Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RESTJES?

OVER NAAR PLAN “QUICHE”!

ZZ |

nn

Een quiche? Een oplossing tegen verspilling!

Ideaal dus voor het eind van de werkweek, om

En

alle overschotjes en vergeten ingrediënten uit je

koelkast weg te werken. Nog een rol bladerdeeg,

wat room en eieren, en klaar!

hdd

jk

ri

Quiche op Z'n

Quiche op z'n Italiaans

met worst, courgette en

Italiaans,

et worst,

oete aard:

el

courgette en

a

ru

=

zoete aardappel

LS

Voorbereiding 10 min

nr

ea

Bereiding 55 min - Makkelijk - €

af

|

Ea = LS =

200 g courgette, in kleine blokjes | teentje

knoflook, geperst | 2 eieren | 100 mi vloeibare

room | 2 el vers basilicum, grof gehakt! 5 el

le

geraspte Parmezaanse kaas | 1 rol kant-en-klaar

bladerdeeg | het vlees uit 2 dikke worsten, in

stukjes |1 zoete aardappel | zout, peper

a

(D) verwarm de oven voor op 200°C. Bak

in een braadpan de courgettes even,

samen met de knoflook, en kruid met zout

en peper. Klop de eieren los met de room,

à

PE met kip, '

voeg het basilicum en de Parmezaanse

j aarda

AE brie U

kaas toe en breng eventueel verder op

Br

smaak met zout en peper.

£

F

ij A= He

(@) Leg het deeg open in een quichevorm

à 2

a8

Ne

en verdeel er de courgette over. Bedek

£

a

met de stukjes worst. Snij de zoete

A

ie

aardappel met de mandoline in dunne

Ÿ

à

plakjes en leg ze op de quiche.

I

@) get net eimengsel over de quiche en

bak 25 min in de oven. Verlaag de

sl

oe

‘oventemperatuur tot 180°C en bak nog

20 min. Laat even rusten en snij in porties.

=

+

D

es

a

PER PORTIE 604 KCAL 42 VENTEN

CB

1296 KOOLMORMTENI 446 SUKERS

a

wi

#

$

1256 WARS! 26GEIITTEN

À

EM

ed

A

62 Carrefour Food Magazine | november 2020

is

5

hi

Al

6

D pe

1

RENTE"