Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 23


Hier is pagina 23 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Carrefour Folder 19.10.2020

Hier is pagina 23 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 23

A Woensda Restjes kan je makxelijk invriezen î in individuele porties. 3,16 Gezond, en zuinigf euro/p.p. uiensaus en butternut Balletjes met zoete puree met gefrituurde I Champignons ed CE | in ne sn | m 3 Balletjes met zoete uiensaus en butternut- puree met gefrituurde champignons 4 personen Voorbereiding 20 min (@ verwarm de oven voor op 180°C. @) Laat de helften butternut afkoelen Bekleed een bakplaat met bakpapier. en schep er dan met een lepel het Bereiding 1u - Makkelijk - € Snij de buttemut in de lengte in tweeën vruchtvlees uit. Mix het tot gladde IN HET WINKELWAGENTJE en verwijder de pitten en vezels. Kruid puree, kruid die met zout en peper en de helften met zout en peper en leg ze hou warm. Snij de champignons in 1kg butternutpompoen 1 kg gemengd gehakt alfwarken) 1 ei 500 g champignons met het snijvlak naar beneden op de schifjes en bak die in dezelfde pan op bakplaat. Bak 40 à 45 min in de oven, een hoog vuur goudbruin. Kruid met IN DE VOORRAADKAST tot het vruchtvlees mals is. zout en peper. Serveer de pompoen- 2el paneermeel | 2 dikke uien, fijngesnipperd puree met de gefrituurde champignons ende balletjes met zoete uiensaus. “teentje knoflook, fijngesnipperd | 1blokje @) Meng het gehakt met het paneer- runderbouillon | 2el suiker of honing! olijfolie meel en het ei. Kuid met zout en peper zout, peper en rol er balletjes van. Verhit een beetje olifolie in een stoofpan en bak de bal- letjes rondom bruin. Zet ze opzij. Maak Zuid-Afrika de uiensaus: fruit de uien en knoflook Swartland Vinologist, glazig in wat olijfolie in dezelfde pan. Voeg de suiker en het bouillonblokje toe, blus met een beetje water en leg de balletjes terug in de pan. Zet een OxEB) À PER PORTIE 454 CALI 276 VETTEN deksel op de pan en laat op een laag 18 GKOOLINDRATEN 9,66 SUKERS 516 WEZELS vuur sudderen. 366 EUTTEN OS VAKWASCHAP DRUK JE WET VERSTAND, Carrefour Food Magazine | november 2020 23

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 23