Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.

Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 52
rn “foodact acter ondersteunt onze lokale prc producenten u > Wie is Dany Antjon? DEN 35 jaar di BE en heeft Dany is 62 jaar, is zonen. Hij werk‘ getrouwd BE - al 42 jaar bij Carrefour. mn pe Hij is een fervente hebbykokK En, en organiseert Se RETE 4 le, et sportevenementen Ta PACA = in zijn vrije tijd (vooral voetbal). lu: za F FOOD Ar Cm PIETER ) = | du ebranderij Torenhof & in Eernegem a = +4 > «5 3 Fa ke Le CE = Pia = Ir, a ee [3 Di + ESS; Boel Brouwen BE) (A in EN es A de FOODACTERS ETEN LOKAAL, EN DUS BETER Sinds de COVID-19-crisistrekt de mensen zijn dan weer huismussen Belgische overheid nu voluit de kaart geworden, soms uit schrik om buiten bans zet zich al jarenlang in van lokale producten, maar Carre- tekomen. Zij geven met plezier geld om meer en meer lokale four doet dat al jarenlang. En terecht, uit aan beter en gezonder eten? vindt Dany Antjon: “De producten producenten, vakmensen en LOKAAL, DAT SMAAKT! van onze eigen producenten, dat landbouwers de kans te geven zijn eerlijke producten, vaneen hoge De lokale producten bij Carrefour hun producten aan te bieden kwaliteit. Onze bereide gerechten, lagenal vrijgoedin de markt, maar bij Carrefour. Een kans voor de bijvoorbeeld zijn echt nog gerechten de coronapandemie zorgde voor een uit grootmoeders tijd, gemaakt met onverwachts duwtje in derug vert elt producenten, een geluk voor ingredi ten diemoeder aarde ons Dany Antjon. “Bij de start van de crisis de klanten die kunnen geeft. En die bereide gerechten van heeft Carrefour beslist om de regel genieten van kwaliteitsvolle bijons zijn een groot succes bij jonge van 40 km die normaal geldt voor mensen, die meer willen investeren producten en een onfeilbaar lokale producten, te laten vallen. Op inhun voeding, maar minder tijd die manier konden we lokale produc- engagement. hebben om zelf te koken. Oudere ten activeren om onze rekken aan te 52 Carrefour Food Magazine | november 2020
Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 52