Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GOED PLAN

ed

Witloof-tatintaart

Dins

dag

4 personen - Voorbereiding 20 min

Bereiding 40 min - Makkelijk - €

INHET WINKELWAGENTJE

800 g witloof 2 porties bladerdeeg |

150 gfeta len paar takjes tijm |

en budges,

no

160 ggemengde sla

1

rie,

m

eh;

INDEVOORRAADKAST

N

Jk

100 g suiker | 3el olijfolie | boter |zout, peper

5

en

@ snij elk kropje witloof in de lengte

in tweeën en verwijder het bittere kont-

je. Laat 25 g boter smelten in een pan

Zr

met zware bodem en leg er het witloof

5

in. Kruid met zout en peper en laat op

À

een laag vuur 20 min sudderen met het

deksel op de pan. Draai halfweg het

witloof om en zet daarna op:

9

el

@) verwarm de oven voor op 180°C.

Fe

Pi

Laat de suiker op een laag vuur smelten

in een pannetje en roer niet tot de

é

suiker karamel is geworden. Beboter 4

fe

individuele taartvormpjes en schik er de

4)

halve kropjes witloofin, met het snijvlak

6

=,

U

naar beneden. Giet er de karamel over

st

1

en dek elk vormpje af met bladerdeeg.

Mi

Bak 20 min in de oven, tot de taartjes

Ee

1A

goudbruin en knapperig zijn.

ee

el

PA

du

A

Witioof-tatintaart

@) Haal de taartjes uit de oven en

kantel ze heel voorzichtig op de borden

Ep

=.

AAS

(opgelet: de karamel is heet!) Bestrooi

:

ra

de taartjes met verkruimelde feta en

Er

tijm en serveer met de sla, op smaak

gebracht met olijfolie, zout en peper.

arel®

72.6 KOOLHNDRATEN 131 GSUKERS

PERPORTIE 890 KCA | 586 VETTEN

6,66 WAS! 166EMITTEN

België, Namen

Domaine du Ry d'Argent

Le Bon Goût des Belges,

Rood

22 Carrefour Food Magazine | november 2020