Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

‘Recepten waardoor

5

meer tijd overhoudt

Ravioli met kaas,

Ö

spinazie, gekara-

voor jeze

melliseerde uienen

pijnboompitten

4 personen - Voorbereiding 10 min

Bereiding 15 min - Makkelijk -€

80 g biopijnboompitten

2 elbiosalie, fijngesnipperd

150 g Parmezaanse kaas, geraspt + extra,

200 gbiospinazie

1!

500 g ravioli met kaas

IN JE VOORRAADKAST

bio-olijfolie

2 bio rode uien, in dunne schijfjes

2 elbiosuiker

25

1teentje bioknoflook, geperst

minuten

Ravioli met kaas, spinazie,

È

zout, peper

we

an

vr

gekaramelliseerde uien

an

en pijnboompitten

@ Bak de pijnboompitten 2 min in olif-

il

m

olie. Bak de uien 4 à 5 min in een pan

met een beetje olifolie. Voeg de suiker

a

en de salie toe en laat nog 1 à 2 min

dur!

bakken. Voeg de pijnboompitten en de

Parmezaanse kaas toe,

Vas

LS

a

à

@) Stoof de spinazie kart met de knof-

*

look en kruid met zout en peper.

„an WS

rj

@) kook de ravioli volgens de aanwij-

à

zingen op de verpakking en laat ze

yv

A

goed uitlekken. Verdeel de pasta over

de borden en schep er eerst spinazie

=

en dan gekarameliseerde uien met pijn

boompitten over. Bestrooi met de extra

Parmezaanse kaas en serveer.

Be

ij

©

Ik

PERPORTIE

733 KCALI 446 VETTEN

396 KOOLAYORATEN 1126 SUKERS

rd

56 VEZEIS 346 MITTEN

wis

u

Bid,

er

58 Carrefour Food Magazine | november 2020

ONS VAKANSCHAP DRINK JE ET VER STD.