Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MIJN BIOMENU
L
Expressmenu’s
= Sprokkel inspiratie tussen onze receptideeën en
maak heerlijke maaltijden in recordtijd.
=
7
Bal
Kipfilet en witloof -
ze
aardappelsalade
met dille en
walnoten
30
minuten
4 personen - Voorbereiding 10 min
Bereiding 20 min - Makkelijk - €
N
MK
6 bio-aardappelen, in stukken | 4 kropjes
Le
biowitloof | 2 el biodille, fijngehakt | 1 hand-
en
vol biowalnoten, grof gehakt | 4 biokipflets
Ed
gn
IN JE VOORRAADKAST
zout, peper |1elazijn | bio-ofifolie
En
sh
@) kook de aardappelen beetgaar in
L
lichtgezouten water. Verwijder de bittere
3
onderkant van het witloof en snij de
ten
kropjes in dunne reepjes.
eN
oe
@) Giet de aardappelen af, schep er
\
olijfolie onder en bak ze 10 min in de
ke
oven (voorverwarmd op 180°C). Kruid ze
met zout en peper en schep ze onder
[
id
het witloof. Voeg de dille en de walno-
Kipfilet en witloof.
A
tentoe en breng de salade op smaak
aardappelsalade met
met de azijn, zout en peper.
dille en walnoten
@) Bak de kipfilets in een pan met 1el
olijfolie. Kruid ze met zout en peper,
ug
Halië, Alto Adige
378 KCAL 156 VETTEN
snij ze in sneeties en dien op metde
216 KOOLADRATEN 32 GSUIKERS
witloofsalade.
?
Kössler Blauburgun
:
AA GVEELS 1406 UITEN
F
8 5 =,
so
ONS VAKANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND
Carrefour Food Magazine | november 2020 57