Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.

Hier is pagina 29 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 29
EEN SLOW LIFE MENU ecep* lukt ook prima er wer Sin, D we Ra € PA AU A laten marineren x Ca Ter Ne A ineel, fiin en rolijk ekleurd RS T dit is een erecht dat Lj Mi e met ER TL A eesttafel ontdekt.” el Al x I du Voor een nog £rissere : marinade voed je her sap van € sinaasappel teé. & Gravlax zalm met rode biet en wodka 6 personen - Voorbereiding 20 min van de dille en de kappertjes. (D Maak de marinade: mix in de Rusten 24 u - Makkelijk -€€ blender de dille (bewaar een beetje Serveer met de yoghurtvinaigrette en sneetjes geroosterd brood. voor de afwerking), de rode biet, de 4 bosje verse dille 11 voorgekookte rode citroenzeste en de wodka tot een biet | zeste van 1 citroen | 50 ml wodka gladde massa. Voeg de suiker, het 1400 g suiker | 100 g grof zeezout 1 el zouten de peper toe. zwarte peperkorrels | 600 g zalmfilet (1 PER PORTIE 429 KCAL 21 VETTEN @) Leg de zalmfilet in een diepe, 34GKOOLAYORATEN SUIKERS stuk) | 6 tl kappertjes | sneetjes geroosterd niet te grote schaal en giet er de 176 WEIS 236 MITTEN brood bietenmarinade over. Dek hermetisch VOOR DE YOGHURTVINAIGRETTE af en laat minstens 1u rusten in de 400 ml Griekse yoghurt 1 el honing koelkast. 14t1 mosterd | 1 el citroensap | 1 el olijfolie @) Haal de zalm uit de marinade en |peper snij hem in dunne sneden. Meng alle Frankrijk, Loire Sancerre, Domaine ingrediënten voor de yoghurtvinai- Curot, Wit grette. Werk de zalm af met de rest OS VAKWASCHAP DRINK JE WET VERSTAID. Carrefour Food Magazine | november 2020 29
Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 29