Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

|

p

Varkensvlees met

Varkensvlees met

gegrilde pastinaak

N

en peren

E |

gegrilde pastinaak

enperen

M

4 personen - Voorbereiding 10 min

Bereiding 20 min - Makkelijk - €

4 grote bio-aardappelen,

geschild en in stukken gesneden

Fu

2 grote pastinaken,

schoongemaakt enin stukken

dr

2 bioconferenceperen,

gewassen en in stukken

Pr

2 escoornsiroop

Pr

6 blaadjes salie

4 biovarkenskoteletten

|

As

L

IN JE VOORRAADKAST

I

bio rode ui, in rondjes

2 dl bio-olifolie

2 el biobalsamicoazijn

u

Ù

zout, peper

he

ne

D verwarm de oven voor op 200°C.

“A

Fils

Meng in een grote braadslee de aard-

de

appelen, de pastinaak en de ui met de



NEN

|

olijfolie. Kruid met zout en peper en gril

is

de groenten beetgaar in de oven.

os

EUR

kan

|

(® Meng de peren met de balsamicoa-

schi

zin en de esdoomsiroop. Verdeel over

LT

de groerten, strooi er de salieblaadjes

[ide

2

over en gril nog 12 à 15 min in de oven,

4

tot de peren gaar zijn

N

@ an de koteletten, kruid ze met zout

en peper en serveer ze met de gegrilde

eee

groenten en peren

r



PERPORTIE

TI2XCH. 16 ver

786 KOOLHDRATEN 1276 SUKERS

ASCVEZASI 446 ENTER

=

Li

rn

u

tés

k-s

FE

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE WET VERSTAID.

60 Carrefour Food Magazine | november 2020