Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.

Hier is pagina 57 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 57
MIJN BIOMENU L Expressmenu’s = Sprokkel inspiratie tussen onze receptideeën en maak heerlijke maaltijden in recordtijd. = 7 Bal Kipfilet en witloof - ze aardappelsalade met dille en walnoten 30 minuten 4 personen - Voorbereiding 10 min Bereiding 20 min - Makkelijk - € N MK 6 bio-aardappelen, in stukken | 4 kropjes Le biowitloof | 2 el biodille, fijngehakt | 1 hand- en vol biowalnoten, grof gehakt | 4 biokipflets Ed gn IN JE VOORRAADKAST zout, peper |1elazijn | bio-ofifolie En sh @) kook de aardappelen beetgaar in L lichtgezouten water. Verwijder de bittere 3 onderkant van het witloof en snij de ten kropjes in dunne reepjes. eN oe @) Giet de aardappelen af, schep er \ olijfolie onder en bak ze 10 min in de ke oven (voorverwarmd op 180°C). Kruid ze met zout en peper en schep ze onder [ id het witloof. Voeg de dille en de walno- Kipfilet en witloof. A tentoe en breng de salade op smaak aardappelsalade met met de azijn, zout en peper. dille en walnoten @) Bak de kipfilets in een pan met 1el olijfolie. Kruid ze met zout en peper, ug Halië, Alto Adige 378 KCAL 156 VETTEN snij ze in sneeties en dien op metde 216 KOOLADRATEN 32 GSUIKERS witloofsalade. ? Kössler Blauburgun : AA GVEELS 1406 UITEN F 8 5 =, so ONS VAKANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND Carrefour Food Magazine | november 2020 57
Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 57