Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.

Hier is pagina 31 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 31
EEN SLOW LIFE MENU Een Kalfsblanket op dag traditionele wijze vooraf maken 6 personen - Voorbereiding 30 min Bereiding 2 u 30 - Makkelijk - €€ 200 g kalfsgehakt | kg kalfsschouder | boter | olijfolie | ui, fijngehakt | 1 prei, in halve maantjes |3 wortelen, in halve maantjes | 2 el ET ” zilveruitjes in zoetzuur, uitgelekt 11 kruiden- tuitje | 11 kalfsbouillon | 250 g kastanjecham- gehalveerd | 50 g bloem | 200 ml room |2 eidooiers | zout, peper 2 hu à (D kruïd het gehakt met zout en peper en rol er balletjes van. Snij de kalfsschouder in stukken. Verhit 1 el boter met een scheutje olijfolie in een mr grote stoofpan met dikke bodem en bak het vlees op een hoog vuur in kleine ve porties (om te vermijden dat het vlees gaat koken) rondom bruin. Doe hetzelfde eV met de balletjes. Tiramisu met speculaas (@) schep het vlees uit de pan. Zet het = vuur lager en doe een extra klontje boter min er en de ui in de pan. Laat even fruiten en ni voeg dan de prei en de wortel toe. Laat ad 2 min bakken en voeg dan het vlees, | £_Deze tiramisu wordt beter zilveruitjes en het kruidentuiltje toe. 1 als je hem een dag vooraf Kruid met zout en peper, gieter de maakt. Door de nacht “di } bouillon bij, zet het deksel op de pan en in de koelkast worden de laat op een laag vuur 1u 45 min smaken van de speculaas sudderen. Bak intussen de champignons intenser. ongeveer 10 min, in 20 g boter op een matig vuur. Verwijder het kruidentuiltje Tiramisu met speculaas 6 personen en zeef de bouillon. Hou het vlees en de schaaltjes) mee. Bedek met een laag groe! m. Voorbereiding 30 min mascarponecrème en herhaal de Rust 4 u minimum - Makkelijk - €€ laagjes speculaas en crème. Eindig (@) Maak een roux: laat 50 9 boter eieren |150 g suiker 1250 g mascarpone | met een laag mascarponecrème. smelten in een kookpan en voeg 50 g bloem toe. Klop goed glad tot de boter 4 kopje sterke koffie | 50 ml amaretto | @) Laatin de koelkast minstens 4u, 300 g speculaasjes volledi is opgenomen. Giet er en liefst een nacht, rusten. Bestrooi net geleidelijk en al kloppend bouillon bij en voor het serveren nog met verkruimel- D spits de eieren en Kop de de speculaas. laat een paar minuten verwarmen en indikken. Proef en kruid indien nodig bij. eidooiers met de suiker witschuimig. Meng net voor het serveren de room Voeg de mascarpone toe en Kop tot een homogene massa, Klop de eiwitten met de eidooiers, giet bij de saus en roer PER PORTIE 590 KCAL! 31 GVETTEN | voortdurend (de saus mag niet meer goed stijf en spatel voorzichtig door het 65 GKOOUMIDRATEN 48 SUIKERS | mascarponemengsel. 06 GVEZELS 19,3 GEMITEN koken). Leg er het vlees en de groenten in en schep om. Serveer met de @) Meng de koffie met de amaretto en Hasselback-aardappelen. laat er de speculaasjes een na een even in weken. Beldeed er de bodem van een schaal (of individuele OIB VALWMSCHAP DRIUCJE MET VERSTAND. Carrefour Food Magazine | november 2020 31
Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 31