Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EEN SLOW LIFE MENU

ecep* lukt ook prima

er

wer

Sin,

D

we

Ra



PA AU

A

laten

marineren

x

Ca

Ter

Ne

A

ineel, fiin en

rolijk

ekleurd

RS

T

dit is een

erecht dat

Lj

Mi

e met

ER TL

A

eesttafel ontdekt.”

el

Al

x

I

du

Voor een nog

£rissere

:

marinade voed je

her sap van €

sinaasappel teé.

&

Gravlax zalm

met rode biet en wodka

6 personen - Voorbereiding 20 min

van de dille en de kappertjes.

(D Maak de marinade: mix in de

Rusten 24 u - Makkelijk -€€

blender de dille (bewaar een beetje

Serveer met de yoghurtvinaigrette

en sneetjes geroosterd brood.

voor de afwerking), de rode biet, de

4 bosje verse dille 11 voorgekookte rode

citroenzeste en de wodka tot een

biet | zeste van 1 citroen | 50 ml wodka

gladde massa. Voeg de suiker, het

1400 g suiker | 100 g grof zeezout 1 el

zouten de peper toe.

zwarte peperkorrels | 600 g zalmfilet (1

PER PORTIE 429 KCAL 21 VETTEN

@) Leg de zalmfilet in een diepe,

34GKOOLAYORATEN SUIKERS

stuk) | 6 tl kappertjes | sneetjes geroosterd

niet te grote schaal en giet er de

176 WEIS 236 MITTEN

brood

bietenmarinade over. Dek hermetisch

VOOR DE YOGHURTVINAIGRETTE

af en laat minstens 1u rusten in de

400 ml Griekse yoghurt 1 el honing

koelkast.

14t1 mosterd | 1 el citroensap | 1 el olijfolie

@) Haal de zalm uit de marinade en

|peper

snij hem in dunne sneden. Meng alle

Frankrijk, Loire

Sancerre, Domaine

ingrediënten voor de yoghurtvinai-

Curot, Wit

grette. Werk de zalm af met de rest

OS VAKWASCHAP DRINK JE WET VERSTAID.

Carrefour Food Magazine | november 2020 29