Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EEN SLOW LIFE MENU
Een
Kalfsblanket op
dag
traditionele wijze
vooraf
maken
6 personen - Voorbereiding 30 min
Bereiding 2 u 30 - Makkelijk - €€
200 g kalfsgehakt | kg kalfsschouder | boter |
olijfolie | ui, fijngehakt | 1 prei, in halve
maantjes |3 wortelen, in halve maantjes | 2 el
ET ”
zilveruitjes in zoetzuur, uitgelekt 11 kruiden-
tuitje | 11 kalfsbouillon | 250 g kastanjecham-
gehalveerd | 50 g bloem | 200 ml
room |2 eidooiers | zout, peper
2
hu
à
(D kruïd het gehakt met zout en peper
en rol er balletjes van. Snij de
kalfsschouder in stukken. Verhit 1 el
boter met een scheutje olijfolie in een
mr
grote stoofpan met dikke bodem en bak
het vlees op een hoog vuur in kleine
ve
porties (om te vermijden dat het vlees
gaat koken) rondom bruin. Doe hetzelfde
eV
met de balletjes.
Tiramisu
met speculaas
(@) schep het vlees uit de pan. Zet het
=
vuur lager en doe een extra klontje boter
min
er
en de ui in de pan. Laat even fruiten en
ni
voeg dan de prei en de wortel toe. Laat
ad
2 min bakken en voeg dan het vlees,
|
£_Deze tiramisu wordt beter
zilveruitjes en het kruidentuiltje toe.
1
als je hem een dag vooraf
Kruid met zout en peper, gieter de
maakt. Door de nacht
“di }
bouillon bij, zet het deksel op de pan en
in de koelkast worden de
laat op een laag vuur 1u 45 min
smaken van de speculaas
sudderen. Bak intussen de champignons
intenser.
ongeveer 10 min, in 20 g boter op een
matig vuur. Verwijder het kruidentuiltje
Tiramisu met speculaas
6 personen
en zeef de bouillon. Hou het vlees en de
schaaltjes) mee. Bedek met een laag
groe!
m.
Voorbereiding 30 min
mascarponecrème en herhaal de
Rust 4 u minimum - Makkelijk - €€
laagjes speculaas en crème. Eindig
(@) Maak een roux: laat 50 9 boter
eieren |150 g suiker 1250 g mascarpone |
met een laag mascarponecrème.
smelten in een kookpan en voeg 50 g
bloem toe. Klop goed glad tot de boter
4 kopje sterke koffie | 50 ml amaretto |
@) Laatin de koelkast minstens 4u,
300 g speculaasjes
volledi
is opgenomen. Giet er
en liefst een nacht, rusten. Bestrooi net
geleidelijk en al kloppend bouillon bij en
voor het serveren nog met verkruimel-
D spits de eieren en Kop de
de speculaas.
laat een paar minuten verwarmen en
indikken. Proef en kruid indien nodig bij.
eidooiers met de suiker witschuimig.
Meng net voor het serveren de room
Voeg de mascarpone toe en Kop tot
een homogene massa, Klop de eiwitten
met de eidooiers, giet bij de saus en roer
PER PORTIE 590 KCAL! 31 GVETTEN |
voortdurend (de saus mag niet meer
goed stijf en spatel voorzichtig door het
65 GKOOUMIDRATEN 48 SUIKERS |
mascarponemengsel.
06 GVEZELS 19,3 GEMITEN
koken). Leg er het vlees en de groenten
in en schep om. Serveer met de
@) Meng de koffie met de amaretto en
Hasselback-aardappelen.
laat er de speculaasjes een na een
even in weken. Beldeed er de bodem
van een schaal (of individuele
OIB VALWMSCHAP DRIUCJE MET VERSTAND.
Carrefour Food Magazine | november 2020 31