Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 41


Hier is pagina 41 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Carrefour Folder 19.10.2020

Hier is pagina 41 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 41

DOSSIER WILD Lekker wild Al onze kooktips, passende rl bijgerechten en andere recepten fl met hert, ree, reekalt, fazant 5 in: scan deze QR-code of ever zwij en surf naar carrefour.eu Everzwijngebraad met geglaceerde wortel- EN groenten in Voor 6 personen Voorbereiding 40 min IR si Aa, Bereiding 60 min - Makkelijk - C€ 4 everzwingebraad van 1 kg 2 el olifolie AE, Es 19 wortelen, geschild en in julienne CA gesneden! 2 uien, grof gehakt | 1/2 bosje 4 Et Pe Es tijm, blaadjes afgeritst 4/2 bosje oregano, PI fijngehakt 1 laurierblad 2 tl jeneverbes- As sen | 1/2 1rode wijn | 500 ml wildfond 1 el ré # Ene rode bessengelei | 20 ml gin | zout, peper. rs 1} 4 VOOR DE WORTELGROENTEN | Le 500 gknolselder 1 pastinaak | 400 9 Pe aardappelen | 60 g boter |1 snuifje suiker | ne 250 mi kippenbouillon | zout, peper ij Y sd € Er oe (U) Verwarm de oven voor op 160°C. Kruid vd SALE fr het gebraad met zout en peper: Verhit de u PA nd olifolie in een stoofpan en bak het gebraad EN De 135 ed rondom bruin. Zet het opzij: Bak in dezelfde a EE ed pan nude wortelen en de uien. Voeg de iS kruiden en de jeneverbessen toe, blus met ‘+ 3 de rode wijn en laat tot de helft inkoken. Giet UT Ti ET 12, er de wildfond bij en leg het gebraad terug in FR ds > de pan, Zet er het deksel op en zet 30 min in N de oven. Maak intussen de wortelgroenten. Schil a Kr de knolselder, de pastinaak en de aardappe- len. Snijze in stukken van dezelfde grootte. Laat de boter in een braadpan smelten tot Le ze bruist en leg er de groenten en de suiker in. Giet er de bouillon bij en kruid met zout er meer en peper. Zet het deksel op de pan en laat Everzwilngebraad op een laag vuur sudderen tot alle vloeistof met ceerde wortel roenten opgeslorptis en de groenten mals zijn. Giet en; er indien nodig nog een beetje bouillon bij. Roer met ronde bewegingen om de groenten te ‘glaceren"in de boter. Ze moeten mooi glanzen. Argentinië, Mendoza Aguaribay, Malbec, @) Haal net gebraad uit de oven en laat het Uitgelezen én mager vlees Rood rusten onder een vel aluminiumfolie. Zeef de saus door een puntzeef, voeg de bessengelei Jong everzwijn is wild met enkele bijzondere voedingseigenschappen. Het is uiterst caloriearm en ende gin toe en breng indien nodig verder op CE smaak. Nappeer het gebraad met deze saus rijk aan vitamine B1, aan eiwitten, oligo-elementen PER PORTIE 475 KCALI 176 VETTEN en mineralen, 276 6XOOLMYDRAEN 8 6 SUIXERSI 8 GVEZELS en serveer met de wortelgroenten. 6 Um Carrefour Food Magazine | november 2020 44

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 41