Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+Je vindt ons op

de sociale netwerken

000

index

+Schrijf jeinoponze

VOORGERECHTEN

Maak tijd voor jezelf,

Bloemkoolveloutémet brie.

„48

newsletter op

dan

jen wij voor

WWW.CARREFOUR.EU

Brie gevuld met pistachesen cranberry's.

49

je

schappen.

Carnita met pulled pork.

42

Hazenpaté met fazant

+Deel je heerlijke ideeën

6 B «

HOOFDGERECHTEN

met de hashtag

Carrefour Carrefour

ee

Balletjes met zoete uiensaus en butternutpuree

#FOODACTER

met gefrituurde champignons. 23

Everzwijngebraad metgeglaceerde

WWW.CARREFOUR.EU

wortelgroenten… dl

Gegratineerde macaroni met hamblokjes.

enbloemkoolsaus …

a

Gevuldevarkensrollade met rode kool.

0

Gravlax zalm met rode biet en wodka…

9

Voedingsinformatie

Vragen over de producten van Carrefour?

Heem contact ap met de Kantendenst op het gratis

‘Groene shakshuka met prei, spinazie en eí… 21

Om je beter te informeren, vind je naast elk recept de

nummer 0800 9101.

Haas met appelsiroop.

40

voedingswaarden en verklarende symbolen.

Hasselback-aardappelen.

(CARREFOUR FOOD MAGAZINE vordt gedrukt op

Hert Wellington …

papier aflomstg ut duurzaam beheerde bassen.

Kalfsblanket optradiionele wijze. —

a

Kipfilet en witloof-aardappelsalade

GLUTEN-

Recepten op basis van producten die geen

De producten voorgesteld in de advertenties en de

met dilleen walnoten 57

“natuurlijke” gluten bevatten. Controleer

publireportages zin beschikbaar zolang het

VRIJ

niettemin de ingrediëntenlijstop de

Lasagne met butternutpompoen en pesto

verpakking.

‘assortiment wordt aangeboden.

vangroene kool.

9

Pappardelle meteverzwijnragout …

43

All prijzen vermeld in dit magazine zijn indicatief

Receptop basis van producten die geen

(mdusief Recupel) en geldig aleen in België bij

Quiche met butternutpompoen en ricotta… !l

ZONDER

Quiche met rode biet, pampoen,

DIERLIJKE

“natuurlijke melk” bevatten. Controleer

Carrefour hypermarkten en de sypermarkten

rode uien geitenkaas 63

MELK

niettemin de ingrediëntenlijstop de

Carrefour market en express, tot 30 november

verpakking.

2020. Onder voorbehoud van drukfouten.

Quiche op Z'n Italiaans, met worst,

‘courgetteen zoete aardappel… … … … … 62

Miet voedingsproducten (acessoires, games,

Raviolimet kaas spinazie,

Recepten die geen dierlijk vlees bevatten.

gekaramelliseerde uienen pijnboompitten… 58

Controleer niettemin de ingredintenlistop

wutuur, mode) zij verkrijgbaar in de meeste

VEGGIE ©

Carrefour hypermarkten. Zolang devoorraad strekt.

Risotto met preien gegrilde zeebaars … 45

de verpakking.

Spruitjesgratin BB

Alle voedingswaren en verzorgingsproducten

‘Tortilla's met vis,avocadoen

voorgesteklin dit magazine zijn verkrijgbaar in de

nutriscore

Een schaal van 5 keuren die voedingsmiddelen.

gekaramelliseerde rode ul.

asseert volgens hun vordingswaarde, vande

‘Carrefour hypermarkten en desupermarkten

Varkensvlees met gegrilde pastinaak

‘gezondste in donkergroen (A), tot producten

Carrefour market en buurtwinkels express.

enperen_

0

‘dieje beter beperkt gebruikt in road (B).

Zolang devoorraad strekt.

Witloof-tatintaart..

1:50

5

Sessel

Wok met garnalen.

DESSERTS

Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français

Tiramisu met speculaas.

Demandez-le en magasin ou sut

COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een utgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelike uitgever RPR Brussel

0448.826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor

Carrefour door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Baert 0478/30188 [email protected] « Een.

realisatie van vv propaganda. bein samenwerking met BeContent be «Creatief team Liesbeth Van Wassenhoven,

Karen Vandenbossche « Projectteam Lilia Guetat « Redactie Hilde Debisschop, Els De Meyer, Chloë Saeys,

Patricia Van Battel « Nagelezen door Isabelle Latour « Lay-out Olivier Lomer, Ruth Vanhoutte « Werkten mee aan

dit nummer Alexandre Biaut, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Eric Charneux, Wout Hendrich, Ann Van der

2019

Auwera, Hannes Vandenbroucke « Druk Altavia Benelux, drukkerij Guillaume.

Carrefour Food Magazine | november 2020 71