Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RESTJES?
OVER NAAR PLAN “QUICHE”!
ZZ |
nn
Een quiche? Een oplossing tegen verspilling!
Ideaal dus voor het eind van de werkweek, om
En
alle overschotjes en vergeten ingrediënten uit je
koelkast weg te werken. Nog een rol bladerdeeg,
wat room en eieren, en klaar!
hdd
jk
ri
Quiche op Z'n
Quiche op z'n Italiaans
met worst, courgette en
Italiaans,
et worst,
oete aard:
el
courgette en
a
ru
=
zoete aardappel
LS
Voorbereiding 10 min
nr
ea
Bereiding 55 min - Makkelijk - €
af
|
Ea = LS =
200 g courgette, in kleine blokjes | teentje
knoflook, geperst | 2 eieren | 100 mi vloeibare
room | 2 el vers basilicum, grof gehakt! 5 el
le
geraspte Parmezaanse kaas | 1 rol kant-en-klaar
bladerdeeg | het vlees uit 2 dikke worsten, in
stukjes |1 zoete aardappel | zout, peper
a
(D) verwarm de oven voor op 200°C. Bak
in een braadpan de courgettes even,
samen met de knoflook, en kruid met zout
en peper. Klop de eieren los met de room,
à
PE met kip, '
voeg het basilicum en de Parmezaanse
j aarda
AE brie U
kaas toe en breng eventueel verder op
Br
smaak met zout en peper.
£
F
ij A= He
(@) Leg het deeg open in een quichevorm
à 2
a8
Ne
en verdeel er de courgette over. Bedek
£
a
met de stukjes worst. Snij de zoete
A
ie
aardappel met de mandoline in dunne
Ÿ
à
plakjes en leg ze op de quiche.
I
@) get net eimengsel over de quiche en
bak 25 min in de oven. Verlaag de
sl
oe
‘oventemperatuur tot 180°C en bak nog
20 min. Laat even rusten en snij in porties.
=
+
D
es
a
PER PORTIE 604 KCAL 42 VENTEN
CB
1296 KOOLMORMTENI 446 SUKERS
a
wi
#
$
1256 WARS! 26GEIITTEN
À
EM
ed
A
62 Carrefour Food Magazine | november 2020
is
5
hi
Al
6
D pe
1
RENTE"