Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
‘Recepten waardoor
5
meer tijd overhoudt
Ravioli met kaas,
Ö
spinazie, gekara-
voor jeze
melliseerde uienen
pijnboompitten
4 personen - Voorbereiding 10 min
Bereiding 15 min - Makkelijk -€
80 g biopijnboompitten
2 elbiosalie, fijngesnipperd
150 g Parmezaanse kaas, geraspt + extra,
200 gbiospinazie
1!
500 g ravioli met kaas
IN JE VOORRAADKAST
bio-olijfolie
2 bio rode uien, in dunne schijfjes
2 elbiosuiker
25
1teentje bioknoflook, geperst
minuten
Ravioli met kaas, spinazie,
È
zout, peper
we
an
vr
gekaramelliseerde uien
an
en pijnboompitten
@ Bak de pijnboompitten 2 min in olif-
il
m
olie. Bak de uien 4 à 5 min in een pan
met een beetje olifolie. Voeg de suiker
a
en de salie toe en laat nog 1 à 2 min
dur!
bakken. Voeg de pijnboompitten en de
Parmezaanse kaas toe,
Vas
LS
a
à
@) Stoof de spinazie kart met de knof-
*
look en kruid met zout en peper.
„an WS
rj
@) kook de ravioli volgens de aanwij-
à
zingen op de verpakking en laat ze
yv
A
goed uitlekken. Verdeel de pasta over
de borden en schep er eerst spinazie
=
en dan gekarameliseerde uien met pijn
boompitten over. Bestrooi met de extra
Parmezaanse kaas en serveer.
Be
ij
©
Ik
PERPORTIE
733 KCALI 446 VETTEN
396 KOOLAYORATEN 1126 SUKERS
rd
56 VEZEIS 346 MITTEN
wis
u
Bid,
er
58 Carrefour Food Magazine | november 2020
ONS VAKANSCHAP DRINK JE ET VER STD.