Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GOED PLAN
ed
Witloof-tatintaart
Dins
dag
4 personen - Voorbereiding 20 min
Bereiding 40 min - Makkelijk - €
INHET WINKELWAGENTJE
800 g witloof 2 porties bladerdeeg |
150 gfeta len paar takjes tijm |
en budges,
no
160 ggemengde sla
1
rie,
m
eh;
INDEVOORRAADKAST
N
Jk
100 g suiker | 3el olijfolie | boter |zout, peper
5
en
@ snij elk kropje witloof in de lengte
in tweeën en verwijder het bittere kont-
je. Laat 25 g boter smelten in een pan
Zr
met zware bodem en leg er het witloof
5
in. Kruid met zout en peper en laat op
À
een laag vuur 20 min sudderen met het
deksel op de pan. Draai halfweg het
witloof om en zet daarna op:
9
el
@) verwarm de oven voor op 180°C.
Fe
Pi
Laat de suiker op een laag vuur smelten
in een pannetje en roer niet tot de
é
suiker karamel is geworden. Beboter 4
fe
individuele taartvormpjes en schik er de
4)
halve kropjes witloofin, met het snijvlak
6
=,
U
naar beneden. Giet er de karamel over
st
1
en dek elk vormpje af met bladerdeeg.
Mi
Bak 20 min in de oven, tot de taartjes
Ee
1A
goudbruin en knapperig zijn.
ee
el
PA
du
A
Witioof-tatintaart
@) Haal de taartjes uit de oven en
kantel ze heel voorzichtig op de borden
Ep
=.
AAS
(opgelet: de karamel is heet!) Bestrooi
:
ra
de taartjes met verkruimelde feta en
Er
tijm en serveer met de sla, op smaak
gebracht met olijfolie, zout en peper.
arel®
72.6 KOOLHNDRATEN 131 GSUKERS
PERPORTIE 890 KCA | 586 VETTEN
6,66 WAS! 166EMITTEN
België, Namen
Domaine du Ry d'Argent
Le Bon Goût des Belges,
Rood
22 Carrefour Food Magazine | november 2020