Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mijn keuken @
Koken met pizzadeeg
66 Geert: “Op onze pizza-avonden grijpen we
vaak terug naar dezelfde ingrediënten. Leuk om
gp
eens een volledig nieuwe topping te proberen.”
es
u.
Ei
Be
Le
El
Ln
À
|
©
|
B
u
ve
ra
Geen pizza zonder …
Spar pizzadeeg
”
Een pizza kan nooit te groot zijn! Met het Spar maxi
pizzadeeg beleg je meteen een hele bakplaat. Handig!
a
Ladd
1
Traditionele shakshuka is een oosters eenpans-
+ naar vaak een stukje brood aan tr pas
„
%
komt. Hier leggen we het 7 een pizzabodem!
F
2 >
Pizza met gegrilde shakshuka «7
=
2 personen « 45 min
3
1 Spar maxi pizzadeeg
% gele en rode paprika
1 blik Boni Selection piperade
% ui
fd
NW,
2 tenen look
1 potje verse platte peterselie
-
2el tomatenpuree
50 g geraspte mozzarella
2 el harissa
50 g feta
ë
me
&
=
1 kl gemalen komijn
3 Spar eieren
De
A
=
1klgerookt paprikapoeder
Boni Selection Griekse olijfolie
% courgette
pilipili
Verwarm de oven voor op 200°C.
On:
Snij de courgette in plakjes, de paprika's in reepjes en de ui in ringen.
si
Doe alle groenten in een ovenschotel en besprenkel met olie en kruiden.
4
Zet in de oven en laat in 25 min garen.
Pel de look en snipper fijn. Stoof zonder te kleuren in olijfolie.
Voeg tomatenpuree, harissa, komijn en gerookt paprikapoeder toe en laat
even meebakken.
Voeg de piperade toe en kruid met zout en peper. Breng aan de kook en laat
inkoken tot een dikke saus.
Hak de peterselie fijn.
Verhoog de oven naar 250°C.
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat.
Bestrijk met de piperadesaus en blijf 1 cm van de rand.
10.
Beleg met de gegrilde groenten en bestrooi met mozzarella.
11.
Zet 10 min in de oven.
12.
Breek de eieren erover en verkruimel de feta erover.
13,
Bestrooi naar smaak met pilipii. Bak goudbruin en gaar in de voor-
verwarmde oven.
14.
Bestrooi royaal met peterselie en serveer.