Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.

Hier is pagina 71 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 71
+Je vindt ons op de sociale netwerken 000 index +Schrijf jeinoponze VOORGERECHTEN Maak tijd voor jezelf, Bloemkoolveloutémet brie. „48 newsletter op dan jen wij voor WWW.CARREFOUR.EU Brie gevuld met pistachesen cranberry's. 49 je schappen. Carnita met pulled pork. 42 Hazenpaté met fazant +Deel je heerlijke ideeën 6 B « HOOFDGERECHTEN met de hashtag Carrefour Carrefour ee Balletjes met zoete uiensaus en butternutpuree #FOODACTER met gefrituurde champignons. 23 Everzwijngebraad metgeglaceerde WWW.CARREFOUR.EU wortelgroenten… dl Gegratineerde macaroni met hamblokjes. enbloemkoolsaus … a Gevuldevarkensrollade met rode kool. 0 Gravlax zalm met rode biet en wodka… 9 Voedingsinformatie Vragen over de producten van Carrefour? Heem contact ap met de Kantendenst op het gratis ‘Groene shakshuka met prei, spinazie en eí… 21 Om je beter te informeren, vind je naast elk recept de nummer 0800 9101. Haas met appelsiroop. 40 voedingswaarden en verklarende symbolen. Hasselback-aardappelen. (CARREFOUR FOOD MAGAZINE vordt gedrukt op Hert Wellington … papier aflomstg ut duurzaam beheerde bassen. Kalfsblanket optradiionele wijze. — a Kipfilet en witloof-aardappelsalade GLUTEN- Recepten op basis van producten die geen De producten voorgesteld in de advertenties en de met dilleen walnoten 57 “natuurlijke” gluten bevatten. Controleer publireportages zin beschikbaar zolang het VRIJ niettemin de ingrediëntenlijstop de Lasagne met butternutpompoen en pesto verpakking. ‘assortiment wordt aangeboden. vangroene kool. 9 Pappardelle meteverzwijnragout … 43 All prijzen vermeld in dit magazine zijn indicatief Receptop basis van producten die geen (mdusief Recupel) en geldig aleen in België bij Quiche met butternutpompoen en ricotta… !l ZONDER Quiche met rode biet, pampoen, DIERLIJKE “natuurlijke melk” bevatten. Controleer Carrefour hypermarkten en de sypermarkten rode uien geitenkaas 63 MELK niettemin de ingrediëntenlijstop de Carrefour market en express, tot 30 november verpakking. 2020. Onder voorbehoud van drukfouten. Quiche op Z'n Italiaans, met worst, ‘courgetteen zoete aardappel… … … … … 62 Miet voedingsproducten (acessoires, games, Raviolimet kaas spinazie, Recepten die geen dierlijk vlees bevatten. gekaramelliseerde uienen pijnboompitten… 58 Controleer niettemin de ingredintenlistop wutuur, mode) zij verkrijgbaar in de meeste VEGGIE © Carrefour hypermarkten. Zolang devoorraad strekt. Risotto met preien gegrilde zeebaars … 45 de verpakking. Spruitjesgratin BB Alle voedingswaren en verzorgingsproducten ‘Tortilla's met vis,avocadoen voorgesteklin dit magazine zijn verkrijgbaar in de nutriscore Een schaal van 5 keuren die voedingsmiddelen. gekaramelliseerde rode ul. asseert volgens hun vordingswaarde, vande ‘Carrefour hypermarkten en desupermarkten Varkensvlees met gegrilde pastinaak ‘gezondste in donkergroen (A), tot producten Carrefour market en buurtwinkels express. enperen_ 0 ‘dieje beter beperkt gebruikt in road (B). Zolang devoorraad strekt. Witloof-tatintaart.. 1:50 5 Sessel Wok met garnalen. DESSERTS Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français Tiramisu met speculaas. Demandez-le en magasin ou sut COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een utgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelike uitgever RPR Brussel 0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/30188 [email protected] « Een. realisatie van vv propaganda. bein samenwerking met BeContent be «Creatief team Liesbeth Van Wassenhoven, Karen Vandenbossche « Projectteam Lilia Guetat « Redactie Hilde Debisschop, Els De Meyer, Chloë Saeys, Patricia Van Battel « Nagelezen door Isabelle Latour « Lay-out Olivier Lomer, Ruth Vanhoutte « Werkten mee aan dit nummer Alexandre Biaut, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Eric Charneux, Wout Hendrich, Ann Van der 2019 Auwera, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij Guillaume. Carrefour Food Magazine | november 2020 71
Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 71