Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+Je vindt ons op
de sociale netwerken
000
index
+Schrijf jeinoponze
VOORGERECHTEN
Maak tijd voor jezelf,
Bloemkoolveloutémet brie.
„48
newsletter op
dan
jen wij voor
WWW.CARREFOUR.EU
Brie gevuld met pistachesen cranberry's.
49
je
schappen.
Carnita met pulled pork.
42
Hazenpaté met fazant
+Deel je heerlijke ideeën
6 B «
HOOFDGERECHTEN
met de hashtag
Carrefour Carrefour
ee
Balletjes met zoete uiensaus en butternutpuree
#FOODACTER
met gefrituurde champignons. 23
Everzwijngebraad metgeglaceerde
WWW.CARREFOUR.EU
wortelgroenten… dl
Gegratineerde macaroni met hamblokjes.
enbloemkoolsaus …
a
Gevuldevarkensrollade met rode kool.
0
Gravlax zalm met rode biet en wodka…
9
Voedingsinformatie
Vragen over de producten van Carrefour?
Heem contact ap met de Kantendenst op het gratis
‘Groene shakshuka met prei, spinazie en eí… 21
Om je beter te informeren, vind je naast elk recept de
nummer 0800 9101.
Haas met appelsiroop.
40
voedingswaarden en verklarende symbolen.
Hasselback-aardappelen.
(CARREFOUR FOOD MAGAZINE vordt gedrukt op
Hert Wellington …
papier aflomstg ut duurzaam beheerde bassen.
Kalfsblanket optradiionele wijze. —
a
Kipfilet en witloof-aardappelsalade
GLUTEN-
Recepten op basis van producten die geen
De producten voorgesteld in de advertenties en de
met dilleen walnoten 57
“natuurlijke” gluten bevatten. Controleer
publireportages zin beschikbaar zolang het
VRIJ
niettemin de ingrediëntenlijstop de
Lasagne met butternutpompoen en pesto
verpakking.
‘assortiment wordt aangeboden.
vangroene kool.
9
Pappardelle meteverzwijnragout …
43
All prijzen vermeld in dit magazine zijn indicatief
Receptop basis van producten die geen
(mdusief Recupel) en geldig aleen in België bij
Quiche met butternutpompoen en ricotta… !l
ZONDER
Quiche met rode biet, pampoen,
DIERLIJKE
“natuurlijke melk” bevatten. Controleer
Carrefour hypermarkten en de sypermarkten
rode uien geitenkaas 63
MELK
niettemin de ingrediëntenlijstop de
Carrefour market en express, tot 30 november
verpakking.
2020. Onder voorbehoud van drukfouten.
Quiche op Z'n Italiaans, met worst,
‘courgetteen zoete aardappel… … … … … 62
Miet voedingsproducten (acessoires, games,
Raviolimet kaas spinazie,
Recepten die geen dierlijk vlees bevatten.
gekaramelliseerde uienen pijnboompitten… 58
Controleer niettemin de ingredintenlistop
wutuur, mode) zij verkrijgbaar in de meeste
VEGGIE ©
Carrefour hypermarkten. Zolang devoorraad strekt.
Risotto met preien gegrilde zeebaars … 45
de verpakking.
Spruitjesgratin BB
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
‘Tortilla's met vis,avocadoen
voorgesteklin dit magazine zijn verkrijgbaar in de
nutriscore
Een schaal van 5 keuren die voedingsmiddelen.
gekaramelliseerde rode ul.
asseert volgens hun vordingswaarde, vande
‘Carrefour hypermarkten en desupermarkten
Varkensvlees met gegrilde pastinaak
‘gezondste in donkergroen (A), tot producten
Carrefour market en buurtwinkels express.
enperen_
0
‘dieje beter beperkt gebruikt in road (B).
Zolang devoorraad strekt.
Witloof-tatintaart..
1:50
5
Sessel
Wok met garnalen.
DESSERTS
Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français
Tiramisu met speculaas.
Demandez-le en magasin ou sut
COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een utgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelike uitgever RPR Brussel
0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor
Carrefour door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/30188 [email protected] « Een.
realisatie van vv propaganda. bein samenwerking met BeContent be «Creatief team Liesbeth Van Wassenhoven,
Karen Vandenbossche « Projectteam Lilia Guetat « Redactie Hilde Debisschop, Els De Meyer, Chloë Saeys,
Patricia Van Battel « Nagelezen door Isabelle Latour « Lay-out Olivier Lomer, Ruth Vanhoutte « Werkten mee aan
dit nummer Alexandre Biaut, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Eric Charneux, Wout Hendrich, Ann Van der
2019
Auwera, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij Guillaume.
Carrefour Food Magazine | november 2020 71