Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DOSSIER WILD

Lekker wild

Al onze kooktips, passende

rl

bijgerechten en andere recepten

fl

met hert, ree, reekalt, fazant

5

in: scan deze QR-code

of ever zwij

en surf naar carrefour.eu

Everzwijngebraad met

geglaceerde wortel-

EN

groenten

in

Voor 6 personen

Voorbereiding 40 min

IR

si

Aa,

Bereiding 60 min - Makkelijk - C€

4 everzwingebraad van 1 kg 2 el olifolie

AE,

Es

19 wortelen, geschild en in julienne

CA

gesneden! 2 uien, grof gehakt | 1/2 bosje

4

Et

Pe

Es

tijm, blaadjes afgeritst 4/2 bosje oregano,

PI

fijngehakt 1 laurierblad 2 tl jeneverbes-

As

sen | 1/2 1rode wijn | 500 ml wildfond 1 el



#

Ene

rode bessengelei | 20 ml gin | zout, peper.

rs

1}

4

VOOR DE WORTELGROENTEN

|

Le

500 gknolselder 1 pastinaak | 400 9

Pe

aardappelen | 60 g boter |1 snuifje suiker |

ne

250 mi kippenbouillon | zout, peper

ij

Y

sd



Er

oe

(U) Verwarm de oven voor op 160°C. Kruid

vd

SALE

fr

het gebraad met zout en peper: Verhit de

u

PA

nd

olifolie in een stoofpan en bak het gebraad

EN

De

135

ed

rondom bruin. Zet het opzij: Bak in dezelfde

a

EE

ed

pan nude wortelen en de uien. Voeg de

iS

kruiden en de jeneverbessen toe, blus met

‘+

3

de rode wijn en laat tot de helft inkoken. Giet

UT

Ti

ET 12,

er de wildfond bij en leg het gebraad terug in

FR

ds

>

de pan, Zet er het deksel op en zet 30 min in

N

de oven.

Maak intussen de wortelgroenten. Schil

a

Kr

de knolselder, de pastinaak en de aardappe-

len. Snijze in stukken van dezelfde grootte.

Laat de boter in een braadpan smelten tot

Le

ze bruist en leg er de groenten en de suiker

in. Giet er de bouillon bij en kruid met zout

er

meer

en peper. Zet het deksel op de pan en laat

Everzwilngebraad

op een laag vuur sudderen tot alle vloeistof

met

ceerde wortel

roenten

opgeslorptis en de groenten mals zijn. Giet

en;

er indien nodig nog een beetje bouillon bij.

Roer met ronde bewegingen om de groenten

te ‘glaceren"in de boter. Ze moeten mooi

glanzen.

Argentinië, Mendoza

Aguaribay, Malbec,

@) Haal net gebraad uit de oven en laat het

Uitgelezen én mager vlees

Rood

rusten onder een vel aluminiumfolie. Zeef de

saus door een puntzeef, voeg de bessengelei

Jong everzwijn is wild met enkele bijzondere

voedingseigenschappen. Het is uiterst caloriearm en

ende gin toe en breng indien nodig verder op

CE

smaak. Nappeer het gebraad met deze saus

rijk aan vitamine B1, aan eiwitten, oligo-elementen

PER PORTIE 475 KCALI 176 VETTEN

en mineralen,

276 6XOOLMYDRAEN 8 6 SUIXERSI 8 GVEZELS

en serveer met de wortelgroenten.

6 Um

Carrefour Food Magazine | november 2020 44