Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 91
Hier is pagina 91 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
bakplezier ©
Bak ze blond
Ooit al gehoord van een blondie?
Dat is het lichtkleurige zusje
van de brownie, gemaakt van
Blondie
witte in plaats van donkere
8 personen e 35 min + oven: 30 min
chocolade. Top af met een heerlijke
200 g witte chocolade
karamelsaus:
karamelsaus en … genieten maar!
150 g Spar boter
100 g suiker
80 ml Boni Selection room
2 Spar eieren
150 g suiker
(40% VG)
160 g Boni Selection bloem
50 g Spar boter
7
ZA
1
Blondie: smelt de witte chocolade au bain-marie of in
FE
KL
4
de microgolfoven.
ke
Smelt de boter op een zacht vuur en laat afkoelen.
Klop de eieren met de suiker luchtig (= ruban).
Voeg de gesmolten boter straalsgewijs toe.
nun
Meng eerst de witte chocolade en als laatste de bloem
eronder.
Warm de oven voor op 200°C.
Giet het beslag niet dikker dan 2 cm in een ovenschotel
met bakpapier.
Bak 30 min in de voorverwarmde oven.
Karamelsaus: zet een pan met de suiker en 50 ml water
NB
op een matig vuur en laat karamelliseren zonder roeren.
10.
Verwarm de room op een zacht vuur.
11
Haal de karamel van het vuur en roer de boter en room
er voorzichtig onder. De karamel kan wat gaan bruisen
door het temperatuurverschil tussen room, boter en
karamel. Voeg dus langzaam toe en let op voor spatten.
12.
4 |
Versier de blondie met strepen karamelsaus.
Sy
hi) j
UT eh
Fe
4