Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
derdag
=
j
2,12
euro/p.p.
si,
ee,
ii
u
Br.
4
Te Ale
0
Es
ct
a
Gegratineerde macaroni
met hamblokjes en
Ne oe
bloemkoolsaus
J
Gegratineerde macaroni met hamblokjes
“4
en bloemkoolsaus
4 personen - Voorbereiding 10 min
nootmuskaat. Schep deze saus
Bereiding 25 min - Makkelijk - €
door de macaroni en voeg de
IN HET WINKELWAGENTJE
hamblokjes toe.
600 gbloemkooiroosjes | 500 g macaroni |
@) Giet alles in een gratineer-
200 g geraspte emmentaler |
L
schaal, bestrooi met de rest van
200 g hamblokjes
de emmentaler en zet onder de
4
avengril tot een mooi, goudbruin
IN DE VOORRAADKAST
200 mi melk | nootmuskaat |zout, peper
korstje ontstaat.
(® Kook de bloemkoolroosjes beet-
Van de grati
n kan je een
gaar in gezouten water. Kook de ma-
rote hoeveel
Iheid teg;
caroni eveneens beetgaar in gezouten
maken. Dat levert
water. Giet de macaroni af en zet opzij.
Ralië, Marche
op voor
Verwarm de ovengrill voor.
heerlijke vestjes
de volgende
agf
Messapi Sangiovese,
@) Laat de bloemkoolroosjes uitlekken
en mix ze met de melk tot een gladde
massa. Schep er 150 g van de emmen-
PER PORTIE 753 KCAL 120 GVETIEN
taler door en kruid met zout, peper en
A5 GEMITTEN
S1GKOOLADRATEN 87 GSUKERS! 8,2GVEZAS
24 Carrefour Food Magazine | november 2020
‘ONS VAKMANSCHAP DRI JE MET VERSTAND.