Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
moon lipiden jen 6 keer minder
Xen
me
very
wit
an
€
Ee
Ir
N
€
de
FA
EN
a
7
5%
ee
Le
Le.
A
?
2,
ug, |
hs
%
a
%
u
À
f#
Tal
zn
—
Na
N
a
Li
Ei
Haas met
Le
Li
appelsiroop
FRE
24
TÉ
EN
U
+
Voor 4 personen
L à
Le
Voorbereiding 10 min
“+
mk
Rusten 30 min
LA
=
Bereiding 90 min - Makdeelijk „€€
+
de
N
& hazenbouten | 4 uien, in dunne ringen
De
De
13 laurierbladeren | 6 kruidnagels 111 bruin
16
|
bier 1150 ml rode wijnazijn | 6 sneden
LA
peperkoek | ti boter 4 ti appelsiroop|
6 wortelen, geschild en in kleine blokjes |
Ne
A
zout, peper
QD kruid de bouten met zout en peper.
Maak de marinade: meng in een ruime.
schaal de uien, de laurierbladeren, de
Haas met
id
kruidnagels, het bier, de rode wijnazijn
ap
elsiroop
nd
ende verbrokkelde peperkoek. Kruid
met zout en peper, leg de bouten in de
I
=
sn
marinade en zet 30 min in de koelkast.
+
3
=
pe
@) Laat in een braadpan een Kontje
Dit vecept wert
boter smelten op een matig vuur. Haal
ook met konijn. Laat de,
de bouten uit de marinade en bak ze
an niet.
Koniinenbouten
rondom bruin in de pan. Giet er de ma-
rinade bij en zet het vuur op zijn laagst.
te lang marineren, want”
dan zullen ze in de Pa
x
sneller
Aa
@) voeg de siroop toe en schep kort.
+drog
sit
‘om, Voeg vervolgens de wortelen toe,
N
dek de pan af en laat nog 50 min sud-
ts
ox.
deren. Serveer het vlees met gebakken
aardappelen of verse tagliatelle.
576 KOOLIDRATEN | 44 G SUIKERS
PERPORTIE 638 KCAL] 95 GVETTEN
2 ATGEMITEN
8
4
N
Dee
en
Bu
I
[UN
bé