Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7

.

| “Geniet van deze

Pappardelle met

schotel die in Italié

everzwijnragout

Voor 4 personen

Fr

‘Perla del Gusto

Voorbereiding 10 min - Bereiding 60 min

5

Makkelijk- €

genoemd wordt.”

Bel olijfolie 1600 g everzwijn, in kleine blokjes | 1

preiwit, gesnipperd |1 tak selderij, fijngesneden |

“%

2teentjes knoflook, geperst | 1el salie, fijngesnip-

perd | 1 el rozemarijn, fijngesnipperd | 400 mi rode

wijn | Gel passata | 400 g pappardelle | geraspte

pecorino |zout, peper

(D Verhit 3 el olijfolie in een stoofpanen

bak het vlees rondom bruin. Schep het vlees

uit de pan, giet er nog 2 el olijfolie in en bak

de prei en de selderij. Voeg de knoflook, de

Ke

salie en de rozemarijn toe.

Dit landelijke, heerlij

ie

recep

+ is een varia

(& Leg het viees terug in de pan, blus met

op de beroem:

de al ragù

e

de wijn, voeg de passata toe en breng op

saus, een klassieker in

‘smaak met zout en peper. Dek de pan afen

Keuken van Piémont:

laat 1 u sudderen op een laag vuur.



(®) Kookde pappardelle beetgaar in een

ruime pan gezouten water. Giet de pasta af,

verdeel over de borden met de ragoutsaus

en bestrooi met geraspte pecorino.

5

ze

Cd

Cu

ak

9

2

ey

ers

2

=

ej

de,

ss

#—

Pappardelle

ragout

met everzwi

Fe

u

Be

25

CE

À

6,26 SUKERS 416 VEZES 52 GENT

PER PORTIE 763 KCAL 29 GVEITEN 566 KOOLHYDRAEN

JR

hell

x

À

Jr