Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 49


Hier is pagina 49 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Carrefour Folder 19.10.2020

Hier is pagina 49 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 19.10.2020 tot 29.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 49

KWALITEITSKETEN CARREFOUR en DE PLUSPUNTEN VAN BRIE VAN KWALITEITSKETEN CARREFOUR 1. Melk van grazende voeien (minstens 180 dagen per jaer), van familieboer: rijen 2. fraditioneel recept zonder bewaarmiddelen ‚ Langere rijping Brie gevuld met pistaches en eranberry’s &personen bne Voorbereiding 10 min Makkelijk -€ Penn Brie gevuld Zelpistaches | zel gedroogde cran- en cranberry's met pistaches berrys | 3 el verse roomkaas (type Philadelphia) | 1brie Kwaliteitsketen CA Carrefour |zout, versgemalen peper | crackers En (D Hak de pistaches en de gedroogde cranbernys grof. he À ler © 4 ES @) Meng ze met de roomkaas en os kruid met zout en peper. ho @) sni de brie horizontaal in 2. tweeën. Verdeel het kaasmengsel over de onderste helft en dek af met de bovenste helft. Serveer met de crackers. Spanje, Priorat, Casa Gran Del Siurana “We hebben gekozen voor een GR-174, Rood aang epast recept voor onze brie, PERPORTE 512402 ar 0B®OD 1,6 WZRSI 31 GENI 35 VEEN 186 KOOLHYDRATEN 6 26 SIJKERS ONS VAKANSCHAP DRINK JE WETVERSTAN. Carrefour Food Magazine |november 2020 49

Carrefour - Folder van 19.10.2020 tot 29.11.2020 - Pagina 49