Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
Woensda
Restjes kan je
makxelijk invriezen
î
in individuele porties.
3,16
Gezond, en zuinigf
euro/p.p.
uiensaus en butternut
Balletjes met zoete
puree met gefrituurde
I
Champignons
ed
CE
|
in
ne sn |
m
3
Balletjes met zoete uiensaus en butternut-
puree met gefrituurde champignons
4 personen
Voorbereiding 20 min
(@ verwarm de oven voor op 180°C.
@) Laat de helften butternut afkoelen
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
en schep er dan met een lepel het
Bereiding 1u - Makkelijk - €
Snij de buttemut in de lengte in tweeën
vruchtvlees uit. Mix het tot gladde
IN HET WINKELWAGENTJE
en verwijder de pitten en vezels. Kruid
puree, kruid die met zout en peper en
de helften met zout en peper en leg ze
hou warm. Snij de champignons in
1kg butternutpompoen 1 kg gemengd gehakt
alfwarken) 1 ei 500 g champignons
met het snijvlak naar beneden op de
schifjes en bak die in dezelfde pan op
bakplaat. Bak 40 à 45 min in de oven,
een hoog vuur goudbruin. Kruid met
IN DE VOORRAADKAST
tot het vruchtvlees mals is.
zout en peper. Serveer de pompoen-
2el paneermeel | 2 dikke uien, fijngesnipperd
puree met de gefrituurde champignons
ende balletjes met zoete uiensaus.
“teentje knoflook, fijngesnipperd | 1blokje
@) Meng het gehakt met het paneer-
runderbouillon | 2el suiker of honing! olijfolie
meel en het ei. Kuid met zout en peper
zout, peper
en rol er balletjes van. Verhit een beetje
olifolie in een stoofpan en bak de bal-
letjes rondom bruin. Zet ze opzij. Maak
Zuid-Afrika
de uiensaus: fruit de uien en knoflook
Swartland Vinologist,
glazig in wat olijfolie in dezelfde pan.
Voeg de suiker en het bouillonblokje
toe, blus met een beetje water en leg
de balletjes terug in de pan. Zet een
OxEB) À
PER PORTIE 454 CALI 276 VETTEN
deksel op de pan en laat op een laag
18 GKOOLINDRATEN 9,66 SUKERS 516 WEZELS
vuur sudderen.
366 EUTTEN
OS VAKWASCHAP DRUK JE WET VERSTAND,
Carrefour Food Magazine | november 2020 23