Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rn
“foodact
acter
ondersteunt onze lokale prc producenten
u
> Wie is Dany Antjon?
DEN
35 jaar
di
BE
en heeft
Dany is 62 jaar, is
zonen. Hij
werk‘
getrouwd
BE -
al 42 jaar bij Carrefour.
mn
pe
Hij is een fervente hebbykokK
En,
en organiseert
Se
RETE 4
le,
et
sportevenementen
Ta
PACA
=
in zijn vrije tijd
(vooral voetbal).
lu:
za
F
FOOD
Ar
Cm
PIETER
)
=
|
du
ebranderij Torenhof
&
in Eernegem
a
=
+4
>
«5
3
Fa
ke
Le
CE
=
Pia
=
Ir,
a
ee
[3
Di
+
ESS;
Boel
Brouwen
BE)
(A
in
EN es A
de
FOODACTERS ETEN LOKAAL,
EN DUS BETER
Sinds de COVID-19-crisistrekt de
mensen zijn dan weer huismussen
Belgische overheid nu voluit de kaart
geworden, soms uit schrik om buiten
bans zet zich al jarenlang in
van lokale producten, maar Carre-
tekomen. Zij geven met plezier geld
om meer en meer lokale
four doet dat al jarenlang. En terecht,
uit aan beter en gezonder eten?
vindt Dany Antjon: “De producten
producenten, vakmensen en
LOKAAL, DAT SMAAKT!
van onze eigen producenten, dat
landbouwers de kans te geven
zijn eerlijke producten, vaneen hoge
De lokale producten bij Carrefour
hun producten aan te bieden
kwaliteit. Onze bereide gerechten,
lagenal vrijgoedin de markt, maar
bij Carrefour. Een kans voor de
bijvoorbeeld zijn echt nog gerechten
de coronapandemie zorgde voor een
uit grootmoeders tijd, gemaakt met
onverwachts duwtje in derug vert
elt
producenten, een geluk voor
ingredi
ten diemoeder aarde ons
Dany Antjon. “Bij de start van de crisis
de klanten die kunnen
geeft. En die bereide gerechten van
heeft Carrefour beslist om de regel
genieten van kwaliteitsvolle
bijons zijn een groot succes bij jonge
van 40 km die normaal geldt voor
mensen, die meer willen investeren
producten en een onfeilbaar
lokale producten, te laten vallen. Op
inhun voeding, maar minder tijd
die manier konden we lokale produc-
engagement.
hebben om zelf te koken. Oudere
ten activeren om onze rekken aan te
52 Carrefour Food Magazine | november 2020