Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

derdag

=

j

2,12

euro/p.p.

si,

ee,

ii

u

Br.

4

Te Ale

0

Es

ct

a

Gegratineerde macaroni

met hamblokjes en

Ne oe

bloemkoolsaus

J

Gegratineerde macaroni met hamblokjes

“4

en bloemkoolsaus

4 personen - Voorbereiding 10 min

nootmuskaat. Schep deze saus

Bereiding 25 min - Makkelijk - €

door de macaroni en voeg de

IN HET WINKELWAGENTJE

hamblokjes toe.

600 gbloemkooiroosjes | 500 g macaroni |

@) Giet alles in een gratineer-

200 g geraspte emmentaler |

L

schaal, bestrooi met de rest van

200 g hamblokjes

de emmentaler en zet onder de

4

avengril tot een mooi, goudbruin

IN DE VOORRAADKAST

200 mi melk | nootmuskaat |zout, peper

korstje ontstaat.

(® Kook de bloemkoolroosjes beet-

Van de grati

n kan je een

gaar in gezouten water. Kook de ma-

rote hoeveel

Iheid teg;

caroni eveneens beetgaar in gezouten

maken. Dat levert

water. Giet de macaroni af en zet opzij.

Ralië, Marche

op voor

Verwarm de ovengrill voor.

heerlijke vestjes

de volgende

agf

Messapi Sangiovese,

@) Laat de bloemkoolroosjes uitlekken

en mix ze met de melk tot een gladde

massa. Schep er 150 g van de emmen-

PER PORTIE 753 KCAL 120 GVETIEN

taler door en kruid met zout, peper en

A5 GEMITTEN

S1GKOOLADRATEN 87 GSUKERS! 8,2GVEZAS

24 Carrefour Food Magazine | november 2020

‘ONS VAKMANSCHAP DRI JE MET VERSTAND.