Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 60


Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Carrefour Folder 19.10.2020

Hier is pagina 60 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 60

= | p Varkensvlees met Varkensvlees met gegrilde pastinaak N en peren E | gegrilde pastinaak enperen M 4 personen - Voorbereiding 10 min Bereiding 20 min - Makkelijk - € 4 grote bio-aardappelen, geschild en in stukken gesneden Fu 2 grote pastinaken, schoongemaakt enin stukken dr 2 bioconferenceperen, gewassen en in stukken Pr 2 escoornsiroop Pr 6 blaadjes salie 4 biovarkenskoteletten | As L IN JE VOORRAADKAST I bio rode ui, in rondjes 2 dl bio-olifolie 2 el biobalsamicoazijn u Ù zout, peper he ne D verwarm de oven voor op 200°C. “A Fils Meng in een grote braadslee de aard- de appelen, de pastinaak en de ui met de “ NEN | olijfolie. Kruid met zout en peper en gril is de groenten beetgaar in de oven. os EUR kan | (® Meng de peren met de balsamicoa- schi zin en de esdoomsiroop. Verdeel over LT de groerten, strooi er de salieblaadjes [ide 2 over en gril nog 12 à 15 min in de oven, 4 tot de peren gaar zijn N @ an de koteletten, kruid ze met zout en peper en serveer ze met de gegrilde eee groenten en peren r D® PERPORTIE TI2XCH. 16 ver 786 KOOLHDRATEN 1276 SUKERS ASCVEZASI 446 ENTER = Li rn u tés k-s FE ONS VAKMANSCHAP DRINK JE WET VERSTAID. 60 Carrefour Food Magazine | november 2020

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 60