Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rn

“foodact

acter

ondersteunt onze lokale prc producenten

u

> Wie is Dany Antjon?

DEN

35 jaar

di

BE

en heeft

Dany is 62 jaar, is

zonen. Hij

werk‘

getrouwd

BE -

al 42 jaar bij Carrefour.

mn

pe

Hij is een fervente hebbykokK

En,

en organiseert

Se

RETE 4

le,

et

sportevenementen

Ta

PACA

=

in zijn vrije tijd

(vooral voetbal).

lu:

za

F

FOOD

Ar

Cm

PIETER

)

=

|

du

ebranderij Torenhof

&

in Eernegem

a

=

+4

>

«5

3

Fa

ke

Le

CE

=

Pia

=

Ir,

a

ee

[3

Di

+

ESS;

Boel

Brouwen

BE)

(A

in

EN es A

de

FOODACTERS ETEN LOKAAL,

EN DUS BETER

Sinds de COVID-19-crisistrekt de

mensen zijn dan weer huismussen

Belgische overheid nu voluit de kaart

geworden, soms uit schrik om buiten

bans zet zich al jarenlang in

van lokale producten, maar Carre-

tekomen. Zij geven met plezier geld

om meer en meer lokale

four doet dat al jarenlang. En terecht,

uit aan beter en gezonder eten?

vindt Dany Antjon: “De producten

producenten, vakmensen en

LOKAAL, DAT SMAAKT!

van onze eigen producenten, dat

landbouwers de kans te geven

zijn eerlijke producten, vaneen hoge

De lokale producten bij Carrefour

hun producten aan te bieden

kwaliteit. Onze bereide gerechten,

lagenal vrijgoedin de markt, maar

bij Carrefour. Een kans voor de

bijvoorbeeld zijn echt nog gerechten

de coronapandemie zorgde voor een

uit grootmoeders tijd, gemaakt met

onverwachts duwtje in derug vert

elt

producenten, een geluk voor

ingredi

ten diemoeder aarde ons

Dany Antjon. “Bij de start van de crisis

de klanten die kunnen

geeft. En die bereide gerechten van

heeft Carrefour beslist om de regel

genieten van kwaliteitsvolle

bijons zijn een groot succes bij jonge

van 40 km die normaal geldt voor

mensen, die meer willen investeren

producten en een onfeilbaar

lokale producten, te laten vallen. Op

inhun voeding, maar minder tijd

die manier konden we lokale produc-

engagement.

hebben om zelf te koken. Oudere

ten activeren om onze rekken aan te

52 Carrefour Food Magazine | november 2020