Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EEN SLOW LIFE MENU
ecep* lukt ook prima
er
wer
Sin,
D
we
Ra
€
PA AU
A
laten
marineren
x
Ca
Ter
Ne
A
ineel, fiin en
rolijk
ekleurd
RS
T
dit is een
erecht dat
Lj
Mi
e met
ER TL
A
eesttafel ontdekt.”
el
Al
x
I
du
Voor een nog
£rissere
:
marinade voed je
her sap van €
sinaasappel teé.
&
Gravlax zalm
met rode biet en wodka
6 personen - Voorbereiding 20 min
van de dille en de kappertjes.
(D Maak de marinade: mix in de
Rusten 24 u - Makkelijk -€€
blender de dille (bewaar een beetje
Serveer met de yoghurtvinaigrette
en sneetjes geroosterd brood.
voor de afwerking), de rode biet, de
4 bosje verse dille 11 voorgekookte rode
citroenzeste en de wodka tot een
biet | zeste van 1 citroen | 50 ml wodka
gladde massa. Voeg de suiker, het
1400 g suiker | 100 g grof zeezout 1 el
zouten de peper toe.
zwarte peperkorrels | 600 g zalmfilet (1
PER PORTIE 429 KCAL 21 VETTEN
@) Leg de zalmfilet in een diepe,
34GKOOLAYORATEN SUIKERS
stuk) | 6 tl kappertjes | sneetjes geroosterd
niet te grote schaal en giet er de
176 WEIS 236 MITTEN
brood
bietenmarinade over. Dek hermetisch
VOOR DE YOGHURTVINAIGRETTE
af en laat minstens 1u rusten in de
400 ml Griekse yoghurt 1 el honing
koelkast.
14t1 mosterd | 1 el citroensap | 1 el olijfolie
@) Haal de zalm uit de marinade en
|peper
snij hem in dunne sneden. Meng alle
Frankrijk, Loire
Sancerre, Domaine
ingrediënten voor de yoghurtvinai-
Curot, Wit
grette. Werk de zalm af met de rest
OS VAKWASCHAP DRINK JE WET VERSTAID.
Carrefour Food Magazine | november 2020 29