Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.

Hier is pagina 24 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 24
derdag = j 2,12 euro/p.p. si, ee, ii u Br. 4 Te Ale 0 Es ct a Gegratineerde macaroni met hamblokjes en Ne oe bloemkoolsaus J Gegratineerde macaroni met hamblokjes “4 en bloemkoolsaus 4 personen - Voorbereiding 10 min nootmuskaat. Schep deze saus Bereiding 25 min - Makkelijk - € door de macaroni en voeg de IN HET WINKELWAGENTJE hamblokjes toe. 600 gbloemkooiroosjes | 500 g macaroni | @) Giet alles in een gratineer- 200 g geraspte emmentaler | L schaal, bestrooi met de rest van 200 g hamblokjes de emmentaler en zet onder de 4 avengril tot een mooi, goudbruin IN DE VOORRAADKAST 200 mi melk | nootmuskaat |zout, peper korstje ontstaat. (® Kook de bloemkoolroosjes beet- Van de grati n kan je een gaar in gezouten water. Kook de ma- rote hoeveel Iheid teg; caroni eveneens beetgaar in gezouten maken. Dat levert water. Giet de macaroni af en zet opzij. Ralië, Marche op voor Verwarm de ovengrill voor. heerlijke vestjes de volgende agf Messapi Sangiovese, @) Laat de bloemkoolroosjes uitlekken en mix ze met de melk tot een gladde massa. Schep er 150 g van de emmen- PER PORTIE 753 KCAL 120 GVETIEN taler door en kruid met zout, peper en A5 GEMITTEN S1GKOOLADRATEN 87 GSUKERS! 8,2GVEZAS 24 Carrefour Food Magazine | november 2020 ‘ONS VAKMANSCHAP DRI JE MET VERSTAND.
Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 24