Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7
.
| “Geniet van deze
Pappardelle met
schotel die in Italié
everzwijnragout
Voor 4 personen
Fr
‘Perla del Gusto
Voorbereiding 10 min - Bereiding 60 min
5
Makkelijk- €
genoemd wordt.”
Bel olijfolie 1600 g everzwijn, in kleine blokjes | 1
preiwit, gesnipperd |1 tak selderij, fijngesneden |
“%
2teentjes knoflook, geperst | 1el salie, fijngesnip-
perd | 1 el rozemarijn, fijngesnipperd | 400 mi rode
wijn | Gel passata | 400 g pappardelle | geraspte
pecorino |zout, peper
(D Verhit 3 el olijfolie in een stoofpanen
bak het vlees rondom bruin. Schep het vlees
uit de pan, giet er nog 2 el olijfolie in en bak
de prei en de selderij. Voeg de knoflook, de
Ke
salie en de rozemarijn toe.
Dit landelijke, heerlij
ie
recep
+ is een varia
(& Leg het viees terug in de pan, blus met
op de beroem:
de al ragù
e
de wijn, voeg de passata toe en breng op
saus, een klassieker in
‘smaak met zout en peper. Dek de pan afen
Keuken van Piémont:
laat 1 u sudderen op een laag vuur.
—
(®) Kookde pappardelle beetgaar in een
ruime pan gezouten water. Giet de pasta af,
verdeel over de borden met de ragoutsaus
en bestrooi met geraspte pecorino.
5
ze
Cd
Cu
ak
9
2
ey
ers
2
=
ej
de,
ss
#—
Pappardelle
ragout
met everzwi
Fe
u
Be
25
CE
À
6,26 SUKERS 416 VEZES 52 GENT
PER PORTIE 763 KCAL 29 GVEITEN 566 KOOLHYDRAEN
JR
hell
x
À
Jr