieker

Griekse yoghurt 1 # sriracha-saus (of

sneetjes. Warm de tortilla's op onder

uit de

‘andere chilisaus) 11 el limoensap |

de ovengrill en vul ze met avocado,

yankee-

2avocado's 112

tortilla's | rode ui,

pulled pork en de saus. Bestrooi met

fijngesnipperd | verse koriander

rode ui en verse koriander.

keuken, in

Mexicaanse

versie:

Dn

(D) verwarm de oven voor op 150°C.

carnita's.

Verhit op een matig vuur de olie in een

PERPORTIE 701 KCA | 46 VETTEN)

braadpan. Bak het vlees rondom

ATGKOOLHYDRATEN | 3,8 6 SUKERS |

lichtjes bruin.

626 VES | 326 ENITEN

(@) Meng de specerijen met de

DTT

mosterd en smeer hiermee het vlees

op lage

in. Leg het vervolgens in een

temperatuur

ovenvaste stoofpan, zet er het deksel

op en zet ongeveer 3 u in de oven.

5

Len

Let

|

EN VA

Le

4

a

E

L

4

X

&

FA

À

sk

ra

=

Carnita

met pulled pork

e

em

4

Däo

Ihais

Gräo)

28 Caripfour Food Magazine | november 2020