Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MIJN BIOMENU

L

Expressmenu’s

= Sprokkel inspiratie tussen onze receptideeën en

maak heerlijke maaltijden in recordtijd.

=

7

Bal

Kipfilet en witloof -

ze

aardappelsalade

met dille en

walnoten

30

minuten

4 personen - Voorbereiding 10 min

Bereiding 20 min - Makkelijk - €

N

MK

6 bio-aardappelen, in stukken | 4 kropjes

Le

biowitloof | 2 el biodille, fijngehakt | 1 hand-

en

vol biowalnoten, grof gehakt | 4 biokipflets

Ed

gn

IN JE VOORRAADKAST

zout, peper |1elazijn | bio-ofifolie

En

sh

@) kook de aardappelen beetgaar in

L

lichtgezouten water. Verwijder de bittere

3

onderkant van het witloof en snij de

ten

kropjes in dunne reepjes.

eN

oe

@) Giet de aardappelen af, schep er

\

olijfolie onder en bak ze 10 min in de

ke

oven (voorverwarmd op 180°C). Kruid ze

met zout en peper en schep ze onder

[

id

het witloof. Voeg de dille en de walno-

Kipfilet en witloof.

A

tentoe en breng de salade op smaak

aardappelsalade met

met de azijn, zout en peper.

dille en walnoten

@) Bak de kipfilets in een pan met 1el

olijfolie. Kruid ze met zout en peper,

ug

Halië, Alto Adige

378 KCAL 156 VETTEN

snij ze in sneeties en dien op metde

216 KOOLADRATEN 32 GSUIKERS

witloofsalade.

?

Kössler Blauburgun

:

AA GVEELS 1406 UITEN

F

8 5 =,

so

ONS VAKANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND

Carrefour Food Magazine | november 2020 57