Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 62


Hier is pagina 62 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Carrefour Folder 19.10.2020

Hier is pagina 62 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 62

RESTJES? OVER NAAR PLAN “QUICHE”! ZZ | nn Een quiche? Een oplossing tegen verspilling! Ideaal dus voor het eind van de werkweek, om En alle overschotjes en vergeten ingrediënten uit je koelkast weg te werken. Nog een rol bladerdeeg, wat room en eieren, en klaar! hdd jk ri Quiche op Z'n Quiche op z'n Italiaans met worst, courgette en Italiaans, et worst, oete aard: el courgette en a ru = zoete aardappel LS Voorbereiding 10 min nr ea Bereiding 55 min - Makkelijk - € af | Ea = LS = 200 g courgette, in kleine blokjes | teentje knoflook, geperst | 2 eieren | 100 mi vloeibare room | 2 el vers basilicum, grof gehakt! 5 el le geraspte Parmezaanse kaas | 1 rol kant-en-klaar bladerdeeg | het vlees uit 2 dikke worsten, in stukjes |1 zoete aardappel | zout, peper a (D) verwarm de oven voor op 200°C. Bak in een braadpan de courgettes even, samen met de knoflook, en kruid met zout en peper. Klop de eieren los met de room, à PE met kip, ' voeg het basilicum en de Parmezaanse j aarda AE brie U kaas toe en breng eventueel verder op Br smaak met zout en peper. £ F ij A= He (@) Leg het deeg open in een quichevorm à 2 a8 Ne en verdeel er de courgette over. Bedek £ a met de stukjes worst. Snij de zoete A ie aardappel met de mandoline in dunne Ÿ à plakjes en leg ze op de quiche. I @) get net eimengsel over de quiche en bak 25 min in de oven. Verlaag de sl oe ‘oventemperatuur tot 180°C en bak nog 20 min. Laat even rusten en snij in porties. = + D es a PER PORTIE 604 KCAL 42 VENTEN CB 1296 KOOLMORMTENI 446 SUKERS a wi # $ 1256 WARS! 26GEIITTEN À EM ed A 62 Carrefour Food Magazine | november 2020 is 5 hi Al 6 D pe 1 RENTE"

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 62