Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 91




Hier is pagina 91 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

bakplezier ©

Bak ze blond

Ooit al gehoord van een blondie?

Dat is het lichtkleurige zusje

van de brownie, gemaakt van

Blondie

witte in plaats van donkere

8 personen e 35 min + oven: 30 min

chocolade. Top af met een heerlijke

200 g witte chocolade

karamelsaus:

karamelsaus en … genieten maar!

150 g Spar boter

100 g suiker

80 ml Boni Selection room

2 Spar eieren

150 g suiker

(40% VG)

160 g Boni Selection bloem

50 g Spar boter

7

ZA

1

Blondie: smelt de witte chocolade au bain-marie of in

FE

KL

4

de microgolfoven.

ke

Smelt de boter op een zacht vuur en laat afkoelen.

Klop de eieren met de suiker luchtig (= ruban).

Voeg de gesmolten boter straalsgewijs toe.

nun

Meng eerst de witte chocolade en als laatste de bloem

eronder.

Warm de oven voor op 200°C.

Giet het beslag niet dikker dan 2 cm in een ovenschotel

met bakpapier.

Bak 30 min in de voorverwarmde oven.

Karamelsaus: zet een pan met de suiker en 50 ml water

NB

op een matig vuur en laat karamelliseren zonder roeren.

10.

Verwarm de room op een zacht vuur.

11

Haal de karamel van het vuur en roer de boter en room

er voorzichtig onder. De karamel kan wat gaan bruisen

door het temperatuurverschil tussen room, boter en

karamel. Voeg dus langzaam toe en let op voor spatten.

12.

4 |

Versier de blondie met strepen karamelsaus.

Sy

hi) j

UT eh

Fe

4