Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

Woensda

Restjes kan je

makxelijk invriezen

î

in individuele porties.

3,16

Gezond, en zuinigf

euro/p.p.

uiensaus en butternut

Balletjes met zoete

puree met gefrituurde

I

Champignons

ed

CE

|

in

ne sn |

m

3

Balletjes met zoete uiensaus en butternut-

puree met gefrituurde champignons

4 personen

Voorbereiding 20 min

(@ verwarm de oven voor op 180°C.

@) Laat de helften butternut afkoelen

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

en schep er dan met een lepel het

Bereiding 1u - Makkelijk - €

Snij de buttemut in de lengte in tweeën

vruchtvlees uit. Mix het tot gladde

IN HET WINKELWAGENTJE

en verwijder de pitten en vezels. Kruid

puree, kruid die met zout en peper en

de helften met zout en peper en leg ze

hou warm. Snij de champignons in

1kg butternutpompoen 1 kg gemengd gehakt

alfwarken) 1 ei 500 g champignons

met het snijvlak naar beneden op de

schifjes en bak die in dezelfde pan op

bakplaat. Bak 40 à 45 min in de oven,

een hoog vuur goudbruin. Kruid met

IN DE VOORRAADKAST

tot het vruchtvlees mals is.

zout en peper. Serveer de pompoen-

2el paneermeel | 2 dikke uien, fijngesnipperd

puree met de gefrituurde champignons

ende balletjes met zoete uiensaus.

“teentje knoflook, fijngesnipperd | 1blokje

@) Meng het gehakt met het paneer-

runderbouillon | 2el suiker of honing! olijfolie

meel en het ei. Kuid met zout en peper

zout, peper

en rol er balletjes van. Verhit een beetje

olifolie in een stoofpan en bak de bal-

letjes rondom bruin. Zet ze opzij. Maak

Zuid-Afrika

de uiensaus: fruit de uien en knoflook

Swartland Vinologist,

glazig in wat olijfolie in dezelfde pan.

Voeg de suiker en het bouillonblokje

toe, blus met een beetje water en leg

de balletjes terug in de pan. Zet een

OxEB) À

PER PORTIE 454 CALI 276 VETTEN

deksel op de pan en laat op een laag

18 GKOOLINDRATEN 9,66 SUKERS 516 WEZELS

vuur sudderen.

366 EUTTEN

OS VAKWASCHAP DRUK JE WET VERSTAND,

Carrefour Food Magazine | november 2020 23