Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DOSSIER WILD
Lekker wild
Al onze kooktips, passende
rl
bijgerechten en andere recepten
fl
met hert, ree, reekalt, fazant
5
in: scan deze QR-code
of ever zwij
en surf naar carrefour.eu
Everzwijngebraad met
geglaceerde wortel-
EN
groenten
in
Voor 6 personen
Voorbereiding 40 min
IR
si
Aa,
Bereiding 60 min - Makkelijk - C€
4 everzwingebraad van 1 kg 2 el olifolie
AE,
Es
19 wortelen, geschild en in julienne
CA
gesneden! 2 uien, grof gehakt | 1/2 bosje
4
Et
Pe
Es
tijm, blaadjes afgeritst 4/2 bosje oregano,
PI
fijngehakt 1 laurierblad 2 tl jeneverbes-
As
sen | 1/2 1rode wijn | 500 ml wildfond 1 el
ré
#
Ene
rode bessengelei | 20 ml gin | zout, peper.
rs
1}
4
VOOR DE WORTELGROENTEN
|
Le
500 gknolselder 1 pastinaak | 400 9
Pe
aardappelen | 60 g boter |1 snuifje suiker |
ne
250 mi kippenbouillon | zout, peper
ij
Y
sd
€
Er
oe
(U) Verwarm de oven voor op 160°C. Kruid
vd
SALE
fr
het gebraad met zout en peper: Verhit de
u
PA
nd
olifolie in een stoofpan en bak het gebraad
EN
De
135
ed
rondom bruin. Zet het opzij: Bak in dezelfde
a
EE
ed
pan nude wortelen en de uien. Voeg de
iS
kruiden en de jeneverbessen toe, blus met
‘+
3
de rode wijn en laat tot de helft inkoken. Giet
UT
Ti
ET 12,
er de wildfond bij en leg het gebraad terug in
FR
ds
>
de pan, Zet er het deksel op en zet 30 min in
N
de oven.
Maak intussen de wortelgroenten. Schil
a
Kr
de knolselder, de pastinaak en de aardappe-
len. Snijze in stukken van dezelfde grootte.
Laat de boter in een braadpan smelten tot
Le
ze bruist en leg er de groenten en de suiker
in. Giet er de bouillon bij en kruid met zout
er
meer
en peper. Zet het deksel op de pan en laat
Everzwilngebraad
op een laag vuur sudderen tot alle vloeistof
met
ceerde wortel
roenten
opgeslorptis en de groenten mals zijn. Giet
en;
er indien nodig nog een beetje bouillon bij.
Roer met ronde bewegingen om de groenten
te ‘glaceren"in de boter. Ze moeten mooi
glanzen.
Argentinië, Mendoza
Aguaribay, Malbec,
@) Haal net gebraad uit de oven en laat het
Uitgelezen én mager vlees
Rood
rusten onder een vel aluminiumfolie. Zeef de
saus door een puntzeef, voeg de bessengelei
Jong everzwijn is wild met enkele bijzondere
voedingseigenschappen. Het is uiterst caloriearm en
ende gin toe en breng indien nodig verder op
CE
smaak. Nappeer het gebraad met deze saus
rijk aan vitamine B1, aan eiwitten, oligo-elementen
PER PORTIE 475 KCALI 176 VETTEN
en mineralen,
276 6XOOLMYDRAEN 8 6 SUIXERSI 8 GVEZELS
en serveer met de wortelgroenten.
6 Um
Carrefour Food Magazine | november 2020 44