Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
|
p
Varkensvlees met
Varkensvlees met
gegrilde pastinaak
N
en peren
E |
gegrilde pastinaak
enperen
M
4 personen - Voorbereiding 10 min
Bereiding 20 min - Makkelijk - €
4 grote bio-aardappelen,
geschild en in stukken gesneden
Fu
2 grote pastinaken,
schoongemaakt enin stukken
dr
2 bioconferenceperen,
gewassen en in stukken
Pr
2 escoornsiroop
Pr
6 blaadjes salie
4 biovarkenskoteletten
|
As
L
IN JE VOORRAADKAST
I
bio rode ui, in rondjes
2 dl bio-olifolie
2 el biobalsamicoazijn
u
Ù
zout, peper
he
ne
D verwarm de oven voor op 200°C.
“A
Fils
Meng in een grote braadslee de aard-
de
appelen, de pastinaak en de ui met de
“
NEN
|
olijfolie. Kruid met zout en peper en gril
is
de groenten beetgaar in de oven.
os
EUR
kan
|
(® Meng de peren met de balsamicoa-
schi
zin en de esdoomsiroop. Verdeel over
LT
de groerten, strooi er de salieblaadjes
[ide
2
over en gril nog 12 à 15 min in de oven,
4
tot de peren gaar zijn
N
@ an de koteletten, kruid ze met zout
en peper en serveer ze met de gegrilde
eee
groenten en peren
r
D®
PERPORTIE
TI2XCH. 16 ver
786 KOOLHDRATEN 1276 SUKERS
ASCVEZASI 446 ENTER
=
Li
rn
u
tés
k-s
FE
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE WET VERSTAID.
60 Carrefour Food Magazine | november 2020